X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Remélem ez nem számít reklámnak 😊

Szóval a nyári sorozat darálás közepette elkezdtem az X-Aktákat nézni. Errõl kezdtem el írni egy egyszerû kis blogot:
x-aktakdara.blog.hu
Ha érdekel egy olyan ember véleménye az évadokról, aki eddig még nem látott X-akták részt (tudom-tudom...), akkor olvass bele 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sziasztok!

Lenne egy pár eladó x-aktás cuccom:

X-Akták - A mozifilm (eredeti dvd) (régebbi, feliratos kiadás, viszont animált menüvel és extrákkal!) 1000Ft
X-Akták - A mozifilm (eredeti vhs) exkluzív kiadás 500Ft
X-Akták - Tét a jövõ! regény írta: Elizabeth Hand 500Ft
X-Files Movie - Angol nyelvû (eredeti VHS) 500Ft
Szeress, ha tudsz! F.sz.: Gillian Anderson (eredeti VHS) 500Ft
Marhabunda - Gyilkos Hangyák F.sz.: Mitch Pileggi eredeti dvd magyar szinkronnal 500Ft
X-Akták - Zérópont. Kevin J. Anderson regénye puhakötésû 500Ft

érdeklõdni itt lehet:
[email protected]
IMYke2.0.0.0
9 évad, és eddig 2 nagy mozifilm.

A VHS-n kiadott "filmek" a sorozatbeli dupla epizódok, illetve a tematikában összefüggõk egymás mellé rakásával jöttek létre - egyik sem különbözik a sorozatbeli társától.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy, a sorozatnak csak 9 évada volt?
😊))
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de nekem kedvem támadt kiverni ... valakibõl a szuszt. - mondja Mulder, miután jól megnézte hátulról (is) a miniruhás gyanúsítottat.

Broafka
hmm, akkor vezetsz, én holnap nézem meg az elsõ évad utolsó részét... én is most kezdtem elõrõl. Egyébként szerintem a "misztikus, nem ufókkal foglalkozó" részek sokkal jobbak. Pl egyik kedvencem, ma néztem meg: Leszáll az éj.

De rengeteg jó rész van.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Egy éve felmerült bennem, hogy végignézzem a sorozatot, akkor egy ilyen tanácsot kaptam hozzá.

"ha nincs sok idod, akkor ajanlom az x-files mythology kiadast, amin csak a fo"szal epizodja talalhatoak meg. tudod, ufos, osszeeskuveses, cigarettas reszek. best 😊"

Én maradok a teljesnél, sikerült is idén elkezdeni, egy évadon túl is vagyok már.
Szóval jó keresgélést, többet nem tudok segíteni.
Na jó, de ez ad abszurdum, hogy beszerezted a teljes sorozatot, de mert mostanában nincs idõd megnézni, ezért úgy döntöttél, hogy sose nézed meg. Vagy én értettem esetleg félre valamit?
berczely
Hát aki megteheti... <#rolleyes>

Amúgy meg " idõm és energiám" - nem kedv kérdése <#smile>

Semmi. Na, megyek, letöltöm a Lost és a Sopranos összes epizódját. De nem lesz kedvem megnézni, tehát valaki majd legyen szíves és mondja el mik történnek bennük!<#awink>
berczely
Úristen és ezen most mi olyan nagy szám?<#wow3>

Tehát beszerezted a részeket, de nem akarod megnézni õket, és inkább valaki mesélje el, hogy mi lesz a sorozatban? Vagy micsoda???<#wow2><#conf><#csodalk>
IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül tettem idézõjelbe... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NeverwinterKING
de van egy rész ami fekete-fehér 😄

\"You are fucking crazy people!\"

IMYke2.0.0.0
Sokkal-sokkal jobban jársz, ha végig nézed a teljes sorozatot.
Miért is?

a, mert az UFO/konspirációs/múltbeli eseményeket feldolgozó, vázoló epizódok száma elenyészõ az igazi "X-Aktás" történetek számához képest

b, mert amikor az "UFO"-kkal foglalkozik a történetszál, akkor sincs egyértelmû konzekvencia... a nézõnek kell eldöntenie, mit hisz el belõle és mit nem

c, mert a sorozat többi - ezek szerint, számodra azok "kitöltõ" - epizódjai sokszor izgalmasabbak, mint az UFO-kergetés

d, mert nincs "fekete és fehér" a sorozatban.

ZilogR
...hát ez nem egy egyszerû kérdés... <#miaz> <#nemtudom>

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

talán.

berczely
Na közben beszereztem a részeket, de nem nagyon lesz idõm és energiám nézni õket szóval X-Akták téma nálam lezárva!
Megkérnék valaki arra hogy röviden mondja el mirõl is szól az egész kiderül e az a bizonyos igazság és Mulder ügynök eléri e a célját?

berczely
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
esetleg tud valaki valami gyors torrentet vagy ftp-t ahol fentvan az összes egyben?ilyen rapidshare meg megaupload nem érdekel!

berczely
Na felkeltetted az érdeklõdésem!
"A 9. évad második fele pedig a leleplezésrõl szól."

Be kell szereznem az összes részt!<#nyes>

IMYke2.0.0.0
"Tudom hogy szinte majdnem mindegyik rész errõl szól, de engem azok érdekelnek amiben tényleg UFO-t mutatnak vagy kis zöld emberkéket " = akkor nagyon kevés részt tudsz csak megnézni a sorozatból...
Fõképp a 7. és 8. évadban találsz ilyen epizódokat.
A 9. évad második fele pedig a leleplezésrõl szól.

IMYke2.0.0.0
A rész, amikor "az a bizonyos izé bele tud olvadni a környezetbe és pirosan világít a szeme..." = A gumiember c. epizód. <01. évad 02. rész: Sqeeze eredeti címmel.>

sz4bolcs
bocs a szófosásért, késõ van..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Tudtam én, hogy le kellett volna tölteni egyben ezt a remek kis oldalt... 😞(

A mulderizmusok is egy az egyben eltûntek, pedig az is mekkora volt már..

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ZilogR
😄 hát ja!
de hová tûnt, nemtom...
ott akartam én kis naiv kereskedni, mert emlékszem erre a képre, ahogy a zöld csóka kinéz a fa mögül - most is elõttem a kép...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

sz4bolcs
"volt anno a www.x-aktak.hu, ahonnan lehetett szemezgetni az epizódokat és MIND fenn volt!"

-nesze semmi, fogd meg jól 😄

ZilogR
volt anno a www.x-aktak.hu, ahonnan lehetett szemezgetni az epizódokat és MIND fenn volt!
Én tudom melyik részre gondolsz, sztem az elsõ évadban(???) ment, megpróbálom elõszedni...

berczely
Valaki segítsen!

Nagy unalmamban X-Aktázni akarok!Nem nézném meg az összes évadot így hirtelen, de azokat a részeket igen amiben UFO-k idegen lények vagy "szörnyek" vannak.Tudom hogy szinte majdnem mindegyik rész errõl szól, de engem azok érdekelnek amiben tényleg UFO-t mutatnak vagy kis zöld emberkéket esetleg valami Molyembert vagy a Yetit!<#nyes>(ezek csak példák nem tudom vannak e ilyen részek)
Fatert pedig 1 konkrét rész érdekelné, nem emlékszik rá túl jól régen látta már, de olyan van benne hogy az a bizonyos izé bele tud olvadni a környezetbe és pirosan világít a szeme...<#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Az összes részt leadták - tudtommal.
De, ha nem így lenne sincs baj, mert szépen lassan kiadják az összes évadot DVD-n.

Ha WRZ-olni akarsz, akkor megvannak hozzá az angol források, ahogy a magyarok is.

Hello,tudna vki segíteni?Megszeretném szerezni azokat a részeket amiket a tv1 nem adott le.Azokat mind láttam.Elõre is köszi.Melyik évadok ezek?
IMYke2.0.0.0
Szívesen. 😊

sz4bolcs
Köszke

IMYke2.0.0.0
A válaszod: 07x06 - The Goldberg Variation (Goldberg variációk).

sz4bolcs
Hali: Melyik az a rész, amiben a fõhõs ürge iszonyat szerencsés, 100% mák-faktorral rendelkezik???

IMYke2.0.0.0
De, Te legalábbis véletlenül csináltad, és nem tomboltál, amikor "kijavítottalak", míg bárki más már fikázott volna, és jött volna a "de hát értetted, meg hát ez egy fórum" stb. stb.
<#nyes>

Garrett27
Na igen, bárcsak az SG munkatársai között is lenne belõled egy, ma két cikket olvastam el eddig a fõoldalon, és mindkettõben van hiba, egyikben elírás, másodikban meg az enyémhez hasonló..

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

IMYke2.0.0.0
Az SG.hu fórumában mindenre fel kell készülni... kaphatja az ember a hideget, ha más hibáját kijavítja... ezért adtam a linket.

Garrett27
megtiszteltük, mindig tiszteljük ezért, a wikipédiát azért mellõznöd is lehetett, nem kell bizonygatni, hogy tényleg így írja a nevét, megbíztam volna abban is, ha csak egyszerûen link nélkül írod ki <#alien2>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

IMYke2.0.0.0
Náray Erika - Tiszteljük meg a drága színész-énekesnõnket, hogy helyesen írjuk a nevét!

Garrett27
<#wow1> na nem hiszem el... VÉÉGREE, ha valaha eljut a további évadokig, remélem átszinkronizálják Nárai Erika hangjával az érintett évadokat, mert Scully csak az õ hangjával teljes 😊

a pletykák szerint március 31-tõl kezdhetsz rá vadászni.
IMYke2.0.0.0
Hát ezt el se hiszem! Úristen, mennyi ideje várok erre!!!!
Vadászni fogom a boltokban, s ha másképp nem, a biztos megjelenés után megrendelem - kötelezõ, nincs mese.

no, végre jön az elsõ évad DVD-n:
dvdextra
sz4bolcs
Oh my god, ez is megy ki a falra. 😄😄😄:😄

IMYke2.0.0.0

Daell Drow
En most december elejen toltottem le mind a 9 evadot, most a 3-ik evad kozepen tartok. Mar 90es evek masodik feleben nagyon megfogot a sorozat, ugyhogy most bepotolom itt az unnepek alatt napi 5-10 resz nezesevel.

Ja es kellemes unepeket minden fannak.<#alien2>
a falka rész láttátok már?
egyik ismerõsöm azt mondta hogy nagyon durva mármint hogyha jobban belegondolsz a történetébe
sz4bolcs
Gondolkodom azon, hogy kinyomtatom fotó minõségben, és bekeretezem. 😄
Köszi én is.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, és viszont!
A kép pedig egyszerûen óriási!
<#alien2>