8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Tenkjú! -
Nézted a 24 órás nürburgringi futamot?:) -
Ma fényképeztem a GT5-ből: 
-
-
Lammer at Work #3087 huudebaba...
/nyalat elcsorgatta
-
Hogy legyen valami mozgás így szombat délután, estefele is:)
-
A válasz egyszerű!
Mész egy versenyt, elmented a replay-t, aztán a replay theatre-ben lindítod, aztán select, és fényképezel! -
Hmm látom én is, amikor havernál láttam a photo drive-ot ott ő is csak egyedül volt a pályán.
Lehet, hogy video bemenetes vga-ja van... -
MikX képei voltak ilyenek egy kicsit lentebb. -
Jah sorry a pendrive-os dolog miatt
- félre ne érts, nem nézlek hülyének
Ha ott a jogsinál nem erőlteted annyira a jó időt, hanem inkább a biztonságra törekszel, simán beérsz bronz időre. Vagy fuss arcade módban egy versenyt a pályán , két kör alatt is sokat meg lehet belőle tanulni... -
Erre senki nem tudja a választ? Ugyanis még mindig lelkesen keresem a "több autós screenshot" titkát. :) -
Lammer at Work #3080 ooize kosz...
a ledes dolgot csak azert irtam be, hogy ne kerdezzenek vissza, mukodik egyaltalan a drive(aze' ari volt, mint a hulyegyereknek elmagyarazod(most jo ertelemben) tok jot kuncogtam rajt ^^)???
sajnos ha emlekeim nem csalnak, nem volt valasztas, csak memkartya... :(((((
amugy tok hulye voltam, izzadtam a gameval, mindig eroltettem a Turbo racinget(es azon belul is a Fuji sppedwayt, mert ott lehet csalni, es gyors penzszerzes kellett) egy csak kicsit meghuzott 97'es Imprezaval(~350 LE)... a RUFok meg toltak le mint a diszno...
erre benezek a rallyba, megcsinaltam egyket rallyt azt hozzamvagott egy kocsit amit eladtam 260K kornyeken, neztem is nagyot, hogy JAAAAAAh de f@sz voltam...
Nosza Tuningra fol!!!! szennetuningoltam, nagyon megvertem a Rufokat!!! mar gyanus volt, hogy eddig 200 pontot kapok a versenyert, mostmeg mar csak 7et!!!
NOS azota ott allok, hogy van egy vad Imprezam, leultetve, beallitva legdragabb gumikkal, NOssal es elvezem, mert megy mint allat... mikooo' lesz ma' kedd reggel... ehhhhh mar mennek haza... 
jah meg van csomo nyeremeny kocsim, azokhoz meg nem nyultam, de igy ismerkedesnek jo volt, meg tanulopenznek a benazasom... Jah meg1! ott tartok, hogy a nemzetkoziA jogsiba van az uccsoelotti palya!!! egy mercivel kell a Nurnburgringen majd 10 perces guide-ot futni,,, hat a f@szom, nekem se turelmem, se kedvem nincs ra... nagyon el vagyok kenodve, mert mindig tulporgetem magam es kiesek a vege elot kicsivel meg ilyenek, aztan megint 8 perc, megint... aaaaa kene valami robot ami vegignyomna nekem csak ezt az 1 palyat, mert utalom a cheat-et, de feleslegesen nem szeretnek mar emiatt idegeskedni a fennebe...!!! -
Itt van egy Pendrive lista a működő Pendrive-okról.
Az, hogy villog rajta a LED, az csak egy dolog, azt jelzi, hogy kap áramot.
Ha a gép látja és tudja kezelni a pendrive-ot, akkor a kép mentésekor, amikor kiválasztod, hogy hova akarod menteni, ott lesz a listában a memóriakártya mellett egy "USB Flash Drive", vagy valami hasonló lehetőség is és oda gond nélkül el is menti.
Fényképezésre kettő lehetőség van:
1., Photo Travel
2., Photo Drive
Én az elsőről tudok írni, az eddigi egyetlen képemet ott csináltam.
Ez a játék menüjében bal felül található, bizonyos heylszíneken lehet képet csinálni álló, sofőr nélküli kocsikról.
A másik lehetőségről majd írnak a többiek, azt én még nem használtam, de a lényege, hogy egy visszajátszást bárhol megállíthatsz és ott képet csinálhatsz az autóról mozgás közben, sofőrrel, stb....
Photo Travel: #3058
Photo Drive: #3063 utolsó három képe, az első Photo Travel -
Lammer at Work #3078 skacok!
probaltam egy Trekstor 32 megas USB(1.1)es deviceot berakni a gepbe, de nem latja a GT4, hol kell megnezni, hogy tamogatja a progi a pendriveot vagy sem??? a zold led linkel a geppel, tehat jo, csak csak... egyaltalan hogy lehet kepeket csinalni???
-
Jah:) - ezen nem veszünk össze. Végülis leszámítva a kocsi alaprondaságát jól áll neki a fekete:D - De melyik autónak nem?:DD -
Asszem a T-Modell már teléjesen gépiesített gyártósoron készült, de nem biztos. A lényeg, hogy az egyenszín köcségkímélés miat volt bevezetve. :-) -
De az, csak a hangsúly nem azon volt:D
Szal szerintem a T-Model az első sorozatban gyártott autó volt, nem pedig az első gépsoron készült autó:) -
És ez nem a T-modell? Én asszem igen. -
Gépsorban nem vagyok biztos, szerintem a T-Model az első sorozatban gyártott autó volt. -
Jaja. Ez volt az első cucc a világon amit gépsor gyártott ha jól tudom és hogy ne kelljen megörni a folyamatot, a festés is a gépsoron történt. Kölcségkímélés címszó alatt mindegyik fekete lett. :-) -
Erre tippeltem én is:)
Én most 6 egész valahány százaléknál tartok, a jogsik vannak meg végig, a mission-ök, meg a Sunday Cup - ezt ma csináltam meg. -
sokat szenvedtem érte.....17,3%nál járok...eddig csak jogsiztam és missionoztam (ott a 13-nál járok) szinte
-
egyszínű fekete a lelkem:)....másban nem is lehetett kapni, mivel csak feketében gyártották....
Olyan volt mint a merkúr telep....-Tessék uram színválasztás....
Csak piros Dacia volt a telepen:) -
Vajon ezt a kocsit csak ebben a színben gyártották, vagy csak ugyanabban nyertük meg?
Megnéznéd a szín nevét? -
More:
-
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy muszály lesz még javítanom azon a Super jogsin! Ez állat
Már csak 4 ezüst van -
Tolok én is pár képet:
-
Nagyon ottvan!
-
Ford T
-
Le volt értékelve???
-
Mert Tőled van a játék mert le volt értékelve 11 ezerre, amikor rendeltem és _csak_ ezért tudtam megvenni.
-
Mert?:D -
Igyekeztem korhű hatású képet csinálni, kicsit fakítva, inkább pirosasra állítva, ahogy elnézem elég jó lett. Nekem tetszik:) -
Vettem egy A-Data pendrive-ot és tökéletesen működik 
Meg is csináltam első GT4-es képemet:
A nagyobb kihívás érdekében azt hiszem ezzel fogom lenyomni az összes versenyt:DDD -
Ilyen képet hogyan lehet készíteni? Mármint, hogy több autó van a képen? Mert én eddig csak olyat tudtam, ahol egyedül megyek a pályán. -
Fotózgattam én is tegnap...
-
-
Juteszembe tud valaki olyan 128 megás pendrive-ról, ami biztosan _nem_ működik a PS2 + GT4 kombóval? -
Sztem holnap, vagy jövő héten veszek egy Pendrive-ot, remélem működni fog a PS2-vel és akkor minden jelenlegi autómat lefényképezem szerintem. Most fogok először fényképezni a játékban, remélem nem lesznek nagyon gázosak a képek.:DD -
Semmi!
Dobj lécci egy képet a Model-T-ről menet közben!
Én csak az miatt játszom a jogsikat!