7
Chieftec ház problem
-
t. Füly #7 Kössz srácok közben már rájöttem hogy lekell kapni az egész elejét csak olyan nehezen jött gondolom elsőre de aztán másodszorra már simább volt kössz még egyszer. -
#6 juhéj!
nekem októberben a jupiter belép az ötödik házba!
-
#5 Ezt én is beszoptam először! -
TheZsenyka #4 Itt van pl. az én ChiefTec házam szerelése. Kattints. -
TheZsenyka #3 Kattanj ide, és válaszd ki a házikódat. Mikor bejön, válaszd ki a konkrét típust. Válaszd a "See insided the case" opciót és mári látsz mindent.
Bár télleg nem nagy mutatvány: én összesen azzal szippantottam, hogy többször elnéztem a luktávolságot és kétszer is kilógott a házból a CD, de aztán sikerült. -
#2 Felcsavarozod a műanyag sineket a CD-re úgy, hogy a fém beakasztók a CD eleje felé legyenek, ezután lekapod a dragon előlapját (ajtaját), és betolod ütközésik a CD-t, ha kilóg, akkor hátrébb kell 1-el rakni a csvarokat, ha meg túlzottan bemegy, akkor előrébb, ennyi az egész! -
t. Füly #1 Hello!az a baj hogy vettem egy Cheiftec Dragon házat de nem tudom bele akni a cdromot mert nem értem hogy a műanyag sinek hogy jönnek rá a cdre meg hogy honnan kell bedugni,szal könnyi segitseek monjátok el hogy kell esetleg ha tudtok adjatok képet.de lécci minnél hamarabb mert addig nem tudom kiprobálni az uj gépet plzzzzzz.Kösszi: Füly