X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Doggett Skinner-el nyomoz elég vontatottan halad a nyomozás mert Doggett logikus magyarázatot keres az nyomozás során.

Vihar felétek is volt nem? Lehet, hogy bekavart valamit.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tuvok
hát bazzeg, f*szomat a matávkábelbe

Random_
Nézem veszem fölfele. 😊

Jó véresen kezdõdött 22 halott. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tuvok
"Nincs adás vagy kódolt"

Csak én látom ezt ?

Eye-scream
Na végre egy rész amelyiket még nem láttam...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Random_
Lehet, de most az elmúlt hónapokban csak a hetedik évadot adja és vasárnap meg a nyolcadikból ad le egy részt mindig.

Talán írni kellene a viasat-nak hátha közkívánatra lead korábbi szezonokat is. Én még anno nagyon régen láttam az elsõ szezont és nagyon szerettem.

Szerintem már leadta volna a Viasat,ha lett volna lehetõsége.Amúgy valaki írta,hogy csak a 7.évadot ismétlik.Viasat az 5 évadtól vetíti és az 5.évadtól ismétli a sorozatot.Egy biztos,jövõ héten vége a 7.évad ismétlésének.
Alien
Jaja az elsõ évadokat is leadhatnák újra, nem lenne rossz😊

A mai epizód is volt már, szerintem jó rész😊

Tuvok
Asszem az elsõ évadban volt a kedvenc részem, a Lombik c. rész .
Örülnék, ha leadnák .

BaLeeX
Szerintetek van arra esély, hogy miután végigment lenyumják a legelejérõl?

Bár szerintem az elsõ mtv-s 3-4 évad nincs meg nekik ezért nem hinném de jó lenne, az elsõ 1-2 évadban rohadt jó részek voltak!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Random_
Csak a 7. szezont ismétlik és az a 140-es résztõl a 161-ig tart a tegnapi a 154. rész volt.

Eye-scream
A régrbbi részeket miért nem ismétlik???
Ez a mai is már legalább 3x volt...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
jah, jó rész volt sztem

Alien
jaja, a voodoo-s😊

Tuvok
nah, ez jó rész

Factor_007
az jó volt mikor Mulderék bemennek kihallgatni a csajt, és mikor a csaj elmegy Mulder beszól:"Nem tudom te hogy vagy vele de nekem kedvem támadt kiverni...valakibõl a szuszt." 😄DD

Tuvok
holodekk powa

Tuvok
hát ez elég gyenge volt ...

Eye-scream
Eztismáláttam :C
Nem olyan jó rész szvsz.

Tuvok
jézusom, ez megint jól kezdõdik 😮

RelakS
Ja, súlyos rész volt, mikor csak belenéztem, hogy hol tart a videó, akkor azt hittem, hogy egy valódi nyomozásba betuszkolták a két szereplõt, hogy ilyet is lássanak 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
A járõrt, amelyiket elõször is megtámadta, megint nekiesett a dög egy házban, de nem ölte meg, mert felkelt a nap, így eltûnt . Ekkorra értek oda Mulderék . Scully kérdezte, hogy vajon visszajön-e, Mulder azt mondta, következõ teliholdkor kiderül . Itt vége lett ....

Narancs
Mi lett a vége?
Bealudtam rajta sajna...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Tuvok
Tegnap estit nézte vki ? Elég érdekes volt .

Random_
vasárnap adnak új részeket hétköznap pedig korábbiakat ismételnek szóval kicsit variálva van 😊

Nekem a lazább részek is nagyon tetszenek pl a tegnapi jó volt vagy az amelyik egy szerencsés emberkérõl szólt.

Lacc
Ez a Dágett ügynök sajna nem olyan jó 😞 Mondjuk nem volt olyan rossz rész ez a vasárnapi se, de azért mégsem az igazi.
Lacc
És most nyújtják az arcát.
RelakSfromhome
Elvitték a fejvadászok pár résszel ezelõtt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Factor_007
elmagyarázná nekem valak, hogy hova tûnt Mulder?
Sajnos csak a pénteki részeket tudom megnézni, ezért elég sok mindenrõl lemaradok 😞

Eye-scream
Tegnapi hatodikérzék/kör koppintás volt de azért nrm rossz...

Tuvok
Sztem a vége ritka nagy marhaság volt ...

BaLeeX
Egész jók mostanában az új részek.
A tegnapi is tetszett (igaz rohadt fáradt voltam így a második felét hol néztem hol csukva volt a szemem de a lényegre emléxen) meg a múlt heti is fasza volt.
Remélem folytatódik a tendencia.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Eye-scream
Jah, láttam leadták egy 3 részes epizód középsõ részét, pfff....

shaba23
összezavarottam 😊
menta
összevissza ismételik

menta minta manta

RelakSfromhome
Szvsz kezdik elõlrõl, mert láttam valami 30. rész, mek hasonló feliratok

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Eye-scream
Most amúgy mi a rosseb lesz, elõrõl kezdik, vagy utolérik magukat a vasárnapi részekkel?

[Walaki]D`Lair
lebabádzik!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

shaba23
ezt néztemö...mulder elutaszott a marsianikóra..a dohányos meg aki a torkával szív, ledownhillezett a léõcsõn és elalutt!!!
szkáli meg megterhesesedett
shaba23
aszténö nemtomö...nem nagyon nézem, csak amikor eszembejut 😊
RelakSfromhome
😄 Még emléxem rá 😄

Akkor mindjárt itt a mulder eltünik rész, igaz? Azt sajna nem láttamö...

shaba23
Scully milyen fejjel púderolta a hullát!!
Nna, a tegnap rész a g*ci dzsinnel állat volt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

RelakSfromhome
Ma fogják krumplivá verni muldert meg scullyt 😄

janos666
Hüje kérdés, de le lehet tölteni valahonnan az összes (nemtudom 100 vagy 200 is volt az?) X-akták részt (a sorozatot)?
Alien
ehh... tényleg , nem vettem észre bocs azért volt mert visszavontam elõször, mert volt benne vmi amit kiakartam szedni, de elõtte kimásoltam , hogy ne kelljen újra írni, de ezekszerint volt amit kétszer szúrtam be... na mindegy.. no comment

I.C.ram
Maga mindent kétszer mond, kétszer mond?
Alien
http://www.foxstore.com/

Ide a Searchbe írjátok be, hogy X-Files. Na amit ott kiad, iszonyatosan elfogadnám!ehh 1000 dolcsiba kerül az összes Nálunk miért nem jelenik meg így??? Bezzeg a Jóbarátokat kiadják... Szerintem lenne az X-Aktákra is igény.miért nem jelenik meg így??? Bezzeg a Jóbarátokat kiadják... Szerintem lenne az X-Aktákra is igény.

Jano
Kszagtágö!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Mert képes belelátni mások gondolatába, és az ufók(kal leszerzõdõ emberek) félnek, hogy egyszer rossz helyen lesz, és leleplezi az összeesküvést.
Legalábbis annak idején ez volt a sztorija a srácnak, én már azt hittem, rég eltették láb alól.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!