Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
én, elsõ szezon, barcaval megnyertem a kupát, meg a bajnokságot 31 gyõzelemmel, 4 döntetlennel és 3 vereséggel, 97 pontom volt, +67-es gólarány, a 2. lemaradva 23 ponttal, erre kirugnak, mert ultimátumot irtam hogy adjanak extra pénzt igazolásokra, pedig el voltak ragadtatva a munkámtól 😞

Matthewpamer
izzadtam rendesen:

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
bl 8addöntõ depor-inter 0:5,asszem megvan a továbjutás

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
válogatottad irányítani nem annyira jó.végig viszem a brazilokat a vbn,azt lemondok.

Rudee
A 2. szezon alapszakaszának vége elõtt 1 fordulóval elküldtek a Fraditól, még "aznap" lemondott a debreceni edzõ is. jelentkeztem is, aztán a visszajelzésük elõtt felkért a Pécs, ezt nem tudtam visszautasítani. Bár a Debrecen elfogadta a jelentkezést, inkább mentem a másodosztályú csapathoz
Érdekes hogy pont a Péccsel jáccottam múltkor 25 éven át

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
Ja es ha jo edzo vagy altalaban fel is kernek nigeriahoz edzonek.Nekem 10-bol 4-szer felkertek rá.Ebbol egyszer vb-t nyertem a tobbinel meg a beka segge alatt voltam veluk.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
jaja, de pl nigériai válogatottat is lehet irányítani, pedig olyan liga nincs benne

Zaki: azt irtam, hogy a kivalasztott országok válogatottjával tuti, hogy lehet nyomni, erre irtad vissza, hogy kubai vagy vietnamival valszeg nem lehet. Ezért gondoltam, hogy van olyan...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

igy van, teljesen lutri, nem lehet tudni, ki mennyire fejlõdõképes.
A scout-oknak van egy fontos tulajdonsága, a judging player potential. Ha az magas, és azt mondják valakire, hogy ebbõl sztár lesz, azt érdemes azonnal leigazolni, és atomkeményen edzeni. Meglesz az eredménye ;]

robotnyk
attól függ hány éves, mekkora potenciál van benn, mennyire áll testhez neki az edzés...
a technika legfeljebb akkor fejlõdik annyit, ha egy tehetséges ifirõl van szó.
shevy
max mennyit fejlõdhet egy ember? pl. ha a technikája alapból 12 attól még felmehet 20-ra vagy nem?

robotnyk
nincs, indiai, szingapúri, indonéz, és hong kongi viszont van. =)
zaki
ki mondta, hogy vannak olyanok?

Mi a szar, van kubai es vietnami liga? Kubait kiprobalom 😄

DONGUBA
Olyan edzes nincs amivel mindig javulnak.Egyszer fejlodnek masszor meg forditva.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
lehet hogy kikaptál egy meccsen.nekem ha nyerek,majdnem mindenkinek megy fel,hanem,akkor fordítva

shevy
miért van az hogy beállítom az edzéstervet, egy hétig mindenkinek javul a formája edzés hatására jobb lesz, utána meg mindenki romlik, piros nyilak lesznek egy csomo játékosnál

Terminátor14
sorry, nem szóltam...

CSAK a Fradi

Terminátor14
ez nálam miért nem mûködik? :-/

CSAK a Fradi

zaki
vágom, de egy kubai, vagy egy vietnámi csapatot nem biztos, hogy lehet 😛

Kiválasztott ország válogatottját mindig lehet, de az igazi az, ha kineveznek. ;]

zaki
vagy pedig kezdésnél ránymosz az egyik csapatra, aztán az 1ik játékosra, utána a nemzetiségre, és a jobb alsó sarkoban lévõ take control-ra, és akkor máris a válogtott csapattal kezdhetsz. d enem minden válogatottat lehet irányítani, de elég sokat lehet

zaki
ha üres a poszt, vagyis kirúgták a szövetségi kapitányt, akkor a jobb olsó sarokban lesz egy take control asszem, arra rányomsz, és várni kell 1-2 hetet, mígy kijelölik az új edzõt. ha mákod van, felvesznek

shevy
valaki megtudná mondani hogy válogatottat hogy lehet irányítani?

Szélmalomharc.

DONGUBA
Most nem ertem mi a baj velem....egy hozzaszolassal koszontem egyel mondtam hogy uj netem van azt ennyi.Nem hiszem hogy velem van a baj.

zaki
olyan istenkirály hogy míg nem voltál itt donguba, minden ok volt, állítom, még kisficege is normállis volt, most meg kezdõdik minden elõlrõl

DONGUBA
Vicces gyerek vagy.

Matthewpamer
hisz te mákos guba vagy

Matthewpamer
mákos.nekem 384 😞

DONGUBA
512 adsl

jah, vágom... milyen net? T3? 😄D
DONGUBA
Most kotottek be az uj lakasba a netet.

Csá! Jó az új logód 😄
Matthewpamer
hol voltál eddig?

DONGUBA
Sziasztok

Matthewpamer
na,újra vagyok(sok ember örömére)Lan party volt az utcába 3 napig,mindenki battlfieldezett ,én szomszédommal managereztem 😊

Tono34
26 forduló után a helyzetem a következõ:U.Las Palmas
19gy 7d 0v 69-15 gólarány
Bejutottam a Spanyol Kupa döntõjébe, ellenfél Barca
Nagyon szerencsés sorsolás volt.
Az elsõ 3 forduló másodosztályú csapatot hozott (alsó részébõl), majd 2 alsóbb osztályú ellenfél (egyik a csoportomban van, sima 4:0-ra gyertem ellene, kupameccset is beleszámítva 4gy 16:3 a gólarány ellene).
Majd írom mi volt a döntõn.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
végülis ez a lényeg

Rudee
Az, de ha beállítom fél órára akkor általában gólt is lõ.

zaki
LOL!

zaki
hát elég tré játékos így ránézésre

Rudee
A nevem azé lett Zsuninnyó, mer pont a Lyon meccs ment a tvben mikor elkezdtem jáccani. Juninhonál volt a labda...

Rudee
Na véget ért az 1. ferencvárosi szezonom, az eredmény:

Szezon elején ugye igen komoly bajnokságot jelöltem be, onnan igazolgattam. Ez az ember eleinte nem sokat csinált, de cserének jó volt. Aztán eljött az utolsó 4 meccs, gyorsan lõtt 6 gólt:

Nem hiszem
gazo
EZ bunda.....

Tono34
19 forduló után veretlenül vagyok elsõ, bár elég döcögõsen indult. 13gy 6d ~56-8 gólarány. Kupában bejutottam a 3. körbe.
Elõzõ szezonban megnyertem a bajnokságot, most meg olyan hírt ad, hogy a fogadóirodák meglepõdtek, hogy elsõ a csapatom.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Rudee
Énis meguntam a pécsi menetelést (24 év), aztán más csapatokkal kicsit már unalmas volt, majd most egy utolsó nekifutás jön 😄

Rudee
Aha

zaki
na ne, komoly? 😊