11900
-
#2172 itt van egy 72%-os magyarítás
-
Takezó #2170 Igaz, én is írtam, hogy "Nedved még mindig qrva nagy sztár", de ez csak fokozás (a nagyon helyett), nem pedig káromkodás! -
Takezó #2169 Fici: engem is zavar mellesleg... ha többen mondjuk, talán változtathatnál a modorodon! -
Takezó #2168 Nah következő év újabb BL-szereplés ugyebár. Ahogy már mondtam a 3. selejtezőkörből a Grashoppers ellen lazán (1:0, 4:0) jutottam tovább és várt rám a Juventus, a PSV és a ManUTD. Meccsk
PSV - Haladás 1:0
Haladás Juventus 1:2
Man Utd - Haladás 0:4
Haladás - Man Utd 0:0
Haladás - PSV 4:2
Juventus - Haladás 2:4
Ez utóbbi meccs azért is volt különösen izgalmas, mert előtte így álltunk: Juve 9p, Hali 7p, PSV 7p, így csak egy győzelemmel lehetett biztos, hogy továbbjutok és a 75 percben 2:1-re vezetett a Juve, a PSV meg a Man Utd ellen hazai pályán 2:0-ra. Ekkor vágtunk hármat, hááát nagy izgalmak voltunk és a biztos továbbjutónak várt Juve kiesett :) Amúgy Nedved még mindig qrva nagy sztár, vagy 40-ről csavarta a kapumba a labdát! -
#2167 zavar?akkor ne olvasd el! -
#2166 psssz! -
#2165 Ficege állítsd már le magadat!
nem elég hogy telefosod a topiot a cheat képeiddel, nem vagy képes normális hangnemben elkövetni 2 hozzászólást, viselkedjél már egy csöppet! -
#2164 Már csak a BL-t nyerhetem meg! -
#2163 F*SZOM!!!!!!!!!!!Elvesztettem az olasz szuper kupát!
"Otthon" 3:2-re nyertem.
"idegenben" a 80.percben egyenlítettem és a 90.ben kapott a buzi Róma egy 11-est,és idegenben lőtt góllala nyert -
Takezó #2162 Bi Gyula: hány év után? -
Takezó #2161 huncm.fw.hu -
#2159 BL döntős vagyok..Chelsea lessz az ellenfél. -
#2158 így van. -
#2157 ott a pont. téma ezzel lezárva -
#2156 bakker,Juve lett a bajnok 12 ponttal,és még van vissza 3 forduló..majd jövőre:)adrianot ugyis megveszem. -
#2155 bakker,perugia-inter 1:1
lecce-inter 1:0
soha többet nem megyek szabadságra -
#2154 megnézem hogy állunk!Hátha lessz 33:0 :PPP -
#2153 Elmentem szabadságra a Perugia,és a Lecce elleni meccsre.Mindkettő idegenben.A Leccétől félek mert ők verték meg a Juvét! -
#2152 Igen.két menedszer voltam.De nem a Juvéval,hanem a Barcával.És ha a Juvéval lettem volna,akkor a szerinted ilyen kezdőt állítottam volna össze! -
donpedro #2151 Talán már írtam, hogy dühömben lecseréltem a REAC-ot a Videotonra, amikor felajánlották, és két év szerencsétlenkedés után sikerült is megnyerni a bajnokságot. (Megjegyzem, valami óriási bug van a játékomban, ugyanis egy csomó sztárjátékosnál az értékeinek a fele 1-2 körüli, a többi érték meg mindig 20. (18, vagy 19 szinte senkinek nincs.) Ráadásul a csatároknál rendre a finishing szar, a védőknél a tackling, stb. Viszont a játékban ez egyáltalán nem látszik, ugyanolyan teljesítményt nyújtanak, mint bug nélkül.
Yisszatérve a Vidire, a BL-selejtezőben a HJK-t, majd a Basel-t vertük ki, így bejutottunk a csoportkörbe. Ellenfeleink az Ajax, a Dortmund, illetve a Galatasaray voltak. Az Ajaxot, és a Galatát sikerült simán verni otthon, ám a Dortmund ellen hiába vezettünk kétszer is, végül 3-2 lett oda, ezen elúszott a továbbjutás.
A 3. helyet azért megcsíptük, így meneteltünk tovább az UEFA kupában, ahol kettős győzelemmel kivertük a Valenciát (4-0), a Portot (8-3), illetve valami Naftex nevű bolgár csapatot (7-4), így bejutottunk az elődöntőbe, ahol a Kaiserslautern várt ránk.
A bajnokságban közben érthetetlenül gyengén szerepeltünk, csak a 4. helyet sikerült megszerezni.
Sajnos, ekkor jött el a pillanat, amikor az AI-nak sikerült megtalálni a taktikám ellenszerét, és így az év 2 legfontosabb meccsét buktuk el. A kupa elődöntőjében 1-0-ra kikaptunka Nyíregyháza-Kertvárostól, a Kaiserslautern pedig még durvább volt, 2 kiállítás nálam, plusz két 11-es ellenem, a vége 5-1 oda. Hazai pályán pedig az egész meccsen összesen 2!! kapuralövés volt, mindkettő gól lett, így a vége 1-1.
Szerencsére az intertotó-kupa azért megvan, plusz anyagilag is sikerült kicsit felturbózni a csapatot, így több, mint 5 millió euro-t költhetek vásárlásra. Asszem nem fogom erőltetni a külföldieket, a magyarok között is van néhány tuti játékos. (Eddig összesen egy külföldit vettem, az Ajaxból szabadlistára rakott Daniel Cruz-t)
Kíváncsian várom, hogy mit sikerül kihozni ebből a keretből. -
#2150 KISFICEGE:
----------
Te egy kis ócska geci csaló vagy. 1. képen ott a játékoscsere, tehát legalább 2 menedzser volt a játékban, és mivel a focit meccset 2 csapat játsza, 2 menedzserrel, egyértelmű, hogy CSALTÁL. De ez a Te dolgod, az hagyján, hogy megfosztod magad a játék VALÓS élményétől, de ne baszd el a másét, meg a fórumot se rakd teli szaros geci csalós képekkel. Senki nem kíváncsi rá, szerintem.
Többiektől bocs a kultúrálatlanságomért, de nagyon felbaszta az agyamat, ahogy még ő neki állt feljebb.
-
#2149 valaki írjon vmit! :) -
#2148 azta k....kicsit elgépeltem....sorry, remélem azért érthető :-D -
#2147 Én émg anó a cM4-ben voltam döntöős, most a 16 között vagyok és épp a Reél Madridot vertem 2-1-re itthon....remélem idegenben meglesz a X :) -
Takezó #2146 nem tom nekem se túl nehéz... 2 éve BL-döntős voltam, szal nekem semmi nem nehéz :)))) -
#2145 Huhh, ehhez képest nekem játszi könnyedségű csoportom volt a Fradival (Porto, Ajax, Panathinaikos). -
Takezó #2144 Bajnokság egyelőre 3 meccs 9 pont :) A BL sel 3. fordulójából Grasshopper ellen 1:0, 4:0-lal bejutottam a BL-be... ott juventus, manutd, psv :) Most tényleg továbbjutok már faxom... -
Takezó #2143 Fici: "ujjabb" -> "újabb" -
#2142 fenébe, nagyon rosszul kezdtem a bajnokságot: 5 meccs alatt 8 pont... -
#2141 ujjabb? :) LOL -
#2140 itt az ujjabb.
Az u20-as csapatom 10:0-ra verte a Siena u20-t -
#2139 az biztos -
#2138 :P legalább lessz mit éjjel törölni -
Takezó #2137 pl én is nyertem 8:5-re a Kopenhagen ellen... az is furcs volt, mégis megtörtént -
Takezó #2136 nem tudom, én leginkább mind2t elhiszem! Mé ne, történnek izgalmas dolgok... -
#2134 megmondom őszintén, hogy lesz*rom az egészet, mert sikerült megint jól lehúzni a topicot, hála a te kis képednek. -
#2132 na,zaki elhiszed? -
#2129 És akkor az enyémet nem hiszik el...azé 33 gól.. -
#2128 5:0nál hogy mentél te el szabadságra -
#2126 Csak az az érdekesség hogy az Ancona nem cserélt.