143
LOTR:War of the ring
-
#143 Mennyire jó/rossz a játék? Van/lesz hozzá magyarosítás? -
#142 pontosan.
a kezdéskor kapott emberekkel gyorsan el kell foglalni a szent helyeket, rangert is kell vinni a láthatatlan horadrimok miatt.
A bázison meg őrült módon gyúrni ijjászokra meg tornyokra, ranger oda is kell.
A balrog lassú, ha már lent jár, a térkép alján, akkor kell visszaszaladni a maradék hőssel és a falubeliek + a hősök le kell hogy irtsák. Nekem kb. 5-jére sikerült is.
A balrogot lehet ijászokkal csalogatni is: lövetsz rá, arrébb mész gyorsan, az meg követ. igy el lehet csalni a bázistól is egy időre....
:) -
#141 Helyesbítek: a szent helyek elfoglalása nélkül legyőzhetetlen. :)
Ha meg is sebzed, gyorsabban regenerálódik mint sérül... -
Prince007 #140 Pedig itt a gyorsaság a lényeg.A szent helyeket gyorsan el kell foglalni mert nélkülük szinte legyőzhetetlen.Utána vissza a bázisra és gyárts minnél több embert. -
#139 A Balrogot hogy tetted el láb alól?
Pár perc alatt begyalogol a bázisomra és szétkap mindent...
Tudom, elvileg a szent helyeket kellene irányítás alá vonni h. gyengüljön, de annyi idő alatt hogyan?
A többi pályát mind megcsináltam közepes fokozaton, de ez könnyűn sem megy. -
#138 mondjad, hátha emlékszek
-
#137 A jó kampányt befejezted?
Ha igen, lenne egy kérdésem... -
Fro5t #136 Na márnt megvan a kérdésemre a válasz. azért kosz.
a torony koré slave masterrel kellett elfoglalni a zászlokat így a trorony az enyémlett és the end.
na by. -
#135 Másold ide mi a feladat. Lefordítom. -
Fro5t #134 hi all. az orcokkal 10 pályában vagyok. Megoltem mindenkit és nincs vége. van egy torony és a torony korul vannak fehér zászlok, állitottam oda embereket de valahogy mégsincs vége. Ha valaki tudja hogy mit kell csinalni előre is thx. -
Fro5t #133 thx -
#132 Oldalanként 10-11. -
Fro5t #131 hi all. Tudja valaki hogy ? küldetésből áll game? -
#130 egynek jó... -
Gandibá #129 Grafix elég jó, de a játék nem egy nagy szám. Battle Realms és WarCraft 3 kópia. Várd meg a Battle for Middle-Earth-t :)))) -
#128 Milyen a grafikája?Megéri leszedni? -
Nasheem #127 Még egy kérdés hasonló előzményekkel.
A kedves haver (nem kamu tényleg nem én vagyok az:-)) hardesten nem boldogul az ellennel.
Ez 2 dolgot jelenthet?
1. Erős a gép (ez lehet mert a Battle Realms is elég húzósra sikerült a srácoknak)
2. Béna a haver.
Ha ez utóbbi áll, akkor tudtok segíteni olyan linkkel ahol van vmi recept a játékstílusokra, esetleg visszanézhető Savegame, már ha van ilyen ebben is ala AoE. -
#126 nincs mit -
Nasheem #125 Köszi szépen -
#124 Ranger (zöld köpenyes nagy bazi karddal szaladgál) látja a Horadrim Slayert -
Nasheem #123 Előre szólok hogy ez egy nagyon hülye kérdés lesz:-))
Egy haver játszik a gémmel, akinek ez az első RTS-e az AoE óta, és persze angolul is nulla.
Állítólag van az ellen között valami láthatatlan harcos, aki szép csöndben leöli a bamba népet ha nem veszik észre. Lassan, de biztosan. Egyszer már sikerült neki észrevennie őket, de nem tudja kivel és hogyan:-))))
Hát ennyi. Segítstek mán ha sikerült megfejteni mi a gond.
Előre is köszi. -
#122 Nem tudjátok az Orc első küldetésénél mit kell végül csinálni?Mindenkit megöltem mindent felépítettem de nem tudom mi a nyitja a végének!HELP!!!!! -
#121 Jahh, elvileg, meg pár férget. -
maniac001 #120 Hello.
Én nem netezek. Akkor is használ ha offline a gépem? Még modemem sincs csak itt a munkahelyemen. Ez csak a netes szarságokat törli nem?
-
#119 Nekem 1G-s pIII-am van, Gef Fx 5600 SE, +512 SDram. Simán fut.
Próbáltatok már feltenni a gépre Ad-aware-t, ami a felesleges cookie-kat leöli a gépről? Nálam talált egy halom szart, és utána kb. 60%-al !!! gyorsabb lett a gépem. -
maniac001 #118 Nekem is akkor akad ha az egeret mozgatom, meg az egységek is szaggatottan mozognak a többi pályához képest. Engem ez rohadtul zavart.
Jaja. A trailer brutális volt. Főleg a lovasroham. Remélem ez ingame múvi, és a játékban is ilyesmi lesz. -
#117 Én is várom a Battle for Middle-Earth darabot, enyhén ütött a trailer. :-)
Amúgy jelentem: nálam is akadt, ha északra vittem az egeret. Máshol eddig nem vettem észre akadozást, max egy minimálisan, amikor orc táborra vittem a kurzort. Nálam meg középkategóriás gép van: xp1600+,512ddr,gef3ti200 128. Biztos patch javítana a problémán, de most csak ezért nem fogok leszedni crack,patch, miegymást... :-) -
#116 Valami gond lehet nálad mert azon a vason simán kellene futnia. Gyengébb gépeken is próbáltam és no problem. -
maniac001 #115 Sajna nekem az a pálya nagyon akadozva ment, pedig viszonylag jó vasam van. 2,5GHz Barton, 512DDR, G4 TI4200. Na mindegy. Én szeretem a Gyűrűk ura világát és szerintem az igazi feelinget a Battle for Middle-Earth adja majd. De neked jó szórakozást. -
#114 Sikerült! Köszi mégegyszer! Jelenleg Legolas és maréknyi csapatával próbáljuk kiűzni a Nazgúlt Mirkwoodból. :-)
Lehet, hogy koppintás kicsit, éss nem a legszebb grafika, de könnyű kikapcsolódásnak megteszi, főleg azoknak, akik szeretik a Gyűrűk Ura világát. -
maniac001 #113 Azt a részt a térképen ahol a katapult van, csakk akkor engedi bejárni, ha az elsődleges feladat kész (bázis felépítése). Addig a térkép kisebb, és hiába mész a szélére nem találsz semmit ha jól emléxem. -
#112 Köszi maniac001, megskubizom, bár ha jól emlékszem, az egész pályát bejártam, s nem találtam, lehet elkerülte a figyelmem. Na megyek akkor keresni... :-) -
maniac001 #111 BBird!
Te a térép alján vagy, jobb oldalon. Igaz? Az északi ork bázist ne támadd meg, esélytelen. Jópár törppel menj a térkép bal alsó oldalára (kb. a te bázisoddal egyvonalban). Assszem egy villogó kör is jelzi. Ott lesz a katapult, amit sok munkással kell feljavítani és azzal kell az északi ork bázist legyalázni. A bázisodat se hagyd védelem nélkül (tornyok pl.). De a katapultot javító munkások a fontosabbak, azokat védd Gimlivel meg pár törppel. Szóval bal oldalon a térképen. -
#110 Hi!
Szóval nem értem ezt a 2. pályát. Iron Hill. Először az észak-keleti ellenséges tábort kell leaprítani. Aztán valami katapultot kell megkeresni, és felépíteni teljesen. De ez hol van? A max létszám csak 100 lehet. De az északra levő ellenséges csapat ellen nem tudok nagyon mit kezdeni, mert mindig jön utánpótlásuk.
Egy szóval leírva: Segítsetek! :-)) Mit tegyek?
ByeBye -
#109 Na vége, nekem a sötétebbik oldal jobban tetszett, bár semmi kihívás nem volt benne: gyárcsá 10 Horadrim Slayert, 15 Uruk hai-t oszt gyerünk...
...Uninstall... -
#108 érdekel, köszi -
Gandibá #107 Itt van a topic ha érdekli az embereket (BfME). -
Gandibá #106 Dehogy, az RTS lesz. A Middle-Earth Online lesz fizetős MMORPG. -
#105 Ez a "Battle for Middle-Earth" nem fizetős online lesz? -
Gandibá #104 Én sokkal jobbra vártam, már alapból nem tetszett ez a jó és rossz oldal választás, meg úgy az egész annyira nem kiemelkedő hogy szörnyű. Én már inkább a Battle for Middle-Earth-t várom, az már ütni fog! :)