Sven Hassel könyvek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mi az mindenki kidõlt én szedek itt egyedûl Béres cseppet????
<#awink><#awink>
😛

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

"A 12-es villamoszörgött el az ablak alatt.A harckocsizó-katona és a lila kombinés lány újra eggyé vált,miközben Gerhard Stief egy trágyadomb mélyén rohadt."

Eszméletlen ahogy ír ez az ember!!
Hihetetlen jó stílusa van!!!
PICI,PAPA,A LÉGIÓS,HEIDE,SVEN

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

de mondjuk az lenne a legjobb ha kulturalt ember modjara tudnank vitatkozni egy ilyen forumon...keressuk meg Barcelonaban Svent es kerjuk meg h segitsen megoldani a problemat....😊
Elnézést kérek mindenkitõl a bunkó,szemét viselkedésemért!!!
Jobb a békesség!

blackmetal
najó elég legyen már ebbõl tényleg nem erre való ez a fórum

\"For those about to rock-we salute you!\"

Rám legalább emlékeznének de rád......szóra sem vagy érdemes.....
<#violent><#gun>

Kovács legény
te tényleg nem olvastad el a könyveket,csak a hátlapot max
#280 kérlek tedd meg minnél hamarabb ,szeretném ha már csak emlékezni kéne rád...

www.czekoart.hu

Inkább 1 Heide legyen mellettem az arcvonalba mint belõlletek 100!!!!!
Mert õ az életét is feláldozná a bajtársakért,míg ti futnátok haza!!!!

Hát igen,inkább szétlõném a fejem és hõsként emlékeznének rám az utókor,mint ilyen alázatos kis köpönyegforgató,frontlógós,hazaáruló lélekkel éljek mint ti!!!!!!

blackmetal
jaja

De meg visszaterve tumihoz 😊....azert arra telleg kivancsi lennek meddig birna mint katona...hogy mennyi ido utan kapna idegosszeroppanast es lone szet a sajat agyat....
Kovács legény
OK valóban semmi értelme beszélni hozzá

www.czekoart.hu

Basszus Klegeny te is hagyd mar abba nem veszed eszre hogy semmi ertelme h magyarazol neki....telleg nem kell hogy a topic ilyen iranyba menjen el..
Te egy mocskoslelkû szarláda vagy!
Dugd a fejed a seggedbe és amit ott látsz bent az mind te vagy!!!!
Ha abba a korba születtél volna,te egy kibaszott hazaáruló,frontlógós lennél!!!!
Annyit nem érdemelsz meg,hogy leköpjelek!!!!!!!

TE SEGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyere térdelj le,hogy a szádba verhessem!!!!
<#mf2><#mf3>

Kovács legény
lol tekis könyvtári majom menj a hátsó sorba és verdki a führeredre

www.czekoart.hu

Éljen soká a III.Birodalom SIEG HEIL!!!

Szánalmas vagy.............................

Kovács legény
"Svenn Hassel abban a korban MEGHALT volna a Führerért és a hazáért!!!!"
Ugyanitt, szerinted nem az igazságot irja hanem amit hallani akarnak az emberek.

Most lehet hogy én nem tudok olvasni vagy neked van tudathasadásod?
Én olvasatam a könyveit és jól tudom hogy mit gondolt a nácikról,de te viszont csak saját magadnak mondasz ellent

és csak mosolyogni tudok azon hogy egyedül abba tudsz belekötni hogy egykét szót egybeirok,és nem azért mert nemtudom hogy hogy kell, kishülye

www.czekoart.hu

JO mar telleg sokat beszelunk errol....az egesz vita onnan indult ki h Sven miert harcolt...Hitlerert vagy az eleteert...most igen tumi belemehetunk itt a zsido kerdesbe...de se a tudasunk nincs meg hogy ezt igazan at tudjuk beszelni es semmi ertelme sincs...es hogy telleg a kulturalt beszelgetes mellett maradjunk megkerdeznelek hogy te melyik reszbol vetted ki azt hogy Sven Fuhrerert harcolt...Marseille:Sven sosem volt nemet hazafi..talan mert dan...a bajtarsairol nem hiszem hogy sok rosszat irt...szubjektiv?igen az mert a sajat emlekeit es elmenyeit irja le (ha elhisszuk h sven telleg harcolt a 27-eseknel)es azt eleg nehez objektivan leirni...de kivancsi vagyok azokra az irokra akiket irtal..nem tod honna lehet megszerezni azokat a konyveket?
Komolyan ember te beteg vagy!!!!!!!!!!!
Ki mondta,hogy hazug és köpönyegforgató????
Olvass már vissza haver.....
Ha ismernéd a könyveit akkor kiderülne számodra,hogy egy büntetõezredben harcolt, szerinted ide azok az emberek kerültek akik teljes mértékben eggyetértettek a III.Birodalom eszméivel???
Ha írsz legalább helyesen tennéd..........
(Szerintedundorító)

Kovács legény
én meg téged nemértelek, egy szerinted undorito köpönyegforgató hazug stb ember az egyik kedvenc íród????
Szerintedundorító amit ír és hazugság ,akkor minek olvasod??? és hogyhogy tetszik???

www.czekoart.hu

Csak még annyit,hogy miért kell az embereket egybõl leköpni,megalázni hogyha másképpen gondolkodnak, mint ti?Nem sértegettem senkit ti ugrottatok nekem!
Egyébként meg eszméletlenûl tetszik a Svenn írásai,õ az eggyik kedvencem(a másik Leslie L. Lawrence bár õ teljesen más témában ír,de jól).

TETSZIK!!!!!!!

Kovács legény
mi nem kiokitani akarunk,csak annyit mondtunk hogy hülye vagy

amugymeg ha nemtetszik a könyv akkor ne olvasd ennyi

www.czekoart.hu

Már megint szóba kerültek a zsidók vajon miért???
Én 1 szóval sem tértem ki rájuk.......
Érdekes és én lennék antiszemita hmmmmmmmmmmm
Igen szerintem is tévedett az a 900.000 katona(3 hadseregcsoportra osztva A hadseregcsoport Wilhelm Ritter von Leeb tábornagy B hadseregcsoport Fedor von Bock tábornagy C hadseregcsoport Gerd von Rundstedt tábornagy vezetésével) aki felsorakozott 41'június 22 03.15 perckor hogy elinditsa a szent keresztes harcát a bolsevizmus ellen,aminek elvesztése lásd 40 év ruszki megszállás!!!!!
13 éves vagyok mi..........
Nézzétek meg a hobbimat az adatlapomon az nem csak úgy van ott!!
Emberek szerintem én többet tudok a II.VH német oldalról mint itt ti mindannyian!!!
És ti próbáltok engem kioktatni errõl a témáról na ne már.....
13 éves........LOL<#gunyos1>

Svent nem tartom német hazafinak. Könyveiben sokszor becsmérli saját katona bajtársait. Bajtársakról vagy jót vagy semmit. Persze jó üzletet csinált ezekkel az igénytelen írásokkal, amelyek tele vannak csúsztatásokkal és abszolút szubjektív véleményekkel. Szánalmas.
Az igazi és hiteles visszaemlékezéseket németül vagy maximum angolul adják ki jóval kevesebb példányszámban. PL: Otto Weidinger: Kameraden bis zum ende (Bajtársak a végsõkig), Otto Weidinger :Tulle und Oredour, Fritz Wilhelm Schütter: Wir Woll'n das wort nich brechen (Nem szegjük meg szavunkat), Hans Stöber: Die Strumflut und das ende (Az özönvíz és a vég) stb...
Nem véletlen, hogy nem adják ki ezeket nagy példányszámban és sok nyelvre lefordítva.

\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper

Most nem tudom miert szidjatok tumit...legalabb felelesztette a topicot...😊)tumi:hogy sven miert ir errol...azert h az olyan embereket megprobalja elriasztani a haborutol mint te.tudod:"egy fecske nem csinal nyarat,de egy fecske felnevel 3 fiokat,a harom kilencet...."(SS tabornok hatulja)
blackmetal
az írásaidból ítélve kb 13 éves lehetsz, én is kb akkor voltam ekkora seggfej 😄
azt hiszed hogy Sven és a többiek naponta hálaimákat mondtak hogy meghalhatnak
a "nagy német árja birodalomért"? ha olvastad volna a többi könyvét akkor
tudnád hogy mit gondoltak akkoriban az emberek hitlerrõl és kedves barátjáról
sztálinról, vagy szerinted ezt is csak a nagy zsidó összeesküvés része? 😄
ne nevettesd már ki magad

Csssssssssssssssssssssssss

Kovács legény
te szerencsétlen...

www.czekoart.hu

Ja ha hozzászólsz legalább helyesen írj(szerncse,nemcsesznéd).
Muhaaaaaahaaaaaa

Te büdös ÁRULÓ lógni fogsz te segg!!(Heide után szabadon!!) 😊))))))
Ébred már az oroszlán!!

Kovács legény
Pont az olyan beteg emberek miatt tart a világ ott ahol,még szerncse hogy kevés van a magadfajtából,
és örülnék ha nemcsesznéd szét ezt a topicot
részemrõl a téma lezárva,nem vesztegetek rád több energiát
.

www.czekoart.hu

Ha abban a korban élnél most te is HEIL-t üvöltenél!!!!
Most meg mindenki leköpi azt a rendszert,ezek miatt a köpönyegforgató emberek miatt tart itt az országunk ahol vagyunk.

Csatlakozhatsz a haverodhoz.

Figyelj te gané!
Én sem sértegettelek,sõt senkit sem sértegettem neked miért kell már az elsõ szavadban szart dobálni a másikra?
Az ilyen szarházi beteglelkü emberek miatt vesztettük el a háborút,mint amilyen te is vagy meg a kedves haverod,az ilyen mentalitású emberek miatt maradt a harcmezõn a rengeteg hõs.
Gott Mit Uns!!!

Kovács legény
ok
gondoltam😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
gondolom nem nekem irtad hanem a cuminak<#nemtudom>

www.czekoart.hu

Bocs ezt Tuminak írtam.
Béna vagyok számítógép-kezelésben
Hát elég idealista ember vagy az biztos.
Akkor a fasiszta Németország szerinted egy tökéletes állam volt, ahol mindenki élt-halt a führerért, és mindenki egy emberként állt ki a nemzeti-szocializmus ügyéért.
Dehogy kényszerítettek embereket hogy bevonuljanak és lemészároltassák magukat! Á, dehogy! Ilyen nem létezett! Minden katona dicsõítette a pártot, és bátran ,,halál az alsóbbrendûekre!" kiáltással a száján halt meg.......

Na ne legyél már hülye!
Félre ne érts, én is utálom azt a propagandát amit a nyugatiak csinálnak, de az igazság akkor is ez.
Azért ír ennyit róla hogy mementót haggyon az utókornak, hogy mit is tesz az emberrel a háború.
(a Sven-t egy n-nel írják)
Kovács legény
te annyira hülye vagy hogy már fáj
egy igazad van,hogy még mindig él benne a bajtársai iránti tisztelet
mind a németeknél mind az oroszoknál sokkal kevesebben voltak a behülyitett fanatikusok,csak náluk volt a nagyobb hatalom,
amugymeg nemvéletlenül kerül be az ember egy büntetõszázadba,Heide-n kivül😊
nah mind1 a lényeg hogíy kár beléd a könyv...

www.czekoart.hu

Akárki akármit mond,abban a korban az emberek hittek valamiben,valakiben amit akkor helyesnek véltek.A múló idõ elferdítette ezeket a tényeket!
Svenn Hassel abban a korban MEGHALT volna a Führerért és a hazáért!!!!
Most más idõk járnak,szerintetek milyen embernek tartanák a jó öreg Svennt ha még mindíg kiállna a hitéért??Már régen börtönbe ülne,vagy még mi rosszabb egy késsel a hátában halt volna meg!!!!!! De még mindíg a Führer katonája!!!!
Szerintetek miért ír ennyit rólla???Mert még mindíg elevenen él benne a bajtársai iránti tisztelet,és emlékezet!
Ha nem azt írná amit az emberek hallani akarnak(gyilkos nácik,szemét Hitler,stb) akkor mindenki leköpné,utálná!!
Õ a szememben egy igazi HÕS a FÜHRER katonája!!!!

blackmetal
egyetértek

Nem. Én ezt A tuminak írtam.
Veled teljesen egyetértek
Satufa ezt nekem irtad?mert nem nagyon tudom eldonteni 😊
látszik hogy nem sokat olvastál belõle..
De szerintem olvasd el a Kárhozottak légióját
Biztos megváltozna az álláspontod.
PONT(!) ezek az emberek nem adtak az eletuket a Führer-ért...hanem csak probaltak menteni magukat ahogy tudtak...de szomoru h neked egy Sven konyv elolvasasa utan ez jon le.....
Kovács legény
én reménykedek😊

www.czekoart.hu