Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Nem tudtom magyarítást a játékhoz?
Esetleg nem tudnátok beollózni ide, hogy a játékos tulajdonságok melyike mit jelent?
Elõre is köszi!
Nem tudtom magyarítást a játékhoz?
Esetleg nem tudnátok beollózni ide, hogy a játékos tulajdonságok melyike mit jelent?
Elõre is köszi!
http://www.f1-info.hu/
kantának a picit a titkos abilitién emeltem. de mondom sok függ attol hogy generálja a játék...
akkor nem tudom....Endre is csinált egy félig-meddig kész nb1 patchet, és ott minden oké volt...egyébként Kanta j-t azért húztad picit, nem? Nálam a scout-om remek igazolásnak írja, pedig annyira nem jó.
A játékban lenyomtam az elsõ bajnoki meccsemet is, FTC-Sopron 2-0 gólokegy öngól, és Zavadszky...
A játékban lenyomtam az elsõ bajnoki meccsemet is, FTC-Sopron 2-0 gólokegy öngól, és Zavadszky...
CSAK a Fradi
nálam wagner nagyon kira. Figy ez attol is függ h a játék milyenre generálja. Wagnerhez hozzá se nyultam. se Leohoz csak megsugom. ja és guba nézdd már át az MTK-t hol látsz te ott felhuzást guba?
hát pedig reggel mikor felkeltem fel volt töltve a fájl. valszeg letöltötte svitez és törölte. de ha nem, akkor feltöltöm újra a játékot
Boldog Karácsonyt!
1ébként én voltam a hülye, azt hittem, hogy ezt a 9132-es hozzászólásomra írtad 😊
Neville04: Szvsz Zavát, Leot, Tõzsért, Vágnert nem kellett volna lerontani...amúgy jóra sikerült, grat!
Neville04: Szvsz Zavát, Leot, Tõzsért, Vágnert nem kellett volna lerontani...amúgy jóra sikerült, grat!

CSAK a Fradi
BOCSESZ AZT AKARTAM IRNI HOGY NEVILLE AZ BUZI MTK-S.
HAJRÁ MILAN MANUTD BARCELONA
neville az mtk buzi, ha jol vettem ki a szavaibol, ha nem akko sry 

mtk buzi csodalkozol rajta??
Zaki: nincs mit! 😊
Noh, én is kezdtem (ismét 😊 egy új játékot a Fradival, Angol/Spanyol/Német/Olasz/Brazil/Holland elsõ osztály, magyar Nb1+Nb1/b, nagy adatbázis... eddigi igazolások: Moke (free), Chelidze (40e£), Christensen Soren (17 éves, igéretes dán tkp, 90e£), Bjön Zwikker (75e£) A szuper-kupa meccs meg is volt, 20e mézõ, FTC-MTK 5-1
Gólszerzõk: Mok (4), Salamon(og)ill. lengyel(pen)...Egyelõre ennyi :-) (sorry, ha valakit untatok)
Noh, én is kezdtem (ismét 😊 egy új játékot a Fradival, Angol/Spanyol/Német/Olasz/Brazil/Holland elsõ osztály, magyar Nb1+Nb1/b, nagy adatbázis... eddigi igazolások: Moke (free), Chelidze (40e£), Christensen Soren (17 éves, igéretes dán tkp, 90e£), Bjön Zwikker (75e£) A szuper-kupa meccs meg is volt, 20e mézõ, FTC-MTK 5-1
Gólszerzõk: Mok (4), Salamon(og)ill. lengyel(pen)...Egyelõre ennyi :-) (sorry, ha valakit untatok)
CSAK a Fradi
húúú, de rég jáccottam már cm-mel 😄
nah most kipróbálom, kezdek egy úajt a fradival 😊
kasper schmeichel
majd vasárnap valszeg ráérek és kiprobálom me kivánsi vaok rá, csak azt sajnálom h 12csapat maradt a nb1ba
persze.
Elklészitettem (M.O.-on elöször) 1 müködképes és használható NB1 és NB1b updatet!!! hosszú és fáratságos munka volt! 1-2 hiba biztos lesz benne hisz még csak béta verzio!
Mivel nem lehetett a létszámot növelni igy maradt aaz nb1:12 csapat nb1b:18 csapat. Eslõ osztályú lett a Honvéd és a Vasas,Második a Hali és a Makó és lower divisionos a Siófok(Balaton Fc). persze a névváltások is megtörténtek Lombard Pápa pl. Probáljátok ki!!! megéri!!! Itt a link:
A link
JÓ JÁTÉKOT!(minden egyéb info a readme fileban!!)
Mivel nem lehetett a létszámot növelni igy maradt aaz nb1:12 csapat nb1b:18 csapat. Eslõ osztályú lett a Honvéd és a Vasas,Második a Hali és a Makó és lower divisionos a Siófok(Balaton Fc). persze a névváltások is megtörténtek Lombard Pápa pl. Probáljátok ki!!! megéri!!! Itt a link:
A link
JÓ JÁTÉKOT!(minden egyéb info a readme fileban!!)
Nálam nincsen Lell.
Szintén köszönet!
Christian Lell, õ egy fiatal és fejlõdõképes játékos
Jean Dika, õ a játék elején free
Sinisterra, õ Biefeldben játszik, de általában távozni szokott 2005ben, mikor lejár a szerzõdése
Majd a Lell gyerekrõl benyomok egy képet
Jean Dika, õ a játék elején free
Sinisterra, õ Biefeldben játszik, de általában távozni szokott 2005ben, mikor lejár a szerzõdése
Majd a Lell gyerekrõl benyomok egy képet
Hala Madrid!
Illetve még a támadás edzése érdekelne. Akárhogy állítom az edzést, a védekezés mindig jobban fejlõdik. Hogy lehetne a támadást fejleszteni a legagresszívabban?
Ok, köszi, de kéne még vagy 4-5...
De így is:

De így is:

de la cuesta
Olcsó, s jó védõk kellenének nekem, valaki pls...
nálam csak egy index html fájl van.
re
zaki!megen nem töltötted fel? :-)
Sebaj.
Varom holnap.
Varom holnap.