Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
de este 8-tól ráérek.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Meg te allitolag nem nagyon ersz ra jatszani mert nagyon sokat kell tanulnod.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Szerinted zaki pazarolja erre az idejet??

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
Kéne játszani egy nagyon nagy on-line-t!De akkor ugy kéne hogy mindenki jöjjön.Hentes,Freddy,Terminátor,Neville stb.
Mit szóltok hozzá?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Freddy01
Természetesen Tottenham.Ráadásul,mint látjátok ez a Community Shield-ben történt.Elég égés😊

Hentes Bill
az igen

te kivel voltál? 😊

Boldog Karácsonyt!

Freddy01
Szegény Arsenal nagyon kikapott.

Freddy01
Danke

Hentes Bill
Radoi

Boldog Karácsonyt!

mexes(Auxerre) de nem vagyok benne biztos h söprögetö (a 01-02ben az volt ha jol emlexem)

Hi All! Szinte az CM-mel játszottam, de ez a legtutibb mind közül. Egy valamit szeretnék kérdezni. Hogy lehet az, hogy klubcsapatommal(magyar) kimagaslóan szerepelek a nemzetközi kupákban, a játékosaimért mégsem érdeklõdik a kutya sem.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Freddy01
Nem tudnátok egy jó söprögetöt?

Neville04
Ha valaki szeretné hogy a most ujrainduló www.soccergames.on.huoldalra kikerüljön 1 cm élmén beszámlolója írjon a a [email protected]E-mail címre! kélrek feds ki a mondanivalódat!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hi Valakinek van full magyarositása ehhez a játékhoz? Nekem van egy de, a meccseknél német nyelven irja ki a történéseket! Ha van merre találom?
Hentes Bill
azóta kábé 20 újabb csapat érdeklõdik iránta 😄

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
elég tehetséges. mingyá nyomok képet 😊

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
😄DD
de dúúúrva
fele ennyi volt már nálam, de ez...
milyen értékei vannak?
Hentes Bill
lol, csak alig pár csapat érdeklõdik a csávó iránt 😄

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
sok sikert

Hentes Bill
elfogadtam az angolok felkérését. hát itt lesz kibõl válogatni, vagy 3 ütõképes csapatot össze tudnék rakni kapásból

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
voltam már kameruni szövetségi kapitány is, csak lemondtam 2 év után ,mert az afrika kupára sem jutottam ki , ami nem is csoda, hiszen volt egy standard kezdõ csapat, ami kiöregedett, jóval 30 fölötti manusokból állt 1-2 ember kivételével, csere meg jóformán nem is volt

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ÁÁÁÁÁÁÁ DE ZSÍÍR! 2014-es vb után jelentkeztem 4-5 nagyobb nemzet kispadjára, miután leváltották az edzõket, és most jött a visszajelzés, hogy felkértek kapitánynak az angol, és a holland kispadra

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
a bajnokságok szerkezetét nem lehet átalakítani.
hopsz. tudtok olyan patchrõl ahol én generálom a ligát, különbözõ csapatokkal..etc???

át tudom állítanivalahol hogy magyar bajnokság 16 csapatos legyen???????????...... (a fszom se várja ki a Football Manager 2005-öt -asszem ez a neve, de nem bizti.

Néha amúgy kötelezõ ezt-azt át állítani mert szerintem rémisztõen gyenge alapból az Újpest, s magához képest túl jó a Békéscsaba.

Valamint eszmékletlenül túl vannak értékelve a játékosok az ukrán bajnokságban, valamint a bolgár játékosok.

Kiváncsiságból betöltöttem a kolumbiai bajnokságot is. Ne tegyétek!!!! 2010 elárasztja a szar az NBI-et. ->túl sok délamerikai, fõleg kolumbiai kerül az adatbankba, s miután az NBIben nincs légiós korlátozás nálam a Debrecenben egy magyar van csak már,a válogatottban pedig 3an az NBIBbõl, és ez egy picit elbassza a játékot.

Hentes Bill
20 évre meg van oldva a kapusposzt

Boldog Karácsonyt!

Terminátor14
vagyis 0.95 volt Cerci gólátlaga , ha jól emléxem 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
gondolom törölték õket, bár nem tudom, hogy miért...egyébként, 20 meccs 18 gy/2d volt a mérleg, 2,5 lõtt gólt per meccs és 0,5 kapott...Cercinek meg olyan 0,97 körüli volt a gólátlaga 😊
Curci:

nem tûnik olyan nagy számnak, de iszonyat jó 😊

CSAK a Fradi

szoltan
hol vannak a képek?
Ja, és Curciról tegyél már be egy képet!

Hala Madrid!

koszi
remelem sikerul konvertalnom
robotnyk
letoltottem
A file nev dev-cm34.bin
Ehhez viszont kellene meg egy .cue file is hogy a Nero olvasni tudja.
Az nincs meg?
Hentes Bill
az igen

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
DONGUBA

2008-ra kiesett a madrid

Hentes Bill
hmmm, pedig feltöltöttem... na mind1, ha nem tudod letölteni innen, akkor újra megpróbálom feltölteni a játékot (ma éjjel)

Boldog Karácsonyt!

Nem talalom svitez.atw.hu -n.
De vki irta a forumon hogy hol van. Megprobalom letolteni onnan.
Hentes Bill
Danny Invicibile-t ismeri valaki? ausztrál csatár, Kilmarnock-bból le lehet igazolni kezdésnél fillérekért, ontja a gólokat a játékomban. Avellino vette meg, évi 20 gólja meg van/volt

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
bajnokságban összesen: 375 meccs 346 gól, és még csak 26 (és fél) éves

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

na ezaz! kép kell a népnek 😊)

Hentes Bill
fingom nincs... próbáld meg azt, hogy amikor az a "bizonyos idõpont" jön, elmész a következõ napig szabadságra, hátha

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
hehe, Cerci nálam is isten, egybõl bedobtam én is a mélyvízbe, ontja a gólokat 😊 mingyá nyomok be képet 😛

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
www.cmfaq.com
Freddy01
honnan tudtok friss update-t a játékhoz?

Shotogan
Hello!
Lenne egy problémám,mert elkezdtem egy játékot a Fradival, tök jól álltam UEFA kupában (nem Neville patch-ével játszom) gyökér ellenfelet kaptam, a bajnokságot 100 %-osan vezettem, aztán most egy bizonyos dátum után mindig kilép.Tehetek ellene valamit?

Terminátor14
Nah, íme egy kis beszámoló az eddigi történésekrõl 😊
Ugyebár a Barcelonával vagyok, s célom az volt, hogy nick név produkcióját (9532) sikerüljön legalább ''beállítani''...a cél érdekében leigazoltam Cercit, Curcit (cserekapusnak), Isakssont (elsõ számú kapusnak), Montolivot, Kristiansent, Pórarinssont és Estefaniat...Eladtam Rüstüt (utálom 😄 ), Saviolat (mert ugye nem eu-s)és késõbb Larssont is. 20 mérkõzé után így állunk:

Mint látható, egyel több döntetlenem van, mint nick névnek és a gókülönbségem is sokkal rosszabb. no nem baj, nem szégyenkezünk 😊
A legjobb igazolás kétség kívül Cerci volt:

Aki még meglepetést okozott, az Curci volt...történt, hogy az Uefa-kupában a Newcastle-t kaptam...elsõ meccs, 1-2 oda...2. meccsen is vezetést szereztek a 15. perben, ráadásul lesérült Isaksson. Jöhetett hát Curci. a 40. percben Ronaldinho, a 78.-ban pedig Cerci lõtt gólt, így összesítésben döntetlenre állt a meccs. A Newcastle elkezdett rohamozni, s ha nem Curci áll a kapuban szvsz legalább 3 gólt kapunk a hosszabbításban..Na mind1, jöttek a bûntetõk..az elsõt a'szem Shearer lõtte, erõsan a bal alsóba...már elkönyveltem a bekapott gólt, mikor Curci akkorát ugrott (s ezzel védte a labdát), hogy csak néztem..Jött Dinhó, aki sajnos fölérúgta...a következõ Newcastle játékos is úgy rúgta a labdát, mint Sharer, de õ a másik oldalra...nos, Curci ezt is fogta. Jött Montolivo, õ berúgta, aztán Bellamy fölé bombázott, Kristiansen pedig tovább lõtt minket..azóta Curci a kezdõ kapusom 😊
Késõbb még folytatom 😊
ja és sorry, ez egy ''kicsit'' hosszú lett, de Curci történetét le kellett írnom 😊

CSAK a Fradi