11900
-
#8618 Ez miért hihetetlen? a Védelmem nagyon stabil. 1 gólt kaptam 1 ebbe az évbe az is öngól volt. a Juhász,Cestelli bpáros belül nagyon jó! -
#8617 Guba nekem is válaszolj légyszives! -
#8616 2006 -
mondjuk az én Rómámat nem hinném, hgoy kivernéd
melyik évben jársz? -
#8614 Grat -
#8613 Aki tud az tud! :P
-
#8612 Tudnátok nekem ajállani olyan fiatalokat(Max 25) akik eljönnek angol C.Divisio-ba? -
#8611 Először is gratulálok!
Másodszor!
Beraknád a taktikád és a kereted? -
#8610 Ha lenne agyad nem kerdezned meg. -
#8609 ezt miért kell berakni? -
-
#8607 Mekkora edzo vagyok mi??? -
#8606 -
#8605 Elkezdtem egy uj jatekot a 4. ligas darlingtonnal....4 meccs 6 pont. -
#8604 jó példa volt :D -
Takezó #8603 figyelj, szvsz az egyik legfontosabb változó a programban a morál!!! Lehet 5 ronaldod a csapatban, ha mindegyiknek szar a morálja, 5 superb morálú torghellével szemben szart sem érnek!!! Ez tapasztalat, aszerint vegyél ki a csapatodból és rakj vissza embereket. A rossz morálúaknak csak úgy tudod javítani, ha már tuti győztes meccsekre berakod őket. -
#8602 Ne poénkodj,hanem segíts,ha tudsz! -
#8601 -
#8600 kew1n: amit attam taktikát ahoz EZ az edzés terv való!Töltsd le és rakd be a userdata/trainingbe,aztán bemész a játékba és ott az edzés-nél rámész hogy import azt kijelölöd a 44two_training.tsc-t,és berakja.
-
#8599 Elegem van!
Nekem managerprogram kell nem egy csaló szar!
Kis szerencsével a feljutásra is esélyes csapatom 8 forduló alatt 3 pontot szerzett(egy győzelem) 8 gólt rugott 14-et kapot(pedig a védelmem erősödött és az előző idényben jó volt!),ha véletlenül nyernék vagy pontotszereznék akkor tuti,hogy kiállítanak valakit sárga nélkül! -
#8598 De nekem eddig működött és a másik csatárt fogják is! -
#8597 én is szivtam mindig az emberfogással. simán elszakadt tőle a csatár. azért játszok inkáb terület védekezést -
#8596 Az mitöl van,hogy hiába fogatok egy csatárt emberfogással a környékén sincs emberem? -
Takezó #8595 ha eredeti a játékod, akkor kézikönyvben le van írva, hogy mi mit fejleszt inkább ;) ha nem az, akkor rábasztál :D scak vicceltem, akkor www.altavista.com és keress manualt hozzá :) -
kew1n #8594 jojo, de hogy alakitsam ki? nekem kinai az edzes oldal...:( -
Takezó #8593 www.cmfaq.com -> erős edzésterv, de a legjobb, ha te alakítod ki ;) -
kew1n #8592 ugyhallottam hogy az edzesterv igen fontos resze a jateknak, es hogy le lehet tolteni netrol is... ha ez igaz tudtok segiteni nekem benne hogy honnan es milyet toltsek vagy hogy allitsam be? -
#8591 helló! innen tudod letölteni -
atibacsi1977 #8590 Helló! Csak azt szeretném kérdezni hogy honnan tudom letölteni a magyarosítást a játékhoz? -
#8589 Valaki segítsen!
Azt hol írja,hogy hány év után került vissza a csapat a Div3-ba!
Ha most tette először akkor azt hol jelzi?
-
#8588 Nemtudom,ha most első évesként megnyerem a Div 3-at akkor lehet,hogy elhiszem,hogy tudok! -
#8587 Nemtudom,ha most első évesként megnyerem a Div 3-at akkor lehet,hogy elhiszem,hogy tudok! -
#8586 Na mi van magic fejlodsz????Mikor leszel kesz? -
#8585 Ez az!
Azt holt udom megnézni,hogy mennyi idő mólva került vissza a csapat a div3-ba!
Vagy,ha most jutottak fel először azt hol jelzi? -
kew1n #8584 oke koszi, meglassuk mire megy a kutyauto banda :D -
#8583 A Szezon előtt 150-1 volt az odsom valaki hallatlanul nagyot kaszált rajtam!
Ha egyáltalán volt olyan őrült aki rám fogadott!
-
#8582 na 3 a magyar igazság!innét
töltsd le -
#8581 sorry, ITT van
-
#8580 kew1n,én odaadom neked az én taktikámat amit az internél használok,ezzel csak egy jó támadóközéppályást kell venned.
442,és a egyik középpályás felnyilazva a 2csdatár közé.
ITT van
-
Takezó #8579 mondjuk nem letámadás meg ilyesmiket be lehet állítani