11900
-
#3635 azt hogy lent kiírja hogy GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL,de köbe a félpályánál játszanak! -
Takezó #3634 ezt most nem értettem! -
Takezó #3633 mit kell nézni?? -
#3632 ezt most ha leírnád úgy is,hogy értsek valamit akkor megköszönném!"Kisficegevel irogass meg Takezovan ujra jah es CODban meglatlak leTKzlak a gecibe" -
#3631 -
#3629 vegyél vissza nagyon gyorsan -
#3628 így igaz... -
#3627 gratulálok ügyes vagy. francnek kell ilyen mammut képeket berakni. de nem baj, mert majd a hülye zaki lekicsinyíti -
#3626 na itt va,igaz ki*szott nagy lett!Zaki kicsit ideges lesz.. -
#3625 -
#3624 na végeztem a 10. szezonommal: ugye a bajnokságot újra menyertem (zsinórban a 6.-at), megnyertem az olasz kupát (a másodosztályú Torino ellen), és a bl-t is megnyertem 4 év után harmadszorra. a bajnokságban több, mint 30 ponntal lettem 1., és az utolsó meccset elbuktam, 97 pontot értem el, de ha nyertem volna a Napoli ellen idegenben, akkor kerek 100 ponttal végeztem volna... Simonetta beállította a gólrekordot: 38-at lőtt, Pazzini lőtt ennyit pár éve. 108-at lőttem a bajnokságban, és ez rekord. az Inter meg ennyit kapott, és tök utolsóként kieset... :P most jön a 11. szezon, pár fiatalt sikerült beépíteni a csapatba, mivel lassan a nagy ászok kiöregednek (Mancini, Bonera, Lúcio, Totti...) olasz válogatott kispadjára harmadszorra jelentkeztem, de sajnos most sem én lettem a szövetségi kapitány -
Takezó #3623 :) már sokan kérdezték de télleg nem tom -
#3622 jÁTÉKOS/SZEMÉLYZET KERESÉSE....Szótár luxus? -
#3621 köszi!
még egy:magyarúl ez hogy van?
-
#3620 Takezo honnan szedted a skinedet nagyon állat? -
#3619 Adu nem ado! -
#3618 1ébként cool ez a Madridos menubar -
#3617 meg is érdemled -
#3616 sok mindenkit le akar és le akart igazolni a Man Utd -
#3615 Adu!:D Na a Barcánál van most 50 millió fontom átigazolásra!Eladtam Kluivertet 15m-ért a Newcastlenek,eladtam Riquelmét a Juvénak,de NEM TUDOK NEM EU-st igazolni!Lúcio nem tud eljönni! -
#3614 mit is kell mosz ezen látni? :) félpályás gól, vagy mi? -
#3613 Adoról még annyit,hogy az M.U. már leakarta igazolni! -
#3612 nah mind1 ha valaki látni akarja http://iaro.srv.hu/kep/mi3.JPG -
#3611 ez már idegesítő -
#3609 most se jó vmiért -
#3608 mit kell most itt látni? :) -
-
#3606 ja, és .JPG volt a filenév. valamint kicsinyítsd le, mert baromi nagy! -
#3605 -
#3604 itt máshogy működik, a mehet/törlés gomb alatt katt a [kép] -re -
#3603 Ez most gól?:P
-
#3602 nem vagyok én olyan nagy játékos... van 1 pár game amiben otthon vagyok, de csak 1 átlag gamer vagyok -
#3601 Nem csak erre a játékra gondoltam hanem a többi játék hozzászólásodbol is ítélve! -
#3600 hát ezt azért nem mondanám. csak érdekel a foci, meg a sok info róla. meg követem az eseményeket, és sok meccset nézek -
#3599 Csak mert minden játékrol mindent tudsz szinte -
#3598 ill, már nem. -
#3597 hi! nem, de miért kérded? -
#3596 Helló Zaki te hivatásos játékos vagy? -
#3595 hát előnye is van, meg hátránya is. ott vna a Rooney gyerek. Arsenalnak lőtt egy akkora gólt, hogy az valami hihetetlen, azzal zakadt meg az Arsenalnak egy hosszú veretlenségi sorozata, aztán jöttek sorban a gólok, minden idők legfiatalabb angol válogatott játékosa lett, és most meg nem igazán megy neki. lehet, hogy sok volt ez neki így egyszerre. -
donpedro #3594 Hogy a bánatba tudja kezelni egy 14 éves kölyök azt, hogy a világ egyik legnagyobb tehetségének számít? Nem lehet egyszerű, bár azért biztos nem bánja :)