Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok köcc

na itt vok, eszek, fürcsizek azt tölem jácchatunk, de ugy látom nem megy a gamma...

Hentes Bill
lol, ilyen bugot: van egy játékosom, akit behívtak az olasz válogatottba (még játszott egyszer sem), de el van tiltva. már lement vagy 10 meccs az 1. behívója óta, és mindig azt írja, hogy 2 válogatott meccsre el van tiltva. mondom, még csak utánpótlás válogatott sem volt

Boldog Karácsonyt!

2 óra múlva tudok menni, addig tõlem pöröghet

DONGUBA
Na jatszunk????Ki jon?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

csakösszehoztam

"file header broken"

nehogymán vmi is müdöjön

Freddy01
Igen

kiváncsi vagyok hogyx helyettesíti Rungratsamee a 14 évével Henry-t (csak kellett az a 30milla kesben), eddig ha jól emléxem 3 meccsen 6 gólt lõtt, csak ne fáradjon el a végére

akkot te nyomod a guba féle multiban a Tottenhamot?

Freddy01
Legalább mégegy ember kéne.Itthon a Tottenhammal és a Liverpoollal nyomom

DONGUBA
Gamma majd nemsoka folytatjuk

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
ez global update na letoltod kicsomagolod a cm/data/db konyvtarba azt csokolom

és ebbe nem zaavarnak bele a patchek???

mert tegnap azt irtad az angol frissités a cmfaq.com-ról van s az nem frissitett.most az fenn van igaz mintha semmi sem történt volna.....na midnegy

gamma folyt???
Freddy itt vagy még??? Freddy mivel nyomod te??

DONGUBA

ha GUBA is benne van akkor már 3an /estleg 4en vagyunk/

csak GUBA plízzz iráj nekem a patchekrõl

tõlem mehet

Freddy01
Mikor folytatjuk?

na most a válaszodat nem vágom......
s ez melyik update??? cm03-04 enlish league fixtures???(cmfaq.com-ról)

mert nekem az van, elindititom, és rohadtul nincs a Gera a WBA-nal..etc,sõt a WBA sincs az elsõ osztban.

DONGUBA
Persze hogy tudsz
sot az a legjobb ha nekem is meg neked is ua van fent

de ha felraksz 1et attol meg tudsz online játszani?

DONGUBA
Csak olyam update van ami frissiti az adatbazist.

amugy nekem nem müxik az angol patch /a gamma legalább fut/ pedig jó helyre jót másoltam....

guba! neked csak az angol patch van a gépen???
thx

feldobja

van olyan patch ami amugy feldobka a játékos forgalmat??,

mert betettem a Player Retain Pack(Cm03/04) minden kontinens patcheket is -jó helyre !!
és vmi összeakadt, de kegyetlenül, még a gép is lefagyott
az elmúlt 3 napban 10szer rakom ujra most az egész gammát

az aktuális angol patch mellé belet tölteni a többi patchet is. oceániai,europai..etc zip fájlok.

melyik patch üti melyiket??

oks

DONGUBA
jaja......de ketten nem jatszunk sorry----6-an vagyunk azert 3-4 en legyunkmar mert lazadoznak majd a tobbiek

tiszta tenisz amugy az eddig összecsapásaink

Manchester Utd- Arsenal 6-1, 1-6,......

figyu én 12ig tudom nyomni, aztán ezerrel meló, majd 5-6-7 felé mikor végeztem ujra neki eshetünk.

DONGUBA
tolem barmikor

Guba! mikor jön a tegnapi folytatása?

csak ha vki elinditja a gépét mint servergép és arra csatlakoznak a töbiiek

DONGUBA
lehet mi is nyomjuk

és még mik a jó patchelet amiket érdemes letölteni?

Hello! Lehet ezt a játékot neten nyomni?
DONGUBA
www.cmfaq.com

hol??????????

DONGUBA
uj update van fent

singleben ha jáccom a magyarok miért nincsnek angol csapatoknál?? mint multiban??? vagy az csak guba verzójában van? meg Crystal az elsõ osztályban??

DONGUBA
ja ok😄DDD

sztem olvasd el még1x a kérdést...

DONGUBA
Legnépszerûbb témák

1. Championship Manager 03/04
2. Richard Burns Rally
3. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
4. Makettezés
5. Humoros és aranyos képek
6. Jaccunk mi is szoláncot
7. World of Warcraft
8. Megszûnik a Gamer magazin 😞
9. Monitor helyett TV
10. Fórumozók fényképei

DONGUBA
CRYSTAL A PREMIERBEN VAN NEM?

nekem is du-tol jo, azért nincs crystal premier-ben meg stb mert az database frissités, azt nemtom mit javitottak a patch-ekkel de valamit biztos

nekem délutántól, de holidayba vagyok, s ha lemegy fél szezon nekem nem gáz, mert erre a szezonra nagyjából bevásároltam,eladtam,szerzõdést hosszabítottam

sinleben ha jáccom a magyarok miért nincsnek angol csapatoknál?? mint multiban??? vagy az csak guba verzójában van? meg Crystal az elsõ osztályban??
-s akkor mit tartalmaz ez a sok patch??? -pl alapból a játékban alig birok gyengébb játékosokat eladni,pénzért, vagy még ingyen sem tudok megszabadulni tõlük EZT KIJAVÍOTTÁK??? mer ha igen kezdek új game-t a patchel 😄

DONGUBA
barmikor jo nekem

holnap mikor?