Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
huncm.fw.hu

CSAK a Fradi

esetleg magyarítás van hozzá?

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

thx

DONGUBA
http://manager0304.atw.hu/

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Honnan lehet letölteni a gamet?

DONGUBA
looooool szep lehetett

Terminátor14
grrr....+á (ápolták)

CSAK a Fradi

Terminátor14
Reggelt all! 😊
Most lehet, hogy lámázni fogtok, mert megint új játékot kezdtem, de Neville patchével egyszerûen nem volt jó a játék...Ezért elkezdtem egy újat a Barcával..most 9meccs 8gy/1d-vel állok elsõ helyen, de nem ez a lényeg 😊 Olyan gõlt lõttem, hogy az kész 😊 Alavés ellen nyomom, középpályán letámadom õket, erre az egyik játékos hazagurítja a labdát a kapusnak (pontosan, meg minden)...igan ám, de az én playeremet épp az ellenfél kapuja mellett polták, s mikor meglátta a paszt, bement a pályára, elcsípte a labdát, és belõtte a hálóba 😄DD Na ezt copyzzátok le ;-)

CSAK a Fradi

DONGUBA
Akko add meg lecci mert le kene szednem a cm0304-et mert szarakszik a cd-m

nem,csak a cm0304 van ott

nincs szerzõdése

Az utóbbi nem igazolható magyar csapattal, nagy adatbázis esetén sincs... 4.0.8-as CM4rõl van szó?

Ez sokkal jobb, mint az a béna adu, aki nem ért semmihez, s ez is csak 18.

bár utobbi zsébe van

s hol a 14éves ADU (USA, no club) és a RUNGRATSAMMEE (ENG/THA Portsmouth)

Hah, az igazi trükkös csatár a 4-ben Gift Yeregha. Úgy megy át a védelmen, mint kés a vajon, a legfontosabb tulajdonságai:

Befejezés: 17
Cselezés: 19
Technika: 11
Távoli Lövések: 11
Ösztön: 16
Gyorsaság: 14
Gyorsulás: 11
.
.
.

Hentes Bill
az igen 😄

Boldog Karácsonyt!

Ok, majd írok... most egyelõre azt kell mondjam, hogy az Auxerre-el a visszavágó sajna nem sikerült túl jól, 2-0t írtam, a 80. percig így is volt én meg elkönyveltem a gyõzelmet, de végülis döntetlen lett.
Végül 8-2-vel léptem tovább.

grat! engem érdekelnek a beszámolók, egy-egy hosszabb sztem qrva izgi!!!
Ja, ha valakit érdekel, a visszavágó 2-0 ide...

Más: Még egy összehasonlítási pont: CM4-ben sokkal élvezetesebb a meccs mutatása, egy rendes lövés után a labda tényleg gyorsan megy, s a játékosok is gyorsabban szaladnak... Sokkal fílingesebb az egész. Habár a 0304 után a labdát akár nagyítóval is kereshetnénk...

TCM nem akad ott véletlenül? Azt még nem láttam soha. Elõre is bocs, hogy ilyen szentségtörést hajtottam végre ebben a topicban...

Zolcsi01
Holnap folytathatnánk a magyart nem?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

ha valakit érdekel a game hogy honnét tölthetnél le ingyen tudok egy helyet,és nem dc 😊

DONGUBA
Megy a jatek???

Elsõ megkezdett évem, második Uefa kupa meccsem az Újpesttel, eddigi össz igazolásra költött pénz: kb. 250 M forint(Sloncik ment, meg Horváth, ebbûl lett a píz...), Auxerre ellen elsõ mecccs:

6-0(félidõ: 5-0): Ayaya(4), Richard Ackon(1), Rósa Henrik(1)

Neville04
na folytatjuk a magyart vagy nem?

Neville04
a felcsútban.

Orbán Viktor miért nincsen benne a játékban? Elvégre is focista valami szar csapatban, nem? Nem férne ki a fizetése?

Ne feledd, legújabb 4.0.8-as verzióval, s szigorúan csak magyar csapattal...
Nagy adatbázissal...

Tényleg, most jut eszembe, egyszer Ronaldonak lejárt 28 évesen a szerzõdése a Realnál, s 1,87 millióért tartalékos szátusszal hozzám jött az Útéhez, a Real ajánlatát visszautasította, mondván, hogy az neki kevés...😊))

Írjak egy listát a CM4 összes full-jó játékosáról?

szoltan
felteszem a cm01/02t,vagy a cm4et, éljen a nosztalgia!

Hala Madrid!

szoltan
most is jön majd dresdába, mert lejárt a szerzõdése

Hala Madrid!

szoltan
lehet😄

Hala Madrid!

Terminátor14
Nem Montolivo?

CSAK a Fradi

szoltan
nekem talán Montolivio

Hala Madrid!

nekem nincs kedvencem, talán Roncatto v Tevez mittomén??? 😄D

Terminátor14
én leírtam párat egy kics lejjebb 😊

CSAK a Fradi

ja különben én is euro-ba
Drizzthsz: nekem pl.: Evandro Roncatto "best-buy" elején valamikor ingyen eljön

szoltan
nekte ki a kedvenc játékosotok a cm0304ben?

Hala Madrid!

szoltan
engem nagyon zavart, amúgy mindig euroban jáccok

Hala Madrid!

DONGUBA

szoltan
mondjuk azt nem értem h mi a f*sznak kellett Owent leigazolni, na mind1

Hala Madrid!

ha magyar bajnokságot jáccok akkor énis forintba nyomom

Sebaj, én nem zavarodok bele...

Direkt irtam így, csak a ti heccelésetekre, de legalább bejött a számításom... 😊))

szoltan

Hala Madrid!

szoltan
,jó az oldal!de forintba nem szerencsés jáccani,mert a túl sok 0ba hamar összekavarocc

Hala Madrid!

robotnyk
"mint a Realos sz(t)arok"
ésszel biciklizzé'