6047
-
#360 Ez is -
#359 Ez király rész!!! -
davos80 #358 Tud valaki helyet, ahonnan le lehet tölteni a részeket?
Nekem csak pár hiányzik. -
Roll #357 Ezért vártam ennyit... -
#356 Ez most mi a tököm? A legelejéről lemaradtam.... -
#355 loál rész -
#354 jó volt a tegnapi rész, csak nem értem hogy Dugett(v hogy írják) is izzadt mint egy ló mégse indult be a reakció. na mindegy azé király volt -
#353 Azt hiszem: Medúza -
#352 mi a mai címe ? -
#351 2004. március végi Official GA Newsletter értesülései szerint a 2. X-akták mozifilm előkészületi fázisban van:
"Talks of a sequel have been bouncing around Hollywood for some time now, but this week news came from David Duchovny himself that a sequel was already in pre-production."
Duchovny:
"Chris has a great idea for the new movie and I expect we'll be able to begin shooting in the next year or so."
Asked whether he'll expect major developments in his character Fox Mulder, Duchovny replied: "I hope not. I was really fighting against that in the final years of the show and I think the whole point. I think we're going to be introducing a new character in the film which will allow us to cast a major star, male or female, who will want to be part of an exciting supernatural thriller. I think the new movie will appeal to both our core fans and a broad audience. I'm very excited about it." -
#350 hi! -
#349 én most néztem meg a nyolcadik szezon utolsó két részét, elég jó volt! -
#348 Huácsá ! -
#347 X-Files 2 :) -
#346 Gumiember rész is érdekes.
Cops -osban a zene teccik.
Bad boys, bad boys ... -
#345 Bár van még 1 kedvencem, asszem a season 1-ben van, A lombik a címe, egy kifejletlen űrlényről szól, meg az is tetszett, amikor egy gyomorlakó lény szájon át belement az emberekbe, elvolt egy darabig, aztán a hasfolon át kiment . A vége az lett, hogy egy cirkuszos mutatványos csóka azt mondta, hogy "ahh, valami megfeküdte a gyomrom" . :)) -
#344 Hát nemto, nekem attól a cigarettázóstól meg az ilyen intrikálós részektől herótom van.:) Bár a kiskölök jópofa volt :) -
#343 Nekem az a kedvencem mikor ők mesélik el a story -t, mindenki a maga szájaíze szerint!
Mikor a vámpír srácot megöli Mulder... -
#342 ja !az jó volt! -
#341 Nekem az tetszett, amikor a TV-sek vették a rendőrség munkáját, és mindenkit az ért, amitől a legjobban félt . -
#340 az a fekete-fehér rész nagyon jó volt !arrol a kétszáju csávoról!
(a kendvenc részem!) -
#339 igaz, bár azt kihagyhatták volna, nagyon gáz volt a vége -
#338 lol, miért ? :) -
#337 a tegnapi rész is jó volt.
majdnem sírtam én is -
#336 én ugyan nem láttam végig tegnap, de úgy rémlik korábbról, hogy nem nyírták ki, és egy másik városban feltűnik megint.
Ahol az egyik alkalmazott gyanakodva figyeli, majd belekiabál a telefonba: "Itt van!"...
-
#335 agyinak=gagyinak
játszák=játsszák
kazette=kazetta
-
#334 Mulder elsőre agyinak látszó ügyet kap. Egy kazettát küldtek a helyi rádióstúdióba, azzal az üzenettel hogy 24 órában játszák le. A kazette készítője egy zavarodott telefonos ügynök ,aki szerint a főnöke egy óriási bogár, aki zombikat csinál az emberekből...
Mulder is azt hiszi őrült, aztán ő is látni kezdi hogy a dagadt főnök egy bogár, majd meg akarja ölni, így elmegyógyintézetbe zárják, ahol Mr Rovar belőle is zombit akar csinálni, de aztán Scully pár lövéssel elintézi a pondrót. Az ügyet ezzel lezárták. -
#333 Biztos mert nem láttam :)
Miről szólt? -
#332 ja király volt -
#331 Ja, tegnapi zsír rész volt! -
#330 tegnapi kifejezeten jó volt.
"fényben megbújó"
-
#329 Scully egy pap felkérésére nyomozni kezdett egy furcsa ügyben. Egy fogyatékos lánygyerekre imádkozási pózban holtan találtak rá a szeme meg kiégett. Kiderült, hogy van még 3 testvére akiket ugyanez fenyeget. Aztán a végén kiderült az is hogy igazából egy angyal gyermekei aki azért jött, hogy megmentse őket a sátántól. -
#328 mi is volt benne ? -
#327 Viszont a mai jó volt, nekem tetszett! -
#326 nem nagy szám a mai rész.
:( -
Guy #325 Csak visszatekintés volt,még nem jött vissza,de már előttem leírta ALIEN. -
#324 sazl lemaradhatott az eleje??? grrrrr..... -
#323 Tehát akkor ebben a résztem "szerepelt" előszőr Mulder. Ez azt jelenti, hogy nem maradtam le sok mindenről :) -
#322 Volt egy ügy amin régen Mulder dolgozott, és a végén lelőtt valakit. És erről nem írt jelentést a Mulder. Ez pedig felkeltette Duget érdeklődését, és elkezdett nyomozni. Na a végén kiderült, hogy egy léleknyelő van a dologban és valójában Mulder azért lőtte le, hogy megvédje ezt a lényt. -
#321 Hát ez tényleg elnyelő volt-fúj
Amúgy nem volt rossz rész bár a vége az eléggé sejthető volt...