6047
640px-The_X-Files_logo.svg.png
  • ForzaInter
    ja hát a végén én is rájöttem, hogy párhuzamosan kellett volna néznem, de ezt már buktam.:D és véletlen tovább olvastam azt amit a 15. részről írtál, így azt is tudom mi történt velük:D
  • stargatelost
    :D hát igen, az a 9x15 rohadt nagy szemétség epizód. Jó hogy nem nézted meg, totál katyvasz lett volna :D De legalább van lezárása az első évados kasza Lone Gunmennek is.
    Amúgy a teljes élményért a nyolcadik évaddal párhuzamosan kellett volna nézned a LG-t :P Emlékeim szerint valamelyik epizódban valami kapcsán megjelennek valakinek az ajtajában, és Langley kék festékes. Na ennek semmi értelme nem volt akkor, de a Lone Gunment megnézve már lesz :)
  • ForzaInter
    Na ma végeztem én is a sorozattal. 11 hónap alatt sikerült ledarálnom.

Az első 6 évad szerintem nagyon jó volt. A 7. is de ott már azért érezhető volt egy kis színvonal csökkenés. A 8. évad még elment egynek, de a 9. már nem tetszett. Az már olyan volt mintha nem is az X-Akták lett volna, ha nem egy másik sorozat. Scully teljesen háttérbe szorult, sokszor totál feleslegesen szerepelt. Mulder, Lone Gunmen, Krycek és a Smoking Man meg sehol nem volt, és a főszálból is csak a szuperkatonákról tudtunk meg valamit, de azért a vége az kárpótolt, jó volt látni, hogy visszatért mindenki. Így kéne minden sorozatot lezárni. Bár pár dolog nem tiszta. Mi lett az X-Aktákkal? Doggettel és Reyessel? Gondolom az előbbire kapunk választ a filmben. Bár sajnos az tudom, hogy az nem főszálhoz kapcsolódik, és gyakorlatilag mindenhol lehúzták, szóval sokat nem várok a filmtől.

Doggett karaktere amúgy tényleg elég idegesítő volt, de a végére már kezdett belejönni, és végre valamennyire felnyílt a szeme, bár Mulder közelébe nem ért. Reyes karaktere szerintem rendben volt, vele nem volt semmi bajom.

Összeségében nagyon jó sorozat volt, nem hiába tartják nagy klasszikusnak. Nagyon egyedi sorozat volt, tele zseniális karakterekkel, és sztorikkal. A maga korában viszont sokkal nagyobbat ütött volna. Több rész is mai szemmel már kicsit gatyinak tűnt.

Jó kis nosztalgia és időutazás volt a sorozat. Az első 7. évadból van jó pár újranézős rész.

Ja és a 9. évad 15. részét ami a Lone Gunmenről szól, nem néztem meg, mert olvastam az a Lone Gunmen sorozat lezárása, de azt sajnos sikerült megtudnom, hogy mi lett velük.:\ Olvastam a blogodon stargatelost, hogy Te megnézted.:D

Ma este még megnézem a filmet, aztán elkezdem a The Lone Gunment. Utána pedig jöhet Chris Carter másik sorozata a Millenium. Ami amúgy kapott egy külön részt a 7. évadban. A zombis rész, valaki emlékszik?:D

THE TRUTH IS OUT THERE!
  • ForzaInter
    nem:D

végre visszatért mulder! 8 évad végénél tartok. azok a beszólások meg poénok már hiányoztak nagyon.
  • Pistike 007
    jaa
    azt hittem már van valami letölthetőrészes app :D
  • ForzaInter
    semmit. csak feltűnt, hogy mikor scully megy valami kutatóintézetbe a számítógépen ott virít a nagy alma, aztán mutatják a laptopját ami szintén apple:D eddig nem az volt.
  • Pistike 007
    ez mit is takar? :D
  • ForzaInter
    na a 8 évad 13 részétől elkezdte a sorozatot szponzorálni az apple:D
  • IMYke2.0.0.0
    "Doggett meg egy gyökér :)"

Ezt te sem gondolhattad komolyan...
  • ForzaInter
    10 rész odavert..:) az a nyikorgás.. ez még most is ütött, hát még régen.
  • ForzaInter
    olvastam a blogodat. láttam, hogy kb te is ezeket írtad, csodálkoztam is:D
  • stargatelost
    Lol, most vagy egy rugóra jár az agyunk, vagy most olvastad el az egyik bekezdést a blogomról, mert full ugyanezeket írtam én is :)
    Doggett meg egy gyökér :)
  • ForzaInter
    mekkora klasszikus az a rész..

most tartok amúgy a 8. évad felénél. annak ellenére, hogy mulder már nem szerepel, szerintem eddig kifejezetten jó a sorozat, jobban bejön eddig mint a 7. évad. persze mulder nagyon hiányzik, és az új főszereplőt elég nehéz megszokni, de nem olyan szörnyű.

mondjuk az idegesítő, hogy sok ügynél szinte elképzelésük sincs, és azt sem tudják merre induljanak el. muldernak már az elején volt egy képlete minden ügyről, bármilyen hihetetlen is volt az néha:D

scully próbálkozik, de hát nem egy mulder:D az fura egy kicsit, hogy most nem ő szkeptikus ha nem a társa:)
  • stargatelost
    4x02 - Home
  • Jobson
    Helló !

Ez melyik részben volt?

http://lvnte.tumblr.com/post/914354155/epp-harom-fakkfesz-redneck-uldozi-a-disznoit
  • ZilogR
    :) köszi, h utánajártál... Közben beugrott, hogy talán ebben van az a jelenet is, amikor Mulder bekopog valakihez:

- ... Fox Mulder különleges ügynök vagyok...
    - Igen...? És mitől különleges?!?

:DDD
  • Pistike 007
    Mikor sikít a rendőr amikor meglátja :D
  • ZilogR
    ...és asszem ezt "Mulder" rendezte... (úgy emlékszem, de nem néztem utána...)
  • ForzaInter
    ez tényleg kurvajó rész volt:D
  • Pistike 007
    Ok feladom :D
    Régen találtam lehetőséget rá, de most már nem tudom megnézni online.
    Valami ötlet? :)
  • Pistike 007
    Köszi, rálesek
  • Pistike 007
    Melyik évad/rész? Vagy cím?:)
  • Pistike 007
    :)

• ForzaInter
    Köszi. A 7. évad elején tartok még, azt hittem már volt ez az epizód csak véletlen kimaradt.:)
  • IMYke2.0.0.0
    08x12 - Badlaa az epizód címe. Magyarul "Kárhozat"-ként található a gyűjteményben.
  • ForzaInter
    az hányadik évad és rész? én nem emlékszek rá.
  • stargatelost
    Az a fakíros tényleg nagyon durván beszaratós még mai fejjel is.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony, rengeteg sorozat majmolta.* PSI Factor: Chronicles of the Paranormal* Fringe* Special Unit 2* Supernatural* Warehouse 13* Grimm

• ForzaInter
    hát igen ami gyerekfejjel beszaratós volt az mai szemmel már nem az.

ma már nem üt akkorát a sorozat mint régen.. akkor lett volna jó rendszeresen nézni.:) azért még van pár rész, amit ha este nézel eléggé odabasz.:)

egyébként durva, hogy mennyi sorozat és film építkezett később az x-akták-ból.. nem hiába azért csak úttörő volt a sorozat, előtte nem nagyon volt hasonló..
  • w77d
    ez a rész bennem is felébreszti a gyereket :D totál emlékszem hogy paráztam utána, meg minenhol ilyen láthatatlan fószerek körvonaalit véltem felfedezni :D
  • IMYke2.0.0.0

Tök jó, most is megy a háttérben a film és kellemes emlékeket ébreszt...
    Lehet, hogy megnézem a teljes sorozatot 5. alkalommal is? :)
  • w77d
    EZAZ!
  • IMYke2.0.0.0
    Tovább tartott elkészíteni a bizonyíték-képet, mint megtalálni a sorozatban :)

• IMYke2.0.0.0
    Ebben az epizódban van: X-Files 02x21 - The Calusari
  • tutituti
    Én még mindig fosok a gumiemberes résztől pedig jó párszor láttam.
    De e legfélelmetesebb rész szerintem a badlaa.a láb nélküli indiai fakíros.Az a nyikorgás hang,attől kitör a frász.
  • IMYke2.0.0.0
    X-Files 04x16: Unrequited - A vietnámi veterános részre gondolhatsz, emlékeim szerint.
  • w77d
    én a mai napig abban a tudatban éltem, hogy az X-akták horror akarna lenni :D legalábbis emlékszem hogy ksikoromban jó beszartam párszor rajta, de most már valamiért nem az igazi :D

kiskoromból emlékszem egy részre, amiben volt egy olyan jelenet, hogy egy átlátszó alak valami erővel a sínen tartott egy gyereket, akit miután a vonat elütött lufik repültek fel. mulderék később egy videón vették észre az alakot. Na ez nagyon beütött kis taknyos koromban :D melyik évad melyik rész lehet ez?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha horrorra vágysz, miért nem azt nézel? :)

Az X-Akták nem arról szól, hogy a nézőnek egy rész alatt 3x kelljen pelenkát cserélnie maga alatt :)
    Bár, annak idején, én fostam rendesen a Gumiemberes epizódnál ;-)
  • w77d
    az első évaddal végeztem tegnap este, ez eddig elég lapos volt :S mondjatok már pár igazi szaratós részt...
  • stargatelost
    Visszaolvastam, mit írtam, nekem is zavaros volt :) Akkor nem vagyok egyedül :)