X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz képest, hogy felét átaludtam a résznek elég jó volt.
Azt mondja el nekem valaki miért keresik azt a srácot akit a végén Mulder cipelt?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Olvasd el az epizód tartalmát. Requiem volt a címe.
Röviden: elvitték az ufók.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Megvették a 8. évadot!
Vasárnap már azzal folytatódik a szokásos idõben (22.05).
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Hát hiányzoni fog a részekbõl ez tuti. Nem is volt nagy sikerük ezután, mert 2 évad után be is fejezték a sorozatot. Ami miatt nagyon érdekes lehet a hátralévõ két évad az az, hogy állítólag rengeteg dolgot megmagyaráznak bennük ami eddig nyitott kérdés volt.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Amúgy a végén visszajön még nem? Vmi rémlik,hogy a gyrek ilyen félufó lesz mert Mulderrõl is kiderül hogy ufó meg ilyenek...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Gumiember tényleg rulz volt, meg farkasemberes is tetszuett...

kácco kázolo pácsó
Tényleg nincs semmi izgalom a mostani részekben.

kácco kázolo pácsó
kácco kázolo pácsó
Az epizód címébõl következtetve ez lesz az utolsó rész ahol Mulder szerepel? Hiányozni fog a hülye poénjával meg a jó szinkronhangjával együtt. 😊
Már csak 2 évad, remélem megvették és folytatják.
Mindját kezdõdik is a mai ep. Ezt most megnézem😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Kár, hogy nem X-agták fíling 😞
Ahhoz képest, hogy az elsõ 4-5 évadban milyen rohadt jó részek voltak ezek a közelébe sincsenek. Sajnos látni, hogy elfogytak az ötletekbõl és a jókat már mind ellõtték.
Egyszerûen már nem azért nézem meg, mert izgalmas és élvezetes, hanem mert egyszerûen kurva VICCES!!!!
Tegnapis puffogtam az ágyban a röhögéstõl!
Tipikusan húzzunk le még egy bõrt a témáról esete, legyen minnél olcsóbb, nem számít ha gagyi, úgyis megnézik mert X Akták...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ettõl függetlenül jó volt.
Láthatalan pofa 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nézitek az ikszakta? 😄😄😄😄😄😄😄
Beheggesztették a pofa képét 😄
kácco kázolo pácsó
Most vagy elaludtam rajta vagy nem emléxem. Odáig tiszta, hogy leszúrja az ufót a honfitársa, aztán nem tudom mi történt. Az öreeg amúgy nagy szinész itt-ott elég sûrûn lehet látni mellékszerepekben.
= 
kácco kázolo pácsó
kácco kázolo pácsó
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kácco kázolo pácsó
5/10 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
kácco kázolo pácsó