6047
-
#680 Jééé... A tegnapi xaktákban a stargétes főgeci volt :) -
#679 Vasárnaponként van a 8. évadból (most vasárnap lesz a 180. rész, a teljesből pedig 22 van hátra, ha leadják a 9 évadot is.)
Hétköznap pedig most az 1. évadot adják (ma lesz a 10. rész)
Összesen 201 rész van. -
#678 meg is válaszoltam ?
:)
-
#677 mi a kérdés? :) -
#676 tegnap mi is volt az a vmi ?
egy szellem ?
hasonlított a Marson látható archoz. -
#675 Tegnapi fasza rész volt! -
steweee #674 már nincs millenium? vége? -
#673 port.hu-t kell nézni én az alapján veszem a részeket és mind megvan eddig -
#672 Hihetetlen, hogy nem tudtják összhangba hozni azt a qrva teletextet a műsorral. Pénteken is nézem, aszondja: Jackass 19:00, X-akták 20:00, Szex és New York 21:05 erre mi volt? Jackass szokásos 21:45 körül, utána Ozzy és X-akták. Pedig kedztem bevadulni, hogy lemaradta a Jég című részről.
Aztán tegnap megint. X-akták 20:15 meg a többi hülyeség...
Persze a dátum az stimmelt. -
#671 Jópofa volt, ahogy tegnap kijött a szemükün meg a szájukon az az olaj :) -
#670 Jah, volt már ilyen rész, de ott krájcsek volt, nem a higanyarc (dagett asszem) -
steweee #669 a tegnap esti rész már a nyolcadik sorozatból volt? mert mintha már láttam volna, ami képtelenség mert 3 év után most nézek tévét két hete folyamatosan az X-aktákat és a milleniumot. mást nem. ez az olajos / rádioaktív idegen ugye feltűnik több részben is? jól emléxem? egyébként elég idegesítő hogy a netes műsormagazinban és a tévé teletextjén nincs mindig összhang. van hogy vmelyik téved, már maradtam le így epizódródról. tegnap a viasat 3 textje volt a rossz, ott 20:15-kor kezdődött. valójában 22:15-kor. -
Pontius #668 Klafa, kár, hogy elaludtam...
11:10-kor felébredtem asztem akkor fog kezdődni, aztán mégsem :(
-
#667 Oh yeah too
-
#666 Oh yeah -
#665 Már csak 3 rész a 8. szezonból és jön az uccsó! -
#664 Jönnek -
Pontius #663 Mi volt a tegnapi részben? Vagy mi vot a címe? -
#662 "olajozottan" mennek az események
Mellesleg először ugyanúgy felvillant a pofa szeme :D -
#661 ez nem a SG-1.
:) -
#660 Nedda, goauld? -
#659 remélem jó rész következik ...
:) -
#658 sex akta
-
#657 az elsö szériában szinte minden második részre azt mondom: ez a legjobb látom nem vok egyedül -
#656 Errol a részről rögtön a The Thing c. film jutott eszembe. Ugyanúgy északi sarki expedíció, vérvizsgálat. Talán épp ezért nekem nagyon tetszett. :) -
Pontius #655 És jöttek mulderék?
Mit mondtak mien paratevékenyság megy végbe a tetőtökön? -
Pontius #654 OFF:
Találtam egy sms-es oldalt ahol a teljes első epizód fentvan...
Ha valakinek kell a cím küldjön privát üzit és válaszban elküldöm a címet...
(csak azért nem irom be mert nem akarok itt warezolni...) -
#653 Amikor ezt láttam utánna nem sokkal megjelentek valami férgek a lakás ajtajánál és mászkláltak befele a tető eresze alól estek le.
Tiszta para voltam mert féltem, hogy bemásznak éjszaka a szobámba. :) -
Pontius #652 Na de másodszorra sem
Jég
-
Pontius #651 Soha nem jön össze elsőre
Jég -
Pontius #650 A mai rész:
Jég -
#649 Ja már megnéztem az oldalon.
Még odébb van, de sokkal királyabb így, hogy minden nap egy "új" rész. -
#648 Erre nem emléxem!
Ez mikor lesz? -
#647 a "Gumiember visszatér" is remek lesz.
egy kép megvan bennem.
amikor Mulder a szellőző rácsát lehúzza, és ott lesz a "gumi".
iszonyat kis helyen összezsúgorodva.
-
Pontius #646 A mai részt is láttam már korábbban, amikor először leadták magyarországon még az m1-en... :)
De a holnap rész lessz a CSÚCS!!!! :) -
Pontius #645 jaj nem ez lessz ma, ez tegnap volt 11-kor...
meg akartam nézni de a kurva sok reklámon elaludtam, hogy baxná meg
Ez lessz ma:
SZELLEM A COMPUTERBEN -
Pontius #644 Mai epizód:
Árnyak -
Pontius #643 na töltögetitek a részeket?
Nekem mán megvan az első 5 rész -
#642 Voltam vagy 12 éves amikor először ment a TV-ben, és akkor komolyan elhittem, hogy ezek megtörtént esetek :). Voltak nagyon parás részek, főleg, hogy kisgyerekként rajtam is nyomot hagyott az akkoriban dúló UFO-mánia. Amúgy vicces volt látni a 18 éven felülieknek karikát, anno együtt nézte az egész család (gondolom este 8 körül kezdődött, különben nem maradhattam volna fenn :)) -
#641 De jó így utólag nézni, vissza köszönnek a 9-10 éves emlékek a sorozatról...
Pl. a gumiemberes részben amikor a szellőzőaknában mászkál és elkapják, meg amikor belenyújtja a kezét a kéménybe ezek felejthetetlen mozzanatok.
És akkor a többiről még nem is beszéltem. :)