Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mit szóltok hozzá?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!
, ami nem is csoda, hiszen volt egy standard kezdõ csapat, ami kiöregedett, jóval 30 fölötti manusokból állt 1-2 ember kivételével, csere meg jóformán nem is volt 
Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!
szom se várja ki a Football Manager 2005-öt -asszem ez a neve, de nem bizti.
Néha amúgy kötelezõ ezt-azt át állítani mert szerintem rémisztõen gyenge alapból az Újpest, s magához képest túl jó a Békéscsaba.
Valamint eszmékletlenül túl vannak értékelve a játékosok az ukrán bajnokságban, valamint a bolgár játékosok.
Kiváncsiságból betöltöttem a kolumbiai bajnokságot is. Ne tegyétek!!!! 2010 elárasztja a szar az NBI-et. ->túl sok délamerikai, fõleg kolumbiai kerül az adatbankba, s miután az NBIben nincs légiós korlátozás nálam a Debrecenben egy magyar van csak már,a válogatottban pedig 3an az NBIBbõl, és ez egy picit elbassza a játékot.
Curci:
nem tûnik olyan nagy számnak, de iszonyat jó 😊
CSAK a Fradi
remelem sikerul konvertalnom
A file nev dev-cm34.bin
Ehhez viszont kellene meg egy .cue file is hogy a Nero olvasni tudja.
Az nincs meg?
2008-ra kiesett a madrid
Boldog Karácsonyt!
De vki irta a forumon hogy hol van. Megprobalom letolteni onnan.
Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
Lenne egy problémám,mert elkezdtem egy játékot a Fradival, tök jól álltam UEFA kupában (nem Neville patch-ével játszom) gyökér ellenfelet kaptam, a bajnokságot 100 %-osan vezettem, aztán most egy bizonyos dátum után mindig kilép.Tehetek ellene valamit?
Ugyebár a Barcelonával vagyok, s célom az volt, hogy nick név produkcióját (9532) sikerüljön legalább ''beállítani''...a cél érdekében leigazoltam Cercit, Curcit (cserekapusnak), Isakssont (elsõ számú kapusnak), Montolivot, Kristiansent, Pórarinssont és Estefaniat...Eladtam Rüstüt (utálom 😄 ), Saviolat (mert ugye nem eu-s)és késõbb Larssont is. 20 mérkõzé után így állunk:
Mint látható, egyel több döntetlenem van, mint nick névnek és a gókülönbségem is sokkal rosszabb. no nem baj, nem szégyenkezünk 😊
A legjobb igazolás kétség kívül Cerci volt:
Aki még meglepetést okozott, az Curci volt...történt, hogy az Uefa-kupában a Newcastle-t kaptam...elsõ meccs, 1-2 oda...2. meccsen is vezetést szereztek a 15. perben, ráadásul lesérült Isaksson. Jöhetett hát Curci. a 40. percben Ronaldinho, a 78.-ban pedig Cerci lõtt gólt, így összesítésben döntetlenre állt a meccs. A Newcastle elkezdett rohamozni, s ha nem Curci áll a kapuban szvsz legalább 3 gólt kapunk a hosszabbításban..Na mind1, jöttek a bûntetõk..az elsõt a'szem Shearer lõtte, erõsan a bal alsóba...már elkönyveltem a bekapott gólt, mikor Curci akkorát ugrott (s ezzel védte a labdát), hogy csak néztem..Jött Dinhó, aki sajnos fölérúgta...a következõ Newcastle játékos is úgy rúgta a labdát, mint Sharer, de õ a másik oldalra...nos, Curci ezt is fogta. Jött Montolivo, õ berúgta, aztán Bellamy fölé bombázott, Kristiansen pedig tovább lõtt minket..azóta Curci a kezdõ kapusom 😊
Késõbb még folytatom 😊
ja és sorry, ez egy ''kicsit'' hosszú lett, de Curci történetét le kellett írnom 😊
CSAK a Fradi