Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Most lehet, hogy lámázni fogtok, mert megint új játékot kezdtem, de Neville patchével egyszerûen nem volt jó a játék...Ezért elkezdtem egy újat a Barcával..most 9meccs 8gy/1d-vel állok elsõ helyen, de nem ez a lényeg 😊 Olyan gõlt lõttem, hogy az kész 😊 Alavés ellen nyomom, középpályán letámadom õket, erre az egyik játékos hazagurítja a labdát a kapusnak (pontosan, meg minden)...igan ám, de az én playeremet épp az ellenfél kapuja mellett polták, s mikor meglátta a paszt, bement a pályára, elcsípte a labdát, és belõtte a hálóba 😄DD Na ezt copyzzátok le ;-)
CSAK a Fradi
Befejezés: 17
Cselezés: 19
Technika: 11
Távoli Lövések: 11
Ösztön: 16
Gyorsaság: 14
Gyorsulás: 11
.
.
.
Végül 8-2-vel léptem tovább.

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
6-0(félidõ: 5-0): Ayaya(4), Richard Ackon(1), Rósa Henrik(1)
Nagy adatbázissal...
Írjak egy listát a CM4 összes full-jó játékosáról?
Drizzthsz: nekem pl.: Evandro Roncatto "best-buy" elején valamikor ingyen eljön

,jó az oldal!de forintba nem szerencsés jáccani,mert a túl sok 0ba hamar összekavaroccHala Madrid!