Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS Atlas 450W ATX, 12cm-es kék ledes ventilátor, aktív PFC.
és kb. 13488 Ft.
ehhh, pont most akarok tápot venni...FSP-t...FSP ATX-350PNF pontosabban, mert hogy halk elvileg én úgy tudom...erre meg itt mondják hogy hangos 😄
Tényleg hangos? Nekem mindenképp halk kellene...A mostaninál biztos halkabb...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Na, ez azért gáz....
és annyi volt a baj, hogy a hangkártya egy kicsit el volt mozdulva a helyérõl és ez bezavarta az egész rendszert
ehh azért ez gáz 😊
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Pl.: ASUS Atlas 450W ATX, 12cm-es kék ledes ventilátor, aktív PFC.
Ár.: 13488-Ft.
Itt meg is tudod rendelni.
http://www.ebolt.hu/product118539.html#asusatl450w
Remélem segített. Szia.
350-450W körül, amelyik szimpatikus. De azért valaki szakit sem árt megkérdezni, hogy a kiszemelt típus biztos jó-e. Ajánlom a Prohardver fórumot! Ott pontos típust is tudnak neked ajánlani!
YRDA: nemtom mi lehet a baj, de a hangfalzúgás is asszem a táp miatt lehet. Mert ha azóta csinálja, miután belekerült a táp, akkor az a ludas. Sztem vidd vissza a boltba, nézesd meg.
Egy 8800 GTS 2,4 GHz Core 2 Duo Asus P5W Professional-hoz kéne valami jó táp. Kb 15000Ft-om lenne rá. Mien tápot ajánlotok?
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
meg akadozik az egérmutató, meg kiírja, hogy nincs egy hálózati kábel bedugva pedig be van dugva és az internet is elmegy.. egyszerûen elszáll, meg volt olyan is hogy 2 internet explorer-t megnyitottam és nem bírta lefagyott az egész és elkezdett sípolni az egész gép..
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
nem tudom mi lehet a baj
lehet a bios-ban kell állítani valamit..
Szerintem BIOS-ban ellenõrizd a feszeket (3.3V, 12V, 5V), mennyi az eltérés, bár ahhoz nem értek, hogy mennyi a megengedett. De a nagy eltérés biztosan nem.
Lehet, hogy baja van a tápnak, mert ezt a gépet bírnia kell, akárhány wattos is.
Abit IS-7-es alaplapom van 3,0 Ghz processzorral
és Inno 3D geforce 6800
olyan nem lehet, hogy a zalman táp nem kompatibilis az abit is-7-es alaplappal?
Kártya +tápellátását is? (ha kell neki)
valamikor eltûnik az egérmutató valamikor meg lefagy és sípol a gép..
mi lehet a baj szerintetek?
13220 volt pontossan, ha jól emlékszem, de lett volna 450 es 15800 ért is, bár szerintem ez elég nekem. Nincs alaplapomon anyi hely mint amenyi dolgot rátudnák dugni erre a tápra. És anyira nem i zajos, a házhütõ ventim zajosabb nála. 😞
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Next PC upgrade: 2022
Épp ezaz, hogy nyomja bele az új alkatrészeket, és a táp egy idõ után szûk keresztmetszet lesz.
A táp terhelése csak egyféleképpen értelmezhetõ: mennyi teljesítményt veszel ki belõle. Amik a leginkább megérzik benne az idõt és hõmérsékletet, az azok elkó. És ez az egyik legfõbb különbség a hulladék és a jó táp között. A jó tápban magas hõmérsékletet bíró elkók vannak, tisztes távolságban a melegedõ alkatrészektõl (tekercsek, félvezetõk és azok bordái). Szar tápban dzsunka szemét hozzászorítva a fent emélített alkatrészekhez. Ráadásul a jó tápban a bordák is nagyobbak mint a szarban, és joban átgondolt a hûtésük is. Emiatt alacsonyabb üzemi hõmérsékleten mennek, ami megintcsak jót tesz az élettartamnak (a nagyon régen megvolt 235W-os Acorp "táp"omból melegebb levegõ jött ki, mint a 420W-os Chieftec-embõl most. Pedig akkoriban a gépem is kevésbé melegedett).
A HC gamer egyébként sem foglalkozik a logikával, mindenbõl a legnagyobb kell neki, mert arra zöldül a szomszédpistike.
A 600-1000W-os tápok viszont már tényleg túlzások.
"...tettünk egy próbát, aminek során arra voltunk kíváncsiak, hogy egy minõségi 350 wattos táp megbírkózik-e egy igazán high-end rendszerrel, amiben természetesen GeForce 8800 GTX dolgozik. Ehhez egy FSP ATX-350GTF tápot vettünk, ami a 12 V-os ágon mindössze 15 A-t tud leadni (az NVIDIA olyat ajánl a 8800 GTX-hez, ami legalább 30 A leadására képes). A konfiguráció alapjául egy Gigabyte 965P-DS4 alaplap szolgált, benne egy Core 2 Duo E6300-as processzorral 3,3 GHz-re tuningolva, 1 GB memória, GeForce 8800 GTX VGA, 3 darab HDD, 1 darab DVD-író, a CPU-ventilátor és további két 12 cm-es házventilátor maximális fordulatszámon, mondhatni egy jól megpakolt rendszerrel volt dolgunk. És jöjjön a lényeg: a táp terhelve a konnektorból 347 wattot vett fel, azaz 80 %-os hatásfokot számolva a konfiguráció kb. 280 wattot fogyasztott, miközben a Far Cry 1600x1200-as felbontásban 16xQ AA/16xAF beállítások mellett futott. Mindez azt jelenti, hogy a gyártók (ezesetben az NVIDIA) szándékosan felülspecifikálják a legújabb hardveralkatrészek fogyasztását, egyrészt azért, hogy ebbõl kifolyólag ne merüljön fel semmilyen probléma, másrészt pedig mi más is mozgathatná a hardverpiacot, ha nem ez...? Azt természetesen nem felejthetjük el, hogy jó minõségû táppal próbálkoztunk, és hogy mely márkák számítanak jónak? Érdemes körülnézni a cikkarchívumban illetve utánakérdezni a fórumban. "
Amugy valaki elmdonthatná hogy mi az hogy van védelem a tápban, miféle védelem? tulfeszültség gátlo vagy valami iesmi?
Köv. kérdésem lenne mindenféleképpen moduláris tápot szeretnék valaki tudna segíteni melyiket mert egyenlõre én csak egyet ismerek a Chieftech 560W-os moduláris tápját ezen kívül mik vannak még?
THX
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Mercury???
Az majnem rosszabb mint a ködgén.