Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hogy kell használni?
Zaki: Köszi a címet.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
magyarítás pedig a huncm.fw.hu-n van
Hátha érdekel valakit. Én a Manchesterrel nyomom, és én inkább az utánpótlásra fektetem a hangsúlyt. Megvettem Cerci-t, Tuffey-t, Estefania-t és Pearson-t. Ha igazolni fogok sztár játékost, akkor az a védelembe fog kerülni. A Bellion gyerek például 5 meccsen 6(!) gólt lõtt eddig. Ráadásul ott van még Forlán, Cerci, Nardiello, akikbõl marha jó csatár lesz!
Közepes adatbázis,és a Spanyol,Olasz,Angol,Francia bajnokság van bent és elég jól megy.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Skyline: 1) szem kb 10 liga és min/med adatbázi
2) nem gyorsít, www.sigames.com
3) van, de most nem tom honnan lehet, de olvass vissza, nemrég ki volt írva
4) az az, hogy ha sokat edz meg ilyesmi, milyen LESZ, a cmscout egy játékon kívüli szévgémet megnyitó és abban turkáló scout, aki minden értéket tud meg ilyesmi
5) az "egyelõre" és nem "egyenlõre"
Tudom, hogy vissz kéne olvasni, általában szoktam is, de most nem tudom, hogy az összes kérdésemre megtalálnám a választ, ezért inkább kérdeznék, hátha lesz vki olyan jó, és válaszol Nekem.
Szóval akkor szépen sorban.
1 : Milyen adatbázissal és hány ligával érdemes futtatni a játékot, hogy ne egy óra legyen, két meccs között. A gép : PIV-1,8 ,512ddr, asszem a többi enm fontos ehhez a gemhoz.
2 : A patch gyorsít vmit a játékon, és honnan tudnám leszedni?
3 : Van-e magyarítás a játékhoz, és ha igen, akkor azt honnan tudom leszedni.
4 : Valki írt vmi cmscout-ot, nem biztos, hogy ebben a fórumban, lehet, hogy máshol, de ott írta, hogy van vmi "potential ability" nem biztos, hogy jól emlékszem, az micsoda? Egyáltalán mi ez a cmscout, és mire jó? Benne van a játékban, vagy ez külön dolog? Szóval a kérdésem, hogy mindent, amit tudni érdemes a cmscoutl, azt írjátok le pls. Mit? Hol? Hogyan? Mire? 😊)
Egyenlõre ennyi. A válaszokat elõre is köszi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Még Martin Fribrock akit érdemes megvenni.