6047
-
#1042 minggyá van ... -
skristof #1041 pfff...
nc -
skristof #1040 jaj, elnézésedet kérem, h más véleménnyel vagyok eme gyönyörű kulturális programról, mint te!
minden bizonnyal bennem van a hiba, h csak 2 percig voltam képes nézni, ahogyan 3(?) homosexuális 'férfi' rázza magát a tv-ben.
biztosan én tehetek róla... -
#1039 Ja bocs elnézést beléd inkább nem kötök. -
#1038 Szerintem te még nem láttál egy részt se belőle ha ilyeneket mondasz.
Persze ez más tészta. -
#1037 -
#1036 majd meglássuk ..
-
skristof #1035 télleg nem rossz
de mi a faszért kell 11re rakni? kit érdekel az előtte lévő buzi-show??
miért kell már a tvből is a mocskos buziknak folyniuk?!??!!? -
#1034 23:00, X-Akták - John Doe
Doggett felébred egy elhagyatott épületben, ahol egy kábítószeres fickó épp ellopja az egyik cipőjét. Kirohan utána az utcára és megdöbbenve látja, hogy egy lepusztult városka főutcáján áll. Minden felirat spanyolul van. Kéri vissza a cipőjét, de a kábszeres spanyolul rendőrségért kiáltozik. Doggett megpróbálja elmagyarázni a rendőrnek, hogy a másik ellopta a cipőjét. Hallva az amerikai akcentusát, a rendőr az útlevelét kéri. Mivel John nem találja, a zsaru a nevét kérdi. Doggett azt sem tudja...
szerintem jól hangzik :D -
#1033 mai rész jóu lesz? mi lesz benne? -
#1032 tegnapi rész... -
skristof #1031 -
#1030 a tehervagont hogyan lehet teherAUTÓNAK fordítani?! -
#1029 MAi resz isten :) -
Elolvastam a tegnapi rész leírását a végéig, hát ööö érdekes... :)
Na ugorjunk, mai rész!
22:55 , X-Akták - Anasazi
(a második évad utolsó része)
A tartalomból röviden:
A Gondolkodó becenévre hallgató számítógépkalóz betör a Védelmi Minisztérium adatbankjába és letölt egy anyagot, amely bizonyítja a földönkívüliek létezését. A számítógépes kazettát átadja Muldernek, akinek a kezdeti lelkesedése megcsappan, amikor kiderül, hogy az egész anyag navajo nyelven íródott. Scully megígéri, hogy talál valakit, aki lefordítja. Skinner aligazgató kérdőre vonja Muldert, hogy mi igaz abból, hogy Fox valami kényes anyagot birtokol az ő tudta nélkül. Mulder váratlanul cselekedve megüti Skinnert. Az aligazgató tájékoztatja Scullyt, hogy egy bizottság dönt arról, hogy Muldert simán elbocsátják-e vagy meg is büntessék... -
#1027 Én meg nem értettem semmit .. :) -
#1026 Valaki mondja el nekem, hogy mi volt a reklám után, mert elaludtam a reklám alatt Köszi. -
#1025 -
#1024 Ez megint fasza lesz, vajh hogy a rákba hozzák össze a baromfitenyészetet a szoknyabolondsággal ... előre látom, hogy nem fogom megérteni a részt ... -
#1023 Hm nem tudom :) Majd kiderül este :) -
#1022 baromfitenyéztőtelep nagyon ismerősen hangzik ...
nem beledarálják a manust ? -
#1021 23:00 X-Akták - A mi városunk
Az ügynökök egy kicsiny városba utaznak, az arkansasi Dudley-be, miután George Kearns, a szövetségi baromfitenyésztési felügyelő, rejtélyes körülmények között eltűnik. Arens serif segítségével Mulder és Scully megvizsgál egy helyszínt, egy mezőt, ahol a helybéli lakosok furcsa villódzó fényeket láttak. Megtalálják valamiféle ceremónia vagy szertartás nyomait a talajon. Később kikérdezik Kearns feleségét, aki elmondja, hogy férje nagy szoknyabolond volt és feltehetőleg volt egy fiatal barátnője is...
:)
És ez az utolsó előtti rész a második évadban
-
#1020 mait nem akarod beszúrni ?
:) -
#1019 Nekem tetszett a vírusos :) Viszont a tegnapi az nem. Szerintem nem volt jó rész. -
#1018 nekem nem teccet az a vírusos rész.
én másfajtákat szeretek.
:) -
#1017 22:40, X-Akták - Szórt fény
Az ügynököket egy richmondi hotelbe hívja Kelly Ryan detektív, aki az akadémián Scully tanítványa volt. Ryan, akinek ez az első saját ügye, több ember eltűnésével kapcsolatban vezet nyomozást. A legutóbbi áldozat Patrick Newirth, aki a hotelszobájából tűnt el nyomtalanul. Az egyetlen támpont az szobaajtó belső felén, a szőnyegbe égett furcsa mintázat. Mulder észreveszi, hogy a folyosón lévő villanykörtét valaki kilazította. Elküldi az izzót ujjlenyomat vizsgálatra... -
#1016 na az olyan részeket nagyon bírom, mint ami tegnap volt :) -
#1015 :D -
skristof #1014 jah sry
totál nem érek rá sajna nézni :(
tegnap is aluttam -
#1013 Az azbeszt megbassza a büdös qrva világot!
Máskor egy hétig nincs ennyi hozzászólás most meg itt rástartoltok az #1000-re és nem tudtok leállni. -
#1012 kár ...
:(
pedig jó szám volt. -
#1011 Nem emlékszem sajna, hogy mi volt :( -
#1010 már a másodiknak is hamarosan vége :) -
#1009 na ?
:)
-
#1008 -
#1007 nem baj, tudjuk, hogy #1001 a Te #1000-es próbálkozásod volt ,) -
#1006 mire jó a vip -
#1005 na olvasd el amit írtam 998-ban :) -