Sven Hassel könyvek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#awink>#awink><#awink>#awink>
😛
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Eszméletlen ahogy ír ez az ember!!
Hihetetlen jó stílusa van!!!
PICI,PAPA,A LÉGIÓS,HEIDE,SVEN
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Jobb a békesség!
\"For those about to rock-we salute you!\"
<#violent>#violent><#gun>#gun>
#280 kérlek tedd meg minnél hamarabb ,szeretném ha már csak emlékezni kéne rád...
www.czekoart.hu
Mert õ az életét is feláldozná a bajtársakért,míg ti futnátok haza!!!!
Dugd a fejed a seggedbe és amit ott látsz bent az mind te vagy!!!!
Ha abba a korba születtél volna,te egy kibaszott hazaáruló,frontlógós lennél!!!!
Annyit nem érdemelsz meg,hogy leköpjelek!!!!!!!
<#mf2>#mf2><#mf3>#mf3>
"Svenn Hassel abban a korban MEGHALT volna a Führerért és a hazáért!!!!"
Ugyanitt, szerinted nem az igazságot irja hanem amit hallani akarnak az emberek.
Most lehet hogy én nem tudok olvasni vagy neked van tudathasadásod?
Én olvasatam a könyveit és jól tudom hogy mit gondolt a nácikról,de te viszont csak saját magadnak mondasz ellent
és csak mosolyogni tudok azon hogy egyedül abba tudsz belekötni hogy egykét szót egybeirok,és nem azért mert nemtudom hogy hogy kell, kishülye
www.czekoart.hu
Ki mondta,hogy hazug és köpönyegforgató????
Olvass már vissza haver.....
Ha ismernéd a könyveit akkor kiderülne számodra,hogy egy büntetõezredben harcolt, szerinted ide azok az emberek kerültek akik teljes mértékben eggyetértettek a III.Birodalom eszméivel???
Ha írsz legalább helyesen tennéd..........
(Szerintedundorító)
Szerintedundorító amit ír és hazugság ,akkor minek olvasod??? és hogyhogy tetszik???
www.czekoart.hu
Egyébként meg eszméletlenûl tetszik a Svenn írásai,õ az eggyik kedvencem(a másik Leslie L. Lawrence bár õ teljesen más témában ír,de jól).
amugymeg ha nemtetszik a könyv akkor ne olvasd ennyi
www.czekoart.hu
Én 1 szóval sem tértem ki rájuk.......
Érdekes és én lennék antiszemita hmmmmmmmmmmm
Igen szerintem is tévedett az a 900.000 katona(3 hadseregcsoportra osztva A hadseregcsoport Wilhelm Ritter von Leeb tábornagy B hadseregcsoport Fedor von Bock tábornagy C hadseregcsoport Gerd von Rundstedt tábornagy vezetésével) aki felsorakozott 41'június 22 03.15 perckor hogy elinditsa a szent keresztes harcát a bolsevizmus ellen,aminek elvesztése lásd 40 év ruszki megszállás!!!!!
13 éves vagyok mi..........
Nézzétek meg a hobbimat az adatlapomon az nem csak úgy van ott!!
Emberek szerintem én többet tudok a II.VH német oldalról mint itt ti mindannyian!!!
És ti próbáltok engem kioktatni errõl a témáról na ne már.....
13 éves........LOL<#gunyos1>#gunyos1>
Az igazi és hiteles visszaemlékezéseket németül vagy maximum angolul adják ki jóval kevesebb példányszámban. PL: Otto Weidinger: Kameraden bis zum ende (Bajtársak a végsõkig), Otto Weidinger :Tulle und Oredour, Fritz Wilhelm Schütter: Wir Woll'n das wort nich brechen (Nem szegjük meg szavunkat), Hans Stöber: Die Strumflut und das ende (Az özönvíz és a vég) stb...
Nem véletlen, hogy nem adják ki ezeket nagy példányszámban és sok nyelvre lefordítva.
\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper
azt hiszed hogy Sven és a többiek naponta hálaimákat mondtak hogy meghalhatnak
a "nagy német árja birodalomért"? ha olvastad volna a többi könyvét akkor
tudnád hogy mit gondoltak akkoriban az emberek hitlerrõl és kedves barátjáról
sztálinról, vagy szerinted ezt is csak a nagy zsidó összeesküvés része? 😄
ne nevettesd már ki magad
\"For those about to rock-we salute you!\"
Muhaaaaaahaaaaaa
Ébred már az oroszlán!!
és örülnék ha nemcsesznéd szét ezt a topicot
részemrõl a téma lezárva,nem vesztegetek rád több energiát
.
www.czekoart.hu
Most meg mindenki leköpi azt a rendszert,ezek miatt a köpönyegforgató emberek miatt tart itt az országunk ahol vagyunk.
Én sem sértegettelek,sõt senkit sem sértegettem neked miért kell már az elsõ szavadban szart dobálni a másikra?
Az ilyen szarházi beteglelkü emberek miatt vesztettük el a háborút,mint amilyen te is vagy meg a kedves haverod,az ilyen mentalitású emberek miatt maradt a harcmezõn a rengeteg hõs.
Gott Mit Uns!!!
Béna vagyok számítógép-kezelésben
Akkor a fasiszta Németország szerinted egy tökéletes állam volt, ahol mindenki élt-halt a führerért, és mindenki egy emberként állt ki a nemzeti-szocializmus ügyéért.
Dehogy kényszerítettek embereket hogy bevonuljanak és lemészároltassák magukat! Á, dehogy! Ilyen nem létezett! Minden katona dicsõítette a pártot, és bátran ,,halál az alsóbbrendûekre!" kiáltással a száján halt meg.......
Na ne legyél már hülye!
Félre ne érts, én is utálom azt a propagandát amit a nyugatiak csinálnak, de az igazság akkor is ez.
Azért ír ennyit róla hogy mementót haggyon az utókornak, hogy mit is tesz az emberrel a háború.
(a Sven-t egy n-nel írják)
egy igazad van,hogy még mindig él benne a bajtársai iránti tisztelet
mind a németeknél mind az oroszoknál sokkal kevesebben voltak a behülyitett fanatikusok,csak náluk volt a nagyobb hatalom,
amugymeg nemvéletlenül kerül be az ember egy büntetõszázadba,Heide-n kivül😊
nah mind1 a lényeg hogíy kár beléd a könyv...
www.czekoart.hu
Svenn Hassel abban a korban MEGHALT volna a Führerért és a hazáért!!!!
Most más idõk járnak,szerintetek milyen embernek tartanák a jó öreg Svennt ha még mindíg kiállna a hitéért??Már régen börtönbe ülne,vagy még mi rosszabb egy késsel a hátában halt volna meg!!!!!! De még mindíg a Führer katonája!!!!
Szerintetek miért ír ennyit rólla???Mert még mindíg elevenen él benne a bajtársai iránti tisztelet,és emlékezet!
Ha nem azt írná amit az emberek hallani akarnak(gyilkos nácik,szemét Hitler,stb) akkor mindenki leköpné,utálná!!
Õ a szememben egy igazi HÕS a FÜHRER katonája!!!!
Veled teljesen egyetértek
De szerintem olvasd el a Kárhozottak légióját
Biztos megváltozna az álláspontod.