11900
-
Takezó #3159 Köszi a segítséget, de nem az aprobléma, hogy nem emléxek, hanem hogy nincs ott :( nem tom Skint váltok hátha -
#3158 anyád!!Mnnyiért vetted meg? -
#3157 Ez tiszta tsigalko. -
-
#3155 Azert ez az onwuachi sem szar jatekos.A juvebol. -
#3154 vagy mindenki! :DDD -
#3153 na,mivan?Senki se managerezik? -
#3152 és így emléxel? :)
-
#3151 aha,értem. -
#3150 miért lenne érdekes? A HDC weblapját törölték, de attól még a szerver él...1ébként szvsz nemsokára jó lesz az oldal is... -
#3149 De közbe töltök róla,az az érdekes! -
#3148 nekem se jön be... -
#3147 Törölték a hdc-t? Zaki!Te tudsz vmit erről?
-
laczoo #3146 Ye,Probléma megoldva! -
#3145 ahol a barátságos meccseket tudod összehozni, az mellett van! ;-) -
laczoo #3144 Üdv!
Lenne egy kis problemam!
Tegnap este jatszottunk haverral hálózatba.Ő úgy csatlakozott,hogy az már nekem egy mentett játékom volt.Namostmár én azt most szóló szeretném folytatni,de amikor betöltöm,azt írja a nevemnél hogy "nincs kapcsolat" és egyszeruen semmit sem tudok csinalni:(
vmi ötlet? -
#3143 Én is így voltam.Csak otthon 1:2 lett(nem voltak dél-amerikaikak)idegenben,meg 2:0-ra kikaptam.
Rohadt szar hogy elviszik a játékosaimat!Legközelebb nem engedek el senkit! -
#3142 bazzeg, qrva ideges vagyok most: 3-0-ra kikaptam otthon az Arsenal-tól a bl elődöntőjében, agy nem jutottam be a fináléba, pedig idegenben 2-1-re nyertem :((( tavaly is ők ejtettek ki, csak a kkor a negyeddöntőben, és tavaly is "csak" a bajnokságot nyertem meg, még az olasz kupa döntő(k)be sem sikerült bejutnom... no mind1, majd jövőre -
#3141 pedig így van... fixtures, aztán úgy választod ki a csapatot, hogy balöldalt a kis golyóra ráklikkelsz, és past meetings -
Takezó #3140 Nah ezt most nem értem, mert én is így emlékeztem, de nincs ott... -
#3139 fixtures-re rányomsz, kijelölöd a csapatot amelyikkel meg akarod nézni, hogy milyen eredményeket értél el, és rányomsz a past meetings-re -
Takezó #3138 bazz, hogy lehet megnézni ezt a Past Meetingset? :)
Egyébként 5:0-os összesítéssel jutottam tovább a moldáv Sheriff csapata ellen a BL-selejtező 2. fordulójában. A 3.-ban a Benfica vár rám, akivel legutóbb is megküzdöttem a 3. selejtező-fordulóban. Akkor 2:0, 1:1-el jutottam tovább, ebbe most is belemennék :) -
#3137 utóbbi időben igen jól megy az Inter ellen :)
-
Takezó #3136 nah, Rungratsamee jól kezdi a bajnokságot, 3-at vágott a Diósgyőr elleni 5:1-es meccsen :) -
Takezó #3135 Hát nem, ez tény :) de itt nálunk jó -
#3134 nem rossz csóka, bár nem egy Cerci :P -
Takezó #3133 lehet IRL ott nyomja, nem tom -
Takezó #3132
-
#3131 tudom, ha jól emléxem, legutóbb a PAO-ban nyomta (Panathinaikosz), vagy valami ilyesmi -
Takezó #3130 ok, sztem nem híres... -
#3129 nyomj már be pls egy képet Karamyan-ról, mert nem vágom, hogy most ki is ő... -
Takezó #3128 Vlaovic: 51 válogatottság 16 gól -
Takezó #3127 engem meglepett, azt hittem, Gera benne lesz az első 2ben -
Takezó #3126 Igen, az, még mindig nem rossz ;) Csináltam egy táblázatot, amiben minden posztra be van írva, hogy melyek a poszt legfontosabb értékei. Nah, ebbe mindig beírom az egyes emberek értékeit és így megkapom a legjobbakat és a legjobb 2 csatárom ezek lettek... -
#3125 az az a Vlaovic? a veterán horvát? Karamyan-t nem ismerem -
Takezó #3124 Egyébként nálam nem játszik Gera... a Karamyan - Vlaovic duó helyettesíti :) -
#3123 azt a gyereket nyáron igazolom le ingyér, 23 lesz nemsokára, majd benyomok róla 1 képet, hogy hogy fest nálam 2011-ben. a baj az, hogy nem fog játszani sokat, mert Cerci, Simonetta az állandó csatárkettősöm, és ott van a Bosi gyerek is, aki még mindig csak 18, de jövőre már be kellene építeni a csapatba valahogyan, mert nagyon nagy ász, most van 3. benne az olasz nagyválogatott keretben, sajnos még nem játszott 1 meccsen sem -
Takezó #3122 :)))) Jah, asse rossz, de a Rungratsamee vagy mi a halál is elvan itt mint a befőtt -
#3121 hehe, azt el is hiszem habár ott van a Gera gyerek -
Takezó #3120 hát nálam is beférne a keretbe :))