6047
-
#720 Ebben van az a buzi? Aszongya, hogy minden gondolatot kiolvas. Mulder odaszól, hogy akkor ezt olvassa ki, mire a látnok: Nade hogy képzeli?? (Vajh mire gondolt muldör :D) -
Pontius #719 jah az lessz ma -
Pontius #718 Látnok -
#717 nem vette föl!
elfogyott a helyem! :((( -
#716 mindenki kapcsoljon ...
:) -
#715 Mosmár igen. :) -
#714 404 -
#713 Port szerint X Akták megy most, de a pillanatkép nem azt mutatja. :)
-
Pontius #712 Ma "csak" 1 rész lessz viszont lessz ismétlés 02:25-kor
LOÁL! -
#711 hmm.. csak múlt hét szerdán volt két rész, vagy poénból ma is megjátszák? :P -
#710 Faxom, jövő héten kedd-szerdán nem lesz akták, mert uefa lesz -
Pontius #709 Aham, én is emléxem rá, azér akarom újra megnézni -
Pontius #708 W000W -
#707 Ez jó rész erre emlékszem már keresgéltem is, hogy mikor lesz. -
Pontius #706 Huh 3 epizódban 1-2 résztől eltekintve az össze "durva" rész lesz -
Pontius #705 Igazából az összes rész nagyon yó lessz csak ezt nagyon várom -
Pontius #704 Pont 3 hét mulva Szeptember 29-én lessz egy érdekes rész:
A Gazda
hmm -
Pontius #703 Huh ahogy olvasgattam a régi részeket eszembe jutott egy nagyon régi rész.
Nemtudom valaki emléxik-e rá de volt 1 oan rész, hogy egy erdőben favágókat megtámad valami geci ami a fák tetején van és oan mint valami gumo...
Na ennek a címére lennék kiváncsi :) -
#702 a vasárnapi részben, ami most volt: amikor már lángokban volt az olajfúrótorony és épp készülnek leugrani a Mulderék.
Doggett: Most én vagyok a főnök, ezért én mondom meg mikor ugrunk!2-re!
Mulder: Nem lehetne inkább húsz???
Doggett: 1...2...
Mindketten: ááááááááááááááá (leurgás a vízbe)
:DDDD -
Pontius #701 Ahogy olvastam a mai valami ratyi rész lessz Évák -
#700 Rohadt életbe én meg elaludtam a tagnapi rész végén!
Most már csak azt nem tudom, hogy a videót előtte kapcsoltam le, mondván úgyis megnézem akkor minek vegyem fel, vagy amikor vége lett (arra felébredtem...) és akkor kapcsoltam le.
Hazamegyek kiderül, remélem előbbi. :) -
#699 Jaja őt meg fogják ölni sajnáltam is anno. -
#698 Mulder segítőjére gondolsz, akit kinyírnak később? -
steweee #697 az első sorozatban is feltnik a bagós. de van egy másik pasi is, aki a részek végén osztja az észt. sokkal kedvesebb és szimpatikusabb - lenne egy gyerekműsorban, de nem itt. remélem nemsokára már csak a bagós marad -
#696 Óóóóó.... -
#695 nekem megvannak dvdrip szinkronnal, meg a dvd is meglesz hamarosan -
#694 a pythonware-n levő cuccok milyen minőségűek? -
#693 pázze! tegnap vártam az ismétlésre, de rohadtul nem jött. valami brazil erotikus film ment.. de a többi csatorna műsora is L volt bszva a porton -
#692 Hmm... Remélem nem lesz igazam... -
#691 Nem leugatni akartalak, de ha ma percre pontosan ülsz le elé, akkor asszem baromira meg fogsz lepődni :D -
#690 Tudom, de most nem erről van szó ;) -
#689 ...mér kell leugatni? a héten eddig percre pontosan akkor kezdték... -
#688 5-10 percet szoktak variálni mindig így a 22:45 nem szentírás sajna. -
#687 Akkor ma (!) ülj le 22:45-kor a tv elé. ELŐTTE MEG NE PRÓBÁLD!!! Ha ezekután élvezni fogod az adást, akkor a jobb kezeddel megveregetheted a bal válladat -
#686 22:45-kor adják hétközben -
#685 -
#684 Én ettől függetlenül 21:45-től 0:45-ig veszem naponta a cuccot, hogy mikor másnap megnézem, minden rajta legyen :D -
#683 Én már csak a helyi újságban bízom, abban eddig mindig jól szerepelt. -
steweee #682 ma a port.hu és a viasat teletextje tévedett, a nap nyertese a viasat3.hu. ők ma eltalálták a helyes műsoridőpontokat.a többi meg szégyellje magát! -
#681 port.hu-ról annyit, hogy:
20:45 X-akták (amerikai filmsorozat, 1993 - 10.) 45' (18)
De hogy ennyire barmok legyenek azt nem hiszem el. 18 karikás filmet úgy tudom nem is lehet 22 előtt vetíteni akkor most mi a jó fene ez, hogy már péntek óta 20:45-re van írva az x-akták, aztán mindig 22:45-kor van.
Egy ekkora kereskedelmi csatornának ez jó nagy blamázs.