8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
qper #1591 Miért nem rendeled meg pl. angilából? Spórolsz postával együtt is kb. 3.000-et. -
lacokpatok #1590 szasztook!
Olyat kérdeznék, hogy mit tudtok az 576 által hírdetett előrendelési akcióról???
Az érdekelne, hogy ha most megrendelem csak akkor kell majd fizetni ha megjön a gt4 márciusban????
Please választ!!! előre is köszi!!! -
Issszonyat jóóó!! és a zene Ennio Morricone mindig tudott jó zenét írni:)
Szal grat!! -
gratula, ezt tényleg nagyon jól összeraktad:) 
egy élmény lehetett Japánban:) -
Köszi :)) -
A zene A jó, a rossz és a csúf-ból van, én csak a videót vágtam meg rá
...
Hát igen, és ezek csak úgy az utcán. Imprezából kb. annyi van ott, mint itthon Astraból
-
Jinchuu #1585 Nagyon faja! Álmaim autója! :D
Gratula a videohoz! -
Nem csoda hogy ebben az orszagban mindenki Turismozik:) -
Micsoda zene megy alatta... beszaras:) Te hegesztetted ala?:) Egyebkent nagyon komoly maga a videoanyag is. -
Lehet, hogy nálam már bekesselte magát...
-
Nekem csak Copy pasteval megy, de mind1:) -
Tévedtem, simán megy
-
Sziasztok!
Nem kapcsolódik a témához szorosan, de kocsikról van szó
A nyáron voltam Japánban, és készítettem egy kis videót az ottani utakon mászkáló járgányokról, természetesen az örök kedvenc (és a logóban is megtalálható) Skyline-al a főszerepben
Akit érdekel, az töltögesse örömmel!
(az uw asszem nem enged hivatkozást, de ha ki kopi/pésztelitek a linket egy új explorer ablakba, akkor elindul a letöltés simán...)
The Quest For Skyline
80mega, Xvid -
DLN #1578 Te már játszol a GT4el? Európai? Megjelent? 576on is csak Február végére van kirakva. -
Igen jappánban és eladtak már 1millát belőle! -
kijött már a játék?
-
M.O-on tuti nem a Logitech vizsgálja be a hibás cuccost, hanem a szerződött "szakemberek". Akik tényleg tojnak a vevőre. Egy példa: Nokia 7210-t vettem direct a net miatt (akkor még korlátlant kínáltak, csak azt felejtették elmondani még 2 hónapig. Jól meg is szívtam de ez másik story). Szal go haza infra be winfos beismeri. Connect Me cd fel minden kafa. Go net. Csati kiru megy az Explorer. 5perc: disconnect .. ez így egész éjjel. Tel vissza gáz van. Felküldték majd visszajött nincs hiba. Prob u.úgy van egy hét mulva megen visszaviszem. Felküldik 2 hét mulva visszaküldik nincs Hiba. Telkönyv elő van-e nokia bolt. Van, go be. Előadtam magam, válasz: -Igen ismerjük a hibát, komplett belső csere lesz!!! Magyarán a viszajött telómnak csak a borítása és a bill-e maradt a régi.
Ennyit a szakszervizekről !
-
ISSSZONYTA OFFF de azé megpróbálom mert naon kell a bnőmnek:))))
Valaki segítsen ha tud plz :)
Egy zenét keresek klipp alapján
Klipp nagyon egyszerű.
Egy csaj táncol az utcán mindig más stílusban a zenére.(asszem 4-5 félében) és közben megy az emberek között. A vége az hogy beszál egy taxiba.(többek között innen lehet rájönni hogy valahol Angliában játszódik az egész)
Az előadó számomra ismeretlen de biztos hogy valami britt(dj vagy mittom én) mert nem voltam képes megjegyezni a nevét és a szám címét :)))
Stílusát tekintve valami electronikus (mittom én de nem ilyen brutál tücc-tücc inkább valami lightosabb ATB szerü)
Elnézést a nagyon de nagyon OFF-ért.Csak gondoltam hátha van valaki aki esetleg emlékezne rá :) Szal sorry. -
ennek orulok, de noha azt irjak az 576on hogy pontos datumot kapott, de azt lefeletettek, hogy hanyadikan is? -
amerikai verzióról nincs hír? -
576.hu: Pontos és végleges európai megjelenési dátumot tűzött ki a Sony Computer Entertainment Europe ma délelött a Gran Turismo 4-nek: a várva-várt negyedik rész március tizenegyedikén érkezik majd meg kontinensünkre. A Japánban már bőven egymillió eladott példány fölött járó Polyphony Digital remekművet korábban ugyan február végére datálták, ám az év végén eszközölt csúszásnak köszönhetően néhány héttel többet kell várnunk. -
MagneTofon #1570 Zárójelben még hozzátenném, hogy szerintem a Logitech tud erről a hibáról, tudnia KELL, mert egy ilyen "zárt" fórumon is akadt egyből ember, aki hozzám hasonlóan járt, mégis bizonyítanom kell nekik. Könyörgöm, 3 hetes a kormány, minek akarnék újat, ha tökéletesen menne??? Láthatták, hogy nem törtem össze kalapáccsal... -
MagneTofon #1569 Hát ez az, hogy nekem kell utána járni, meg bizonyítani...
Az adapter meg egyfolytában zúg, az első naptól kezdve.
-
Nekem csak pc-s gamek alatt szokott szarakodni a fék, de ezt mindig egy jó hosszú kalibrálás után kiküszöbölhető :) GT3-ban csinált olyat viszont hogy teljesen lefagyott a kormány (kikellet húzni és vissza).Másjátéknál nem volt még semmi probléma.
Szóval összeségében nálam hálistennek jól működik.(lekopogtam)
Nagyon gáz hogy még mindig a vásárlónak kell utánna járni,mert hülyének nézik..(tisztelet a kivételnek mert vannak hülye vásárlók is)
-
Ja. -
Az adapteren ott van a CE felirat.
Ha zúg, mint az állat, akkor már elég is lehet.
Nekem, mint laikus hozzánemértőnek halál félelmem lehet, ha egy ilyen zúgó, elektromos micsodához hozzá kell érnem, hogy kihúzzam, vagy bedugjam. -
Ha az adapter FOLYAMATOSAN produkálja a rendellenes hangot, az már egy hiba, amit nem kell keresgélni. Erre nem szólhatnak egy szót sem. -
Nem ilyen egyszeru ez, ha elvittek a Logitechhez, s ott sem talaltak hibat (pechjere, hogy ott nem jott elo, vagy lehet meg se neztek..?:/) Akkor nem lehet azt mondani hogy rossz, addig ott kellene lennni, amig ki nem jon rajta, mert ha mukodik a kormany a boltban, a Logitechnel, akkor nem lehet kovetelni semmit sem, amig ujra elo nem fordul (kerdes hogy mikor s miert ugye).
-
MagneTofon #1563 Nem vagyok lusta, és ezt fogom csinálni... de csak a legvégső esetben. Nem akarok ugyanis kicsieszni a céggel ahol vettem, mert elég rendesen álltak hozzá a problémámhoz, arról meg nem tehetnek, hogy a Logitechnél nem hajlandóak mindenre kiterjedő teszteket csinálni, mert nincs hozzá kedvük...
Mindenesetre köszönöm a hozzászólásokat, jól jön a segítség
-
En nem emlekszem ra hogy barmilyen hangot is kiadott volna az adaptere a GT Force Pronak. -
Hat a Photo mode elegge szep kepet ad az autorol, de elegge maceras a kamera beallitasa... legalabbis nem olyan egyszeru mint azt hinni lehetne elsore. Biztos nem kell hozza ilyen Xbort V2 kutyu (leven a nevebol utalva biztos nem hivatalos kiegeszito, az olyat meg veletlenul sem tamogatja meg a Sony), szerintem csak az USBrol rakotod a nyomtatora, aztan loki is. Majd kiprobalom. -
Vidd a számlát a fogyasztóvédelmisekhez.
Valószínűleg még csak meg sem kérnek rá, hogy produkáld a hibát, hanem egyből megy a bírság a cégnek a levéllel együtt, hogy kötelességük orvosolni a problémádat, vagy visszaadni a pénzedet.
Ha nem vagy lusta sétálni egyet, akkor megéri. -
"Tegnap kaptam vissza, hogy - JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT - a problémát nem tudták reprodukálni, ezért a probléma nincs is, ennyi."
Ezt ne hagyd annyiban, ha hibás az áru, akkor KÖTELESSÉGÜK kicserélni, ott ahol vetted! Olvasd el a garancialevelet. -
MagneTofon #1558 Köszi!! :)
Már csak azt nem tudom, hogy miképp jutok el a Logitech-hez, de remélem a boltban meg mondják hol a székhelyük...!
Köszi! :) -
iib #1557 halo.
mi is ezzel a gondal kuszkodtunk nemreg. ez ugytudom hogy gyartasi hiba es ki kell hogy csereljek. mi mar a masodik ilyen DFProt vittuk vissza :). minalunk sem tudtak reprodukalni a hibat. de aztan elmentuk es megneztuk hogy hogyan tesztelik a nenik-bacsik. az volt a bibi hogy mikor elinditottak a gt4 prologuet minden automatikat bekapcsolva hagytak es foleg az automata valtot. amint manualis valtasra tettem az elado elott par masodperc mulva megismetlodott a hiba. szoval a teszteles nalunk is fura modon tortenik :D
na sok sikert a kovetkezo DFPro-val es neijedj meg ha azsem fog par nap utan mukodni hiba nelkul. majdcsak kapsz teis 1 100% verziot mint mi:)
udvozlet szlovakiabol :) -
MagneTofon #1556 :(
Ismét a Driving Force Pro tulajdonosokhoz fordulnék.....
Egy másfél hete írtam, hogy a fékpedál egy bizonyos idő múlva "behal", nem működik, és csak az segít, ha kihúzom a PS2ből az usb csatit, és visszadugom. Ez azért egy 3 hetes DFP kormánynál nem lehet szabvány működés. Elvittem a boltba ahol vettem, ők meg a Logitech-hez, ahol 1 hétig volt. Tegnap kaptam vissza, hogy - JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT - a problémát nem tudták reprodukálni, ezért a probléma nincs is, ennyi. :(
A neten utánanéztem, és a gtplanet forumán több embernek csinálta ugyanezt, akiknek szó nélkül kicserélték. Ja, persze ők nem Mo-on élnek...
Egyszerűen nem tudom mi lehet a baja, én az adapterre gyanakszom, mert másra nem tudok. Iszonyatos hangja van. Akinek van driving force pro kormánya, az töltse le légyszi ezt a hangfájlt, és hallgassa meg.
dfp
(a jpg kiterjesztést nevezzétek át mp3-ra, 600k)
Az adapternek alapból van ilyen hangja, zúg mint állat, és csak akkor hallgat el, ha a kormányt mozgatom, magyarul ha hat a force feedback. Ez másnál is ilyen???
Köszi a segítséget, mert én is szeretnék nyugodtan GTzni...
-
Karlosz #1555 Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet a Gt4ben az arcade versenyeknel benyerni a tobbi palyat is? Aki tud, segitsen plz, koszonom. -
nekem meg egy kicsi Alexem van:) remekül amortizál bármilyen játékkonzolt és annak kiegészítőit...
Cheap..photo mode?
nyomhatnál pár shotot...remélem van "átjátszód"..Xport V2, bár nem tudom mi kell tulképp hozzá... -
NormalisEmber #1553 Nekem nemsokára lesz DFP kormányom,van hd-s megjelenítőm,csak gt4-em nincs.Ez bosszantó.. 
-
:DDD hmmm en benne vagyok:) Hetvegen en is tudok szervalni akar meg egy GT fporce prot:) TVt ne isten ments, amit ez a szar Samsung (elnezest a marka hivoitol, everyones Invited... engem inkabb meg se hivjanak) elvileg franko TV lenne, ha nem lenne olyan randa a kepminosege J-NTSCbe hogy a Gt3 szebben nez ki rajta a palos GT3 mint a GT4 (ezert is nem emlitettem a grafikajat a jateknak, ami biztos bunteto jellegu szepseg) .... ennyit errol, alig varom hogy lehessen egy normalis Sony tvm ami Super fine pitch-es:) Na azon mr GT4 lesz aGT4 vizualitas teren:)