LOTR:War of the ring

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gamerman01
Mennyire jó/rossz a játék? Van/lesz hozzá magyarosítás?

gazo
pontosan.
a kezdéskor kapott emberekkel gyorsan el kell foglalni a szent helyeket, rangert is kell vinni a láthatatlan horadrimok miatt.
A bázison meg õrült módon gyúrni ijjászokra meg tornyokra, ranger oda is kell.
A balrog lassú, ha már lent jár, a térkép alján, akkor kell visszaszaladni a maradék hõssel és a falubeliek + a hõsök le kell hogy irtsák. Nekem kb. 5-jére sikerült is.
A balrogot lehet ijászokkal csalogatni is: lövetsz rá, arrébb mész gyorsan, az meg követ. igy el lehet csalni a bázistól is egy idõre....
:)

Esrohnoil
Helyesbítek: a szent helyek elfoglalása nélkül legyõzhetetlen. :)
Ha meg is sebzed, gyorsabban regenerálódik mint sérül...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Pedig itt a gyorsaság a lényeg.A szent helyeket gyorsan el kell foglalni mert nélkülük szinte legyõzhetetlen.Utána vissza a bázisra és gyárts minnél több embert.

Esrohnoil
A Balrogot hogy tetted el láb alól?
Pár perc alatt begyalogol a bázisomra és szétkap mindent...
Tudom, elvileg a szent helyeket kellene irányítás alá vonni h. gyengüljön, de annyi idõ alatt hogyan?
A többi pályát mind megcsináltam közepes fokozaton, de ez könnyûn sem megy.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

gazo
mondjad, hátha emlékszek

Esrohnoil
A jó kampányt befejezted?
Ha igen, lenne egy kérdésem...

Na márnt megvan a kérdésemre a válasz. azért kosz.
a torony koré slave masterrel kellett elfoglalni a zászlokat így a trorony az enyémlett és the end.
na by.
Esrohnoil
Másold ide mi a feladat. Lefordítom.

hi all. az orcokkal 10 pályában vagyok. Megoltem mindenkit és nincs vége. van egy torony és a torony korul vannak fehér zászlok, állitottam oda embereket de valahogy mégsincs vége. Ha valaki tudja hogy mit kell csinalni elõre is thx.
thx
Esrohnoil
Oldalanként 10-11.

hi all. Tudja valaki hogy ? küldetésbõl áll game?
gazo
egynek jó...

Grafix elég jó, de a játék nem egy nagy szám. Battle Realms és WarCraft 3 kópia. Várd meg a Battle for Middle-Earth-t :))))

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

grebber
Milyen a grafikája?Megéri leszedni?

Next PC upgrade: 2022

Még egy kérdés hasonló elõzményekkel.

A kedves haver (nem kamu tényleg nem én vagyok az:-)) hardesten nem boldogul az ellennel.
Ez 2 dolgot jelenthet?
1. Erõs a gép (ez lehet mert a Battle Realms is elég húzósra sikerült a srácoknak)
2. Béna a haver.
Ha ez utóbbi áll, akkor tudtok segíteni olyan linkkel ahol van vmi recept a játékstílusokra, esetleg visszanézhetõ Savegame, már ha van ilyen ebben is ala AoE.
gazo
nincs mit

Köszi szépen
gazo
Ranger (zöld köpenyes nagy bazi karddal szaladgál) látja a Horadrim Slayert

Elõre szólok hogy ez egy nagyon hülye kérdés lesz:-))

Egy haver játszik a gémmel, akinek ez az elsõ RTS-e az AoE óta, és persze angolul is nulla.
Állítólag van az ellen között valami láthatatlan harcos, aki szép csöndben leöli a bamba népet ha nem veszik észre. Lassan, de biztosan. Egyszer már sikerült neki észrevennie õket, de nem tudja kivel és hogyan:-))))

Hát ennyi. Segítstek mán ha sikerült megfejteni mi a gond.
Elõre is köszi.
ShadowLord
Nem tudjátok az Orc elsõ küldetésénél mit kell végül csinálni?Mindenkit megöltem mindent felépítettem de nem tudom mi a nyitja a végének!HELP!!!!!

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

Esrohnoil
Jahh, elvileg, meg pár férget.

Hello.
Én nem netezek. Akkor is használ ha offline a gépem? Még modemem sincs csak itt a munkahelyemen. Ez csak a netes szarságokat törli nem?
Esrohnoil
Nekem 1G-s pIII-am van, Gef Fx 5600 SE, +512 SDram. Simán fut.
Próbáltatok már feltenni a gépre Ad-aware-t, ami a felesleges cookie-kat leöli a géprõl? Nálam talált egy halom szart, és utána kb. 60%-al !!! gyorsabb lett a gépem.

Nekem is akkor akad ha az egeret mozgatom, meg az egységek is szaggatottan mozognak a többi pályához képest. Engem ez rohadtul zavart.
Jaja. A trailer brutális volt. Fõleg a lovasroham. Remélem ez ingame múvi, és a játékban is ilyesmi lesz.
BBird
Én is várom a Battle for Middle-Earth darabot, enyhén ütött a trailer. :-)
Amúgy jelentem: nálam is akadt, ha északra vittem az egeret. Máshol eddig nem vettem észre akadozást, max egy minimálisan, amikor orc táborra vittem a kurzort. Nálam meg középkategóriás gép van: xp1600+,512ddr,gef3ti200 128. Biztos patch javítana a problémán, de most csak ezért nem fogok leszedni crack,patch, miegymást... :-)
HuAn82
Valami gond lehet nálad mert azon a vason simán kellene futnia. Gyengébb gépeken is próbáltam és no problem.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sajna nekem az a pálya nagyon akadozva ment, pedig viszonylag jó vasam van. 2,5GHz Barton, 512DDR, G4 TI4200. Na mindegy. Én szeretem a Gyûrûk ura világát és szerintem az igazi feelinget a Battle for Middle-Earth adja majd. De neked jó szórakozást.
BBird
Sikerült! Köszi mégegyszer! Jelenleg Legolas és maréknyi csapatával próbáljuk kiûzni a Nazgúlt Mirkwoodból. :-)
Lehet, hogy koppintás kicsit, éss nem a legszebb grafika, de könnyû kikapcsolódásnak megteszi, fõleg azoknak, akik szeretik a Gyûrûk Ura világát.
Azt a részt a térképen ahol a katapult van, csakk akkor engedi bejárni, ha az elsõdleges feladat kész (bázis felépítése). Addig a térkép kisebb, és hiába mész a szélére nem találsz semmit ha jól emléxem.
BBird
Köszi maniac001, megskubizom, bár ha jól emlékszem, az egész pályát bejártam, s nem találtam, lehet elkerülte a figyelmem. Na megyek akkor keresni... :-)
BBird!
Te a térép alján vagy, jobb oldalon. Igaz? Az északi ork bázist ne támadd meg, esélytelen. Jópár törppel menj a térkép bal alsó oldalára (kb. a te bázisoddal egyvonalban). Assszem egy villogó kör is jelzi. Ott lesz a katapult, amit sok munkással kell feljavítani és azzal kell az északi ork bázist legyalázni. A bázisodat se hagyd védelem nélkül (tornyok pl.). De a katapultot javító munkások a fontosabbak, azokat védd Gimlivel meg pár törppel. Szóval bal oldalon a térképen.
BBird
Hi!

Szóval nem értem ezt a 2. pályát. Iron Hill. Elõször az észak-keleti ellenséges tábort kell leaprítani. Aztán valami katapultot kell megkeresni, és felépíteni teljesen. De ez hol van? A max létszám csak 100 lehet. De az északra levõ ellenséges csapat ellen nem tudok nagyon mit kezdeni, mert mindig jön utánpótlásuk.
Egy szóval leírva: Segítsetek! :-)) Mit tegyek?
ByeBye
gazo
Na vége, nekem a sötétebbik oldal jobban tetszett, bár semmi kihívás nem volt benne: gyárcsá 10 Horadrim Slayert, 15 Uruk hai-t oszt gyerünk...
...Uninstall...

gazo
érdekel, köszi

Itt van a topic ha érdekli az embereket (BfME).

Dehogy, az RTS lesz. A Middle-Earth Online lesz fizetõs MMORPG.

gazo
Ez a "Battle for Middle-Earth" nem fizetõs online lesz?

Én sokkal jobbra vártam, már alapból nem tetszett ez a jó és rossz oldal választás, meg úgy az egész annyira nem kiemelkedõ hogy szörnyû. Én már inkább a Battle for Middle-Earth-t várom, az már ütni fog! :)

gazo
Szerintem nem rossz, de nem is kiemelkedõ. A good-ot végigvittem, nem is volt nehéz, csak a végén szívtam a balroggal egy kicsit. Szóval nagy taktika nem kell hozzá szerintem.
Kiváncsi leszek az evil-re, nagyobb lesz-e a kihívás.

mukika
most szadem le! remélem megéri a várakozást... :P

Kandurex
Ezt a ki hány éves dolgot, ne nagyon hozogasd fel, pláne ne kapaszkodj bele, azt, hogy nem szalonképes metaforát használt attól még igaza van.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
Ma sikerült közelebbrõl megismernem a játékot és nekem nagyon bejött! Sirály!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Biztos hülyeséget kérdezek, de mit kell csinálni Good campaign második pályán? Nekem nem ír ki semmilyen Objective-et. Miért?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Jaja, én is úgy vártam hogy külön fajok, pl. emberek, tündék, törpök, orkok. Kicsit furcsa hogy csak jó meg rossz, de ettõl eltekintve faszás a game

Bandew
Tényleg jó ez a játék.
Csak azt sajnálom, hogy csak good és evil csapat van. Azt hittem külön-külön lesznek a rohaniak a gondoriak, tündék törpök stb. De ehelyett egybekutyulták az egészet. Bár a campaignban azért úgy ahogy elválasztották õket, de még itt is lehet az elsõ gondori küldetésben kószákat és rohani íjászokat találni. De ezektõl eltekintve tök jó.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew,

Képezz ki rangereket (Ranger's Post) õk felfedezik a láthatatlan egységeket...

Nagyon jó a single campaign érdemes végignyomni!

http://gaborszantai.co.uk/

Szerintem nagyon jó a game, csak 700 mhz-s gépemen kicsikét akad, és inkább nem játszok vele.. spannál 2,3 ghz-es gépen próbáltuk és nagyon jó volt. Ahogy a vízre ráviszed a kurzort és hullámzik, az tök jo.

Bandew
Na, akkor egy kérdés:
Skirmisht játszottam az imént és a jókkal voltam. De vesztettem ugyanis jött (vagy jöttek?) valamilyen láthatatlan egységek, amik ellen egyszerûen nem tudtam mit csinálni. Mik azok? Mit kell ellenük csinálni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Oldal 1 / 3Következő →