6979
Melyik tápot?
-
Solt #3339 mindenből egy van... lassan már hajamszálából is, mert kihullik ezektől a pöcsölésektől! :D ha nem lennék szimulátor függő, már átnyergeltem volna konzolra! :D köszi a gyors választ... megrendelem, mielőtt a mostani tápom sípolása átvált füstölésbe... -
#3338 Elvileg elégnek kell lennie.. a GT 200W-ot fogyaszt teljes terheléskor, a proc. saccperkábé 100W-ot, ha nincs nyolc vinyód, akkor ok. -
Solt #3337 szerintem 8800GT lesz... -
#3336 Na meg a proc.tól... De inkább a kártya fogyaszt a legjobban. -
#3335 1. Jó
2. Talán (a kártyától függ) -
Solt #3334 Szevasztok! Egy FSP BlueStorm II 400watt-os táp jó választás egy P5B + E6300 + 7600GT-hez? Illetve, ha a későbbiekben nagyobb procit és nagyobb videokártyát veszek, akkor is elég a 400watt? Köszi... -
#3333 márkások is tönkre mehetnek
de leg alább nem nyírják ki a fél gépet mint az acorp codegen vargáné és tsa-i -
obe #3332 tegnap megdöglött a féléves seasonic sp 430-asom:((..azthittem hosszu évekig hű társam lesz..netezés közben!!!..remélem csak egy hibás példányról van szo, mivel garis még kiváncsian várom az utodját, mivel nekem még a régebbi verzio volt, most már ujat csak az spII-t tudnak adni cserébe..amig tette a dolgát addig viszont némán tette, becsülteére mondva -
dara #3331 Pl az XBitLabs csinál teszteket műterheléssel. De ez nem mutatja ki neked a hűtés hiányosságait. -
#3330 valahol komolyabb helyeken terheléses teszteket is csinálnak az erre összeállított szerkezettel -
dara #3329 Na és. A különféle tesztekben meg felmagasztalják/felmagasztalták a ToPower (pl Tagan) tápokat. Aztán meg egymás után főnek meg, annyira szar a szellőzésük. Szóval egy teszt nem jelent semmit. Sokkal többet jelentenek a felhasználói és még többet a szervízesek tapasztalatai. Márpedig a szervízesek egyértelmű véleménye, hogy az egy erős 12V-os ág nem más, mint tűzveszély forrása. -
#3328 ez semmit nem bizonyít
ez nem TEST!
szerintem a 2 világítós venti az sokkba került -
#3327 Nem gagyi táp.
Link -
#3326 Az sem jelent semmit hogy nem talátál tesztet, vagy nem hallottál róla.
2 éve van meg, és semmi baj sem volt vele, ez nem úgy tudja a 450et ahogy a codegen ... -
#3325 szinte semmi tesz info
az hogy jó házakat csinálnak nem azt jelenti hogy minden amit csinálnak jó
Corsair VX450W ez tutti jó! elég sok teszt ezt igazolta és a saját tapasztalatom is ez -
#3324 AeroCool? -
#3323 3 év után, nem tudtam már eldönteni hogy légy van a szobámban, vagy csak a tápom cicereg, asszem én kifogtam egy nem túl időtálló darabot.:D -
#3322 Nekem blue storm-om van, abszolút nem hangos, dual fan-os chieftec-em volt idáig a leghangosabb tápom. -
#3321 Nehéz a táp?:D
http://prohardver.hu/tema/valami_baja_van_a_tapomnak/hsz_3001-3050.html
páran vállalnak tápszerelést is. -
#3320 gagyi ja, majd kidobok 15 ropit az ablakon ... -
#3319 szar majd kinyírja a gépedet azt megtudod mi baja -
#3318 az lehet kuka inkább
gagyi tápot felesleges megjavítani -
#3317 enyem is sipol ha csak aram alatt van kikapcsolva.mi a baja? -
#3316 Ilyen hangot adott egykori tápom, mielőtt behalt. -
#3315 Most jutott eszembe, hogy hétvégén volt valami hülye áramszünet, van szünetmentesem, mégis 2x 3x lecsapta egymás után pár másodpercen belül :S
Lehet hogy köze van hozzá, bár a sipolás biztos hogy csak tegnap óta van. -
#3314 "Aero Power II" 450W
kivel mivel hol nézessem meg? -
#3313 akkor nézedsd meg meg elrobbanhat a kondi is
milyen táp? -
#3312 Üdv!
Nem egészen ide tartozik, de hátha tud valaki okosat mondani. Tegnap óta kikapcsolt állapotban halk, sipoló hangot ad a tápom.
Remélem nem fog elszállni :S -
#3311 jó venti, csomó "nevesebb" márka beszállítója, egykori Aopen házamban is ilyen volt gyárilag. Halk -
#3310 Hova süllyedne a világ ha Te tesztelnél...?
Bár a PH team amekkora színvonalú, tárt karokkal fogadna...
Jó drágák ezek a passzív tápok (1enlőre?). Egy 300W-os csaknem 20k... -
#3309 Akkor valamit igen elb@sztak a mérésnél! -
#3308 a FSP Green Power pont arról volt híres hogy halk -
#3307 http://www.silentpcreview.com/article280-page5.html -
#3306 ha a Yate Loon ventiket leszólód befonom a szemöldököm -
#3305 Corsair és a Seasonic szinte ugyanaz azért adtam neki 5csillagot
FSP ZEN-t hallotál már? mert ha igen.........
amúgy Zalman FSP belsős heatpipos is halk
a külföldi teszteket meg lámák végzik sok a kamu stb. -
#3304 Nem akarok vitatkozni, csak a múltkor kerestem Seasonic, FSP teszteket, és az egyik külföldi siteon találtam olyat ahol voltak mp3 minták felvéve különböző teljesítményeknél. Nem volt meggyőző a Fortron. -
ez szerinted mi?
http://prohardver.hu/apro/forton_source_fsp300-60pfn_12v_300w/friss.html
van nekem 2 is és volt is
-
#3302 Hallottál te már FSP tápot picit nagyobb teljesítmény felvételénél? Az minden csak nem csendes. -
#3301 Jól van Maszka, fárasztó vagy mint mindig... -
#3300 FSP-kbe Yate Loon elismert ventilátor gyártó venitijei vannak
FSP-k mindig halkak voltak
Chieftec-ek csak akkor kivannak kapcsolva bár van itt is olyan típus ami halk
ha osztályoznni kellene akkor:
1. Codegen, Acorcp, Vargáné és Társa
2.
3.DTK Coolink Chieftec
4. FSP Enermax
5 Corsair FSP Zalman Seasonic