X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vihar felétek is volt nem? Lehet, hogy bekavart valamit.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Jó véresen kezdõdött 22 halott. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Talán írni kellene a viasat-nak hátha közkívánatra lead korábbi szezonokat is. Én még anno nagyon régen láttam az elsõ szezont és nagyon szerettem.
A mai epizód is volt már, szerintem jó rész😊
Bár szerintem az elsõ mtv-s 3-4 évad nincs meg nekik ezért nem hinném de jó lenne, az elsõ 1-2 évadban rohadt jó részek voltak!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ez a mai is már legalább 3x volt...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Nem olyan jó rész szvsz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem a lazább részek is nagyon tetszenek pl a tegnapi jó volt vagy az amelyik egy szerencsés emberkérõl szólt.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Sajnos csak a pénteki részeket tudom megnézni, ezért elég sok mindenrõl lemaradok 😞
A tegnapi is tetszett (igaz rohadt fáradt voltam így a második felét hol néztem hol csukva volt a szemem de a lényegre emléxen) meg a múlt heti is fasza volt.
Remélem folytatódik a tendencia.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
szkáli meg megterhesesedett
Akkor mindjárt itt a mulder eltünik rész, igaz? Azt sajna nem láttamö...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
bocs
azért volt mert visszavontam elõször, mert volt benne vmi amit kiakartam szedni, de elõtte kimásoltam , hogy ne kelljen újra írni, de ezekszerint volt amit kétszer szúrtam be... na mindegy.. no comment
Ide a Searchbe írjátok be, hogy X-Files. Na amit ott kiad, iszonyatosan elfogadnám!ehh 1000 dolcsiba kerül az összes
Nálunk miért nem jelenik meg így??? Bezzeg a Jóbarátokat kiadják... Szerintem lenne az X-Aktákra is igény.miért nem jelenik meg így??? Bezzeg a Jóbarátokat kiadják... Szerintem lenne az X-Aktákra is igény.
Legalábbis annak idején ez volt a sztorija a srácnak, én már azt hittem, rég eltették láb alól.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!