249
SiS/XGI videókártyákról bővebben / vélemények
-
#129 smart kártyát oszt gyűjcs pontokat!Az aláírásodból meg vedd ki az ati 9100-at mert hazucccc!! -
7xSchumacher #128 magyarkártyát -
#127 milyen kártyát vegyek? -
Borg #126 Figyelem!
"Melyiket vegyem?" jellegű kérdésekkel érkezők ezentúl legyenek szívesek az alábbi topicba fáradni információért. -
#125 Igen, de az legalább jó film volt. 7-8 évesen megnéztem vagy 5-ször. -
#124 Úgy néz ki igaz -
#123 Csillagok csillagok.....(háborúja) -
7xSchumacher #122 Azt hallottam, hogy az Xbox2be ati vga lesz, vagy csak kacsa?
Van itt 1 táBorgnok, akinek sok csillaga van, de nem szereti a téttát! :)
-
7xSchumacher #121 Tisztelt hölgyek-Urak!
Borg úr cenzúrázási rohamától kisértve sajnos nem mondhattam el, hogy mit mondtak nekem a bótba, pedig szerettem volna!
2szer is....
Szal akkor most az FX és Ati az hány wattos?
Lassan 2 tápot tegyek az oldalaitól megszabadított, igen letisztult házamba?
Olcsóbb lenne lassan,mint 1 bazi nagy...
-
#120 Mondjuk és pont azért csináltam csillagot, hogy megmutassam még egy ilyen kis kezdő, közgyűlölet övezte embertnek is lehet. -
#119 :)) -
#118 -
#117 Wazzeg, igazad van :(
Éljen az OFF topic !!!!!!!!! -
#116 Jajj meny má!
Deháát nem lessz a felületed olyan szép nagy!! -
#115 Én is tudok szép logót rajzolni, és még csillagokat is bele :)
Ingyen! -
#114 Muhahahaha
Én is Én is!!
Én adok érte 160 pénzt!! -
#113 Látjátok, milyen hatalmas megtiszteltetés VIP-nek lenni?
Így már látszik, hogy van havi 80 pénzed :P -
#112 Ugye? A hülyének is megéri... :)) -
#111 :-) de szép ez a sok csillag a nevek mellett!Jó biznisz!Küldj egy emelt díjjas sömöst és milyen szép lehetsz!..gihi.... -
#110 Inlább csak egy kicsit buzinak tűnik (azokat meg tényleg nem birom) -
#109 Szegény fickó már kész agyhalott a képen, biztos túlóráznia kellett, hogy pózolhasson egyet az új fedéltervvel. Vagy csak egyszerűen túl sokat tép... -
#108 Abit Volari V8 -
#107 Nem fizetnek nekik! Az még tetszene is nekem! Csak úgy terjed szépen, bár már kezdem unni ezt a témát (főleg a fogadtatása miatt)! Lehet, hogy több jó kártyájuk van, de alaptalanul is megesik! Azért mondjuk sok nagy cég vesz azért ilyet is! És ha a minőségeket nézzük, valami ATI-párti teszten ahol 2 sort kapott egy FX és 3 oldalt 10 féle ATI azt mondták, hogy kicsit elbaszták a 9800pro-t, mert sokkal drágább mint a 9700, de alig jobb, csak az órajele magasabb. -
#106 Jánosom !
Nem azért nevettek ki vagy ajánlották az ATI-t a boltban mert az ATI minden egyes boltnak fizet azért, hogy aki bejön annak mondják ezt-azt.... NE LÉGY MÁR ILYEN KISHITŰ!
Tényleg ezt gondolod?
Hihetetlen!
Azok a ráérős bolti dolgozók hátul a szervíz részen ezer féle konfig alá beteszik a kareszokat és ráengedik a tesztprogikat mert Ők is vásárlók és Ők igazán megtehetik, hogy kipróbálják!
Épp itt a főoldalon a cikk, hogy az ATI nem alkalmaz agresszív stratégiát a gyártók felé sem!!Leszarja ki mit gyárt csak az Ő lapjai minőségiek legyenek.
Ne legyél már ilyen begyepesedett!!!!! -
Borg #105 Ezzel szerintem meggyőztél mindenkit. [...] -
#104 Na de ae a szepp kép mese! Kipróbáltuk: ATI radeon 9600 -- GeforceFX 5600 ultra ugyanojan monitor, hasonló gép. Semmi különbség amit a gyanútlan ember felfedezhet anélkül, hogy tuná melyik melyik. -
#103 Ne nekem is volt egy hétig 9500pro-m, és teljes ellenszenvel igaz, hogy jól ment! -
#102 Lincselni az nVidiát??? Hogy lehet egy gyártót lincselni?
Az ATI kártyái most jobbak, ennyi.
Ezt ki is mondja mindenki, egyszerűen erről van szó!
Te aban a tévhitban élsz, hogy vannak az nvidiás emberek, meg az atisok, és útálják egymást!
Ez nincs így! Vannak fanatikusok, akik ha törik / ha szakad maradnak egy bizinyos gyártónák, de ez nem jellemző!
Én vagyok a példa: sulinettel 2 választás volt:
1. radeon 9600 (64bit)
2. msi Fx5600
Így lett FXem, pedig nagyon nem akartam, de meg vagyok vele elégedve, mert minden ellenszenvem ellenére kezdem megszeretni!
Minden megy veszettül, soha semmi gond nem volt a fél év alatt amióta használom. -
#101 Ha egy imbojgó csónak egyik oldaláról mindenki átmegy a másik oldalra akkor nagyban megnő a valószínűsége, hogy felborulunk, és mind megfulladunk. Valakinek a másik oldalon is kell ülnie! -
#100 A nácizmust meg nem konkrétan kell érteni, de utóljára ott játszottak előszeretettel hasonlókat! Szerintetek hány hozzászólásom maradt még azelőtt, hogy kitiltanak innen? -
#99 A egyházat NEM én kevertem bele, hanem a #91-nél valaki az eszme szó kapcsán! De nem így történt, hogy még rég jobb volt az nVidia mikor elterjedt, hogy jobb az ATI, sok embert meg is győztek! Lásd ma, elég egy pár %-os fölény az ATI-nál és sokan lincselnék az nVidiát? -
#98 Hát öreg, szerintem nem véletlenül röhögtek ki...
És az eladók nem véletlenül javasolják az ATI kártyáit...
MÁr az egyházat is idekeverted egyszr, de a nácizmus!!!!
Én mondtam hogy minden egyes hozzászólásoddal csak rontassza a helyzeteden.
Azt megkérdezhetném, hogy 10 vagy 12 éves vagy? -
#97 Én cska azóta ragszkodom ennyire az nVidia cuccaihoz mióta augusztusban besétáltam a boltba. hogy vennék egy komplett gépet (monitor, minen..) és úgy 350000-et szánok rá! Mivel az régi, tárismerőstől kapott nyári kölcsöngépembe P4 és Gef2 volt és panaszom nem lehetett rá (a korához képest) így bevágtam hogy kell egy 2.6 körüli 800Mhz-s HT-s P4, meg valami jó kis GeForce kártya (ennek az áraival egyáltalán nem voltam még tisztába, mivel a nyáron nem foglalkoztam ilyesmivel) Erre mindenki röhögni kezd körülöttem eladó, várakozó vásárló... Persze köszönés nélkül ki is sétáltam a boltból...... A harmadik boltnál már hajlandók voltak komolyan venni, kis fintorgással, és apró ATI-s célozgatásokkal kinéztük az ASUS v9900-at és le is hozták amit kértem! Lényege a mesének, hogy mi ez a leginkább kommunizmusra, vagy nácizmusra emlékeztető propagand? Még régen az nVidia vezetett minőség, megbízhatóság terén (a minőségnek ára van) mikor már alig találtál olyan szakembertembert akit még ne győztek volna meg arról, hogy mindenkit ATI vásárlásra bíztasson. És eközben ők terjesztik, hogy csaló az nVidia? Na, ezért vagyok én "nVidia párti"!
Van még valaki rajtam kívül, vagy halunk kifelé?????
Csnálok már egy nVidia topicot ha lesz anygom meg időm és kedvem! -
Az uccsó sor az ... !
Szal.Ha ennyi pénzért amim volt kareszre az nVidia tette volna le az asztalra ezt a teljesítmény/minőséget az ár/érték arányában azt vettem volna.Én nem "hívősködök" hogy ez és csak is ez mert soxor az észszerűség rovására megy!
Szal továbbra is Peace! -
#95 Ja, látom hogy már tényleg sok lesz (elbasztam...)!
Nem mondtam SOHA hogy TE anyáztad valaha is, csak úgy az emberek álltalában, elvakítja őket a "váltsuk le az eddigi rendszert és csináljunk végre jobbat" gondolat, buktassuk meg a királyt, kerressünk újat, jobbat! És mivel talán néha sikerült is egy kicsit fölénybe kerülnie mostanában ATI-nak így sokan belementek a játékba! És nem véletlenül lett szólás/közmondás, hogy "a minőségnek ára van".
Amúgy szeptemberben bruttó 70000-ért kaptam, semmi nagyker, áfa-csalás, egy egyszerű boltba!
De néhány embernek azért tetszett az én hozzászólásom is!!!!!! És többféle vallás is tart templomot, szerintem van olyan vallás ahol nem dogmáknak, hanem tételeknek hívják az ilyet, de nemtom!
Na, bocs nagy topicalapító, én NEM akarom leváltani a királyt, te vagy az isten, CSÁ meg minden, elég jó hej ez!! -
#94 Kedves @janos666 !
1. Nemtom hol olvastad, hogy anyáztam az FX-et de most megteszem :Fostalicska szar minőségtelen.... !!!!És ha nem vennéd észre ott az a kiba.. SE jelzés ami sokmindent elárul.Ez a karesz ennek ellenére tud ennyit!!Ugyan áruld már el Te neked annó mennyibe fájt ez a "jó" karesz?Ugyanis NETTO 60000 alatt nem igazán olvastam az árlistákon az enyém pedig BRUTTÓ 41500.- volt!
2. E topicot én indítottam és eddig "normálisan" csak én írtam valóban mindenki leírja de mivel ez fórum ez kit érdekel?Vélemények és kész!Irogatunk olvasgatunk vitázunk ennyi!Én még most is azt mondom, hogy jó lehet ez a karesz ha a reactor drivert sikerül megcsinálni.
3. Szal ne menjünk ebbe bele!
Tudod mit?!
Rulez FX ! Na ez hogy teccik?
Semmi értelme a net.-mőgé bújt sértegetésnek!
Peace !!!!
-
#93 Szerintem fejzd be, minden egyes hozzászólásoddal csak rontassz a helyzeteden...
Amúgy te a templomban tételeket követsz? Azt hittem a templomba Krisztus követői járnak... -
#92 A templomba se eszméket, hanem tételeket, dogmákat stb. követsz. Az eszméket inkább társadalmi csoportok vallják magukénak. Amúgy szerintem elég közel áll a hiedelemhez, hogy néhány konkurens gyártó hasonló minőségű termékei közül melyik a jobb?
Én pl. full nVidia-s vagyok, bele is rúgnék a gépházba, ha ATI rodejon lenne benne (a teljesítménytől függetlenül)! -
Borg #91 Ez nem egyházi topic, nem hiedelem alapján mennek a dolgok. -
#90 Amúgy mejik sorban, a személyiségelemzők, vagy az emberek lebaszásának sorában?