X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Mulder! Váááááááááááááááá!
Ahhoz képest, hogy felét átaludtam a résznek elég jó volt.
Azt mondja el nekem valaki miért keresik azt a srácot akit a végén Mulder cipelt?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

gazo
remélhetõleg vasárnap a viasaton:

BaLeeX
http://x-aktak.hu

Olvasd el az epizód tartalmát. Requiem volt a címe.

Röviden: elvitték az ufók.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Kori
lemaradtam róla

Mulderrel mi történt

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

BaLeeX
Gyorsabban járt a kezem, mint az agyam.

Megvették a 8. évadot!
Vasárnap már azzal folytatódik a szokásos idõben (22.05).

BaLeeX
Akinek van infója, hogy megvette-e a V3 az utolsó két évadod az szóljon!

RelakSfromhome
Fel akartam venni a részt, hogy majd megnézem. Szép fekete a videoszalag anyaga, merthogy nem volt adás a v3-mon 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Eye-scream
HAGGYÁ!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

BaLeeX
Zsebébe dugsz egy kézigránátot akkor lehet akár még UFO is.

Hát hiányzoni fog a részekbõl ez tuti. Nem is volt nagy sikerük ezután, mert 2 évad után be is fejezték a sorozatot. Ami miatt nagyon érdekes lehet a hátralévõ két évad az az, hogy állítólag rengeteg dolgot megmagyaráznak bennük ami eddig nyitott kérdés volt.

Loál János
Muldör ufó??? Nem csak egy ufó-nauta???

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Eye-scream
Na pápá Mulder...
Amúgy a végén visszajön még nem? Vmi rémlik,hogy a gyrek ilyen félufó lesz mert Mulderrõl is kiderül hogy ufó meg ilyenek...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Mai rész nem rossz eddig!

Gumiember tényleg rulz volt, meg farkasemberes is tetszuett...

Huá, Lance Henriksen! :-LH

kácco kázolo pácsó

I.C.ram
Gumiember az egyik legjobb rész volt. De az is király volt, mikor a kukac bemászott az emberek bõre alá.

Tényleg nincs semmi izgalom a mostani részekben.
I.C.ram
Mulder nékül tök szar lesz az egész.

Tök jó kiegészítették egymást Scully-val.

kácco kázolo pácsó

BaLeeX
Én csak az x-akták magyar oldalán néztem meg a következõ évad elsõ epizódjában a képet és az a faszi volt az egyik képen aki Mulder után jön a sorozatban, a Terinátor 2 folyékony terminátorát játszotta.

hmm

kácco kázolo pácsó

Narancs
Hogy hogy az utolsó évad ahol Mulder szerepel????

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

BaLeeX
Megvették a 8. évadot vagy megint végig kell szenvednünk a 7-est legalább még1x?

Az epizód címébõl következtetve ez lesz az utolsó rész ahol Mulder szerepel? Hiányozni fog a hülye poénjával meg a jó szinkronhangjával együtt. 😊

Már csak 2 évad, remélem megvették és folytatják.

gazo
vasarnap a Viasaton 7/utolsó rész:

Waterhorse
Nekem tetszenek az ilyen részek is, az már igaz, hogy mostanában nagyon elszaporodtak ezek. Régebben olyan félelmes, parás feelingje volt, emléxem még, hogy paráztam anno a gumiembertõl pl.

Mindját kezdõdik is a mai ep. Ezt most megnézem😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Eye-scream
Dzsinájos nagyon durva volt 😄 Mikor Mulder visszavonta a kívánságát és benn állt az igazgatóságon 😊
Kár, hogy nem X-agták fíling 😞

BaLeeX
Teljesen igazad van sajnos. Ez az évad eddig szerintem teljesen más, mint az eddigiek. 1-2 rész volt az ami valóban elgondolkodtatóbb, netán félelmetesebb volt de ez a tegnapi meg a virtuális valóságos rész meg a többi tele vannak hülye poénokkal semmi jó ötlet.

Ahhoz képest, hogy az elsõ 4-5 évadban milyen rohadt jó részek voltak ezek a közelébe sincsenek. Sajnos látni, hogy elfogytak az ötletekbõl és a jókat már mind ellõtték.

Narancs
Ezek az új részek nagyon gányok!
Egyszerûen már nem azért nézem meg, mert izgalmas és élvezetes, hanem mert egyszerûen kurva VICCES!!!!
Tegnapis puffogtam az ágyban a röhögéstõl!
Tipikusan húzzunk le még egy bõrt a témáról esete, legyen minnél olcsóbb, nem számít ha gagyi, úgyis megnézik mert X Akták...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

BaLeeX
Egy kicsit már átestek a ló túloldalára. Eszetlen hülyeségeket tudnak kitalálni. 😊

Ettõl függetlenül jó volt.

RelakSfromhome
LOÁL!!!

Láthatalan pofa 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
LOÁL!!!
Nézitek az ikszakta? 😄😄😄😄😄😄😄

Beheggesztették a pofa képét 😄

Loál János
AGYMOSÁS!

gazo
vasarnap a Viasat-on

Ehh, azután én se emlékszem semmire.

kácco kázolo pácsó

Waterhorse
Mi volt a vége?
Most vagy elaludtam rajta vagy nem emléxem. Odáig tiszta, hogy leszúrja az ufót a honfitársa, aztán nem tudom mi történt. Az öreeg amúgy nagy szinész itt-ott elég sûrûn lehet látni mellékszerepekben.

Loál János
😄

=

kácco kázolo pácsó

zaki
hát elég tré volt ez az esti rész 😞

Hát ez is egy érdekes rész! Az elején Mulder beszélt az öreggel, az olyan volt mint amikor Luke elõször találkozott Yodával 😄

kácco kázolo pácsó

Waterhorse
Ezt már láttam egyszer, nem tartozik a kedvenceim közé, de volt már rosszab is.

Punker
jól ketdõdik ez a rész is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gazo
pihentetik...

Én nemértem, most mi van az idegenek támadása-arcnélküliek-bagós vonallal?

kácco kázolo pácsó

gazo
a vasárnapi epizód:

Tikal
kár hogy a movie is olyan volt mint a sorozat a vége felé: átment ilyen osszeeskuvés elméletbe, mindneki szegény muldert uldozi, az ufokrol meg alig esik szo, mindig ez a kocsog titkolozás... legalább a forgatokonvy ironak lehetne annyi bátorsága hogy kitalált vmi jobbat, mert ez a van és mégsincs történet nagyon elhuzott....
5/10 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dikki*yysw
Baze, meglehetne mind, de csak angolul. Marad a vijaszat.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Balo
Nekem tetszett!!!!!!!!!4

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Eye-scream
Hát ez a rész nagyon gáz volt-kb mint az esõcsinálós 😊

The Garrett
de ezek még szarabbak voltak mint a májküldzsekós klipp...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

shaba23
minden zombi vega 😊
The Garrett
Na jó még 1 ilyen szar rész és beperelem a készítõket, hogy elbasszák a kedvenc sorozatom 😛

áz!

kácco kázolo pácsó

The Garrett
ez jó rész volt ma 😊