6047
-
#760 jövőhéten vasárnap 1. rész van kiirva. ujrakezdik, vagy jön a retteget 8. évad? -
Pontius #759 Na mi lessssz a mai részben? -
#758 Még mindig lesz ;) -
Pontius #757 mi lessz a mai részben? -
Pontius #756 Sirály volt a tegnapi rész -
#755 jaja jó rész volt :) én már láttam régebben ezt a részt és a következő részt egyben :) Jó lesz a vasárnapi rész is :) -
#754 Izgi volt a tegnapi rész.
Jövő héten jön a folytatása és ezzel vége is a 8. szezonnak.
Jön az utolsó szezon. -
#753 Ezen a héten ez már a második foly.köv. sorozat... -
#752 Nem olvastam végig, de láttátok az utolsó részt? Mármint a sorozat valóban legutolsó részét? Az egy másfél órás film, a címe: X-Files - The Truth
Kurva jó, sok minden kierül (Mulder már újra játszik benne) de a vége nem annyira happy... -
#751 MAI -
#750 Nincs bocs, van holnaputános topik is! -
steweee #749 bocs hogy ide írom, de az aliensen kívül csak ezt látogatom. most nézem a holnaputánt, és kíváncsi lennék hogy valyon a rendező látta e a borsodi jégesőt nyár elején? :) kicsit nagyobb jegeket rakott volna a filmbe akkor -
#748 ÁÁÁÁÁ!!!!
Elcseszték a via3-mat!!! minden egyes SZ hangnál ki akar esni a hangszóró a helyéről :(((( -
#747 Jó ez a sorozat!! -
#746 ne dögölj meg de az volt -
Pontius #745 Szerintem EZ lessz ma -
Pontius #744 ez lessz ma? -
#743 15.rész Útitársak
1990 -ben egy seriff elkísér egy embert egy düledező, rozzant házhoz, hogy kitegyék az albérlőt, Edward Skur -t. Amint belépnek rettenetes bűzt éreznek, majd meglátnak egy holttestet, aminek a belsőszervei el vannak távolítva. Valaki előugrik a sötétből, a seriff tüzet nyit. A támadó a földre rogy; utolsó szavai: ' Mulder...Mulder'...
-
#742 Ma is meccs... -
#741 Ma hazaérve szépen bekapcsoloma videót, visszatekerem a kazit, elindítom.
Reklámok, műsorajánló és ... kezdődött a meccs 2. félideje.
Na majd holnap már lesz rész... -
cse978 #740 Uraim az bizony a szemét krajicsek volt. -
#739 nekem is gyanús volt. -
#738 Dögöljek meg ha nem az volt! -
#737 A tegnapi részben ez a májkül tisztára krájcsek :) -
Pontius #736 Miért ne lenne?
Ma-Holnap nem lessz UEFA közvetítés miatt -
steweee #735 miért nem lesz több a héten? -
#734 hogy Alien a #729-ben az új ügynöktől idéz :) -
#733 mi is az ? -
#732 miután leírtam, leesett :D -
#731 jajj én is :) nem emlékszel? Mindig ezt mondogatta, hogy igen Muldernek és Scullynak is volt iylen ügye... Amikor Mulder és Scully.... stb stb :) -
#730 ?
Én csak ezt a szerencsétlen Harrison ügynököt röhögöm :D -
#729 Muldernek és Scullynek volt egy hasonló ügye amikor.... :DDD -
#728 most nézem a tegnapi ikszaktát. Hát a kiscsaj valami félelmetesen rettenetes :D:D:D -
#727 This Is Not Happening
DeadAlive
Ez a két rész volt az. -
Zotyoo #726 Sziasztok!
Hogy jött vissza a Mulder és mikor? Tudtok mondani egy címet, vagy valmit? Kiváncsi lennék hogy engedték el az idegenek, vagy hogy mi történt...
Köszi
-
#725 csávó pusztul, szkáli meg muldörrel dumál, semmi különös. -
#724 Mi lett a vége???
Buzi viasat csúszott megint és bár 10 percet ráhagytam a vége mégis lemaradt a videóról...
Pont ott lett vége a fölvételnek, mikor vetetik be a csávót a kivégző terembe...
-
#723 Ehh, az xakták és a stargate között szkáli apja a kapcsolat -
Pontius #722 huh, nemtom...
már láttam de ien részletekre nem emléxem -