8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
ÓÓÓ ne csináld... Ahelyett hogy itt próbálkozkogatsz, lehúznál vagy két hét melót valahol(az ilyen alaklmi munkákat ha jól kiszúrsz egyet) és megvan rá a zsé. Ha még otthon laksz a szüleiddel, akkor még ők is belepótolnak, vagy meg is veszik, mindjárt karácsony... Nekem is így jött össze.. :D -
Köszi a biztatást de azt hittem hogy tudtok egy kicsit segíteni ez ügyben már
mint konkrétan, próbálkozni próbálkozok mert sajna nincs zseton az alapgépre (PS2-re). Ha mégis segítene valaki örömmel venném
Köszönöm JA és bocs ilyen dolgokkal "zaklatom" a társaságot
-
a bogarak túlélnek minket pl.:csótányok :P -
Háát jah nagyon:) "a Bogár mindenhol ott volt, ott van és ott lesz" 
-
Bogár miért meghatározó?
Mert a Bogár több mint autó, stb...blabla szöveget is lehetne írni. De tényleg: a Bogár több mint egy autó. Legalábbis akinek van. Meg amúgy is, a Bogár mindenhol ott volt, ott van és ott lesz.
[ elfogult, de nagyon
]
-
A GTPlanet.net-es GT2-es autólistában nincs bent ez a kocsi, úgyhogy szerintem nem lehet megnyerni. :-\ -
Jó vicc!
-
ez nekem új! -
rollab #5069 Egy Istent emulálni? Szép dolog ez? :D -
Akey #5068 Nem emlékeztek még rá véletlenül, hogy lehet a GT2-ben megnyerni a Mercedes CLK-GTR-t? -
Ne is próbálkozz ilyesmivel, ha találsz emulátort, akkor is valami kisérleti állapotban lévő izom géppel tudnál játszani vele... -
ddt500 #5066 Ezt buktad.Majd 5-6 év múlva. Nincs emulátor. -
Sziasztok
Tudnátok segíteni hogyan lehet elindítani a Gran turismo 4 Pc-n Tudom Hogy Ps2-re Írták meg, Meg a PS 2 az isten, De azért segítenétek?
Előre is köszönöm -
Bogár miért meghatározó?
(rohadjak el ha tudom, miért fáj ez nekem...úgy se indulok a bajnokságon akkor meg miért ugatok bele) :))))
Tök mind1 maradha, csak bántotta a szemem hogy nem láttam Alfa Romeo emblémát, fauvét, pözsót meg igen. -
mohuska #5063 ááááá bocccss..... -
mohuska #5062 VW kell.....PL bogár?!?!?!?!
elég meghatározó nem???
jah pözsóóóóóó??!?!?!?! azmiaz?!?!?!!? -
Nem érdekel engem a bmw felőlem maradhat de vw,peugeot ???? gyártanak ezek autót? :) -
BMW ott marad :DD -
Első kettő marad többi nem érdekel:P -
Vagy a 3 német közül valamelyik helyett, ha másért nem csak magáért az emblémáért.
Szvsz talán a világ legszebb és legkomplexebb emblémája. -
JAJ
Jó meg minden, de pl Peugeot helyet vagy Lotus helyet inkább egy Alfa embléma?? :DDDDDDDDD -
háttérnek nem rossz
-
mohuska #5054 megnézem én is nem hiszek neked. -
mohuska #5053 akkó mind1....akó szar az egész:) -
manualban is elcsorog:) -
Nem mondanám, hogy koppintás, de amennyire imádtam azt a játékot kb 2 hétig legalább annyira meguntam azután. :-) -
Mit tudtok az Enthusia-ról?? Tényleg egy nagy GT koppintás vagy csak a képek alapján ítélek?? -
kár hogy nem használja a gép :( -
Benne van. :) -
A banner kénpnél az a skyline benne van a gémbe, vagy photoshop? Mert végignéztem egy auto listát képekkel, és találtam blitz meg carbon skyline-t, mondjuk lehet valamit kihagytam.... -
látod erre nem is gondoltam:)
kiprobálom manuálban:) -
mohuska #5045 nemlehet h azért halad mer automata?
vagy manuálba is elgurul?...maj kipróbálom -
kösz
lehet szerencsém volt amikor készítettem:) -
"annak gondolom tudod mi a lényege, és abból nem hiányozhat törés"
tudom hát:)
pl ezért sem komálom az NFS-t árkád, de nem törik...inkább Revenge-zem online -
mohus: Már vagy 10x néztem meg a BMW -s videódat, nem tudom megunni! :)
A zeneválasztás, a vágás, egyszerűen kvajó! :) -
Nyugi, mindennek megvannak a hibái, de szerintem ez nem az a dolog hogy korlát. Mert pl burnout csak ps-en van, és annak gondolom tudod mi a lényege, és abból nem hiányozhat törés, stb... És ha mindent megcsináltak volna akkor mi lenne az 5,6,7,8 kitudja hanyadik részében, amikor kiadja a sony az új csodagépét??? Keréknyom az nekem is feltűnt a videóból, de nekem azt a grafika majd kárpótolja. Most szépen elkezdek ps-ezni, és ha anyámék látják hogy szeretem, akkor jövő ilyenkor nem fognak morogni, ha ps3-mat akarok venni:DDD Nem tudom kiadták e már, de haverom annak idején a ps2-t, 125-ér vette, nekem meg most 20-ért adja el:S:D -
majdnem NFS:)
hívjuk csak LFS-nek:) (live For Speed) abban teljesen korrekt a fizika...
rFactor, GTR sem rossz ilyen téren....
a fal melletti "vándorlásra" nincs reakció?:)
a tolatólámpa mér nem ég ha tolatok?:)
ezeket én a PS2 korlátainak tudom be...a törést is...legalább koszolódna, ha már mosás van benne....
féknyomokat is szeretnék az aszfaltra végre:)
na jó nem húzom le a gémet, mert a legjobb autóka...de közel sem hibátlan -
Nem borul... Ez van... Haladni akar, ez szerintem bug, csak ezt nemigen lehet patchelni, és senki se fizetett volna még egy 10-est(vagy többet, nem tudom mennyi), az update-elt játékért. Törést pedig megszokhatta volna mindenki a licencelt autókat tartalmazó játékokban. Ezek közül én csak a borulást tartom nagyon retek dolognak, de nem az a lényeg... Most jobb lenne mondjuk egy nfs fizika?? Abba borulnak az autók :DDDD(de nem mindegy az se hogy mindez hogyan) -
"a fizikát meg nem is vitatom, mert ha jól tudom akkor ebben a játékban van a leg valósághűbb"
betonon, az utakon valóban teljesen korrekt a fizika, ütközéseknél már komoly gondok vannak...
egyéb: nem borulnak a verdák, nem is törnek..."álló autó" gurulni kezd és akkor is "haladni" akar, ha már a palánknak van feszülve:)
-
Hát nekem az is bőven elég lesz, ha részletes lesz a performance tuning, izom a grafika, a fizikát meg nem is vitatom, mert ha jól tudom akkor ebben a játékban van a leg valósághűbb. Az nfs-ben ott vannak a fasza bodykitek és mégis egy kalap fos az egész. Én már most imádom a GT-t, pedig csak régebbi részekkel játszottam, és a 4-et csak jövő hét vége felé tudom majd elkezdeni játszani. De olvastam valami autó listán hogy tuning cars, és ott volt pl blitz-es skyline, aminek gondolom van valami nem gyári bodykitje is, szal nem kell photoshop(pedig aktívan használom és csinálok benne sok hülyeséget:D)