Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freddy01
Ma már tényleg kéne játszani.

Rudee
Mer nem nyertünk semmit (kupa negyeddöntõ, bjnoki ezüst, bl elõdöntõ)

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
lol, miért rúgtak ki?
Rudee
A Real-nal kezdtem, majd az elsõ szezon után kirúgtak Utánna a Debrecen felkért, majd jött ez a lehetõség (Debrecenben még 1 tétmeccsem se volt).

na ma se lesz semmi

no reakció

4-5tõl tõlem is mehet már

DONGUBA
JO este hatszunk akkor.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

én ráérek bármikor kivéve 2-töl kb 3-4ig

DONGUBA
Na ma mar jatszunk akarmi is lesz:

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

s hol edzõsködsz emeltett s milyen eredménnyel hogy ily hamar szövkap lettél?

robotnyk
Camacho 😄
na jó melót ehhez a munkához

Rudee

DONGUBA
Holnap meg hetvegen ntuti lesz....ha ketten jatszunk szarok rá jatszunk ketten.

ma se lesz gamma
.......még is csak nem hiába fostam

akko még mindig csak 2

...most már kezdhetek "fosni"?

DONGUBA
Bazze neville keres 1 perc mulva nem valaszolok erre lelep.

DONGUBA
Az ketto.

én is

DONGUBA
Na vagyok is

raziel.
és olyan skineket honnét lehet leszedni?

?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

vagy nem 😊

DONGUBA
Jatszunk ma ne fossal mar.

akar vki multizni ?

vagy Hentes nem akar beszállni???
sztem nem baj h neked nincs updatelve, mert nekem se volt és futott, csak a patch-verzió legyen ugyanaz. megkockáztatom ha bütykölgettél egy-két csapatot,játékost (mer' ki nem) akkor is fut, mert a server géprõl van betöltve a játékosinfó. (cirka ua. mintha otthon átirod Partizant -XX-re , s visszaállítod az adatokat eredetibe az elment játékban attól még XX lesz a Partizan.

...honnan jött elõ ez a Partizan?

GUBA!! FREDDY!! NEVILLE!!!!
FELÕELM PRITHATJUK A GAMMÁT!! IRJATOK PRIVIBE HA NETÁN elkerülnék egymást

Hentes Bill
az nincs benne a pack-ben, ahhoz külön skint kell letöltened

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
Na allor jo8 gyerekek.

raziel.
Na ha valaki használja a superpack4-et akkor mondja meg pls hogy lehet kitenni oda bal oldlra a játékos képét meg a club logoját

én benne vaok

DONGUBA
Most akartok jaccani,?

csak 2en vaunk most

DONGUBA
Itt vagyok bocs de nem ertem ma rá😞

raziel.
ok és

azzal a superpackal hol lehet a logokat változtatni mert nem találom....

Hentes Bill
4.1.5

Boldog Karácsonyt!

raziel.
még mindig ez a legfrissebb magyarosítás?

http://huncm.freeweb.hu/

ja meg melyik a legujabb patch?

de akkor vmi kisebb ligát nyomjuk, vagy vmi hülye extrémet (hongkongi ííííííííííí)
oks-oks jó a kolumbiai is , DEPORTIVO CALI

nyom6juk!
én elinditom ha senki más

Freddy01
szerintem is már 2 napja nem nyomtuk.

juj de kéne már multizni

de én mondjuk szeretem ha sok "overloading(def/att)" van benne

iagzság szerint nemtok olyanról ami mondjuk "cheat"szerûen mûkõdne azaz mindenki mindenkor folyamatosan és egyenletesen fejlõdne. Visszafejlõdés mindig lesz. Nagyon függ a játékos korától,hangulatától és a csapatod edzõitõl, illetve hogy melyik edzõt milyen feladatokkal látod el. Amikor az edzés állítod össze akkor asszem a jobb felsõ sarokban van 4-5 zöld skála ami a heti edzés "minõségét" mutatja. Ha mindegyik zöld elég magasan van (a "GK" azért ne legyen magas!)

hello
most kezdtem játszani a cm 4 el ést azt szeretném kérdezni hogy nem tud e valaki mondani valami jo edzest mert én akármivel probálkoztam nálam nem fejlödtek a játékosok
a választ elöre is köszönöm
csá
énisz

Freddy01
Itt vagyok,gammázhatnánk.

Hentes Bill
😄

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
itt minden multinak ez a vége 😄
DONGUBA
De te se szamitasz mert mindig szabin vagy.