Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdés, hogy jó áron vette-e, ill. hogy ez milyen táp, mert én még életemben nem hallottam róla ?!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
azért ezt vettem mert:
-leghalkabb 400W felettiek közül 20eFt alatt
-5 év garancia
-ajándék corsair táska:-)
-matt fekete
-80plus
-és az én config-omba 1 picit kevesebbet fogyaszthat mint az FSP BS2 500W aminek 1 kicsit morgósabb a ventije
nem sokon múl hogy olyat vettem mert az is nagyon jó választás
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az benne az érdekes ahogy magyarázkodnak benne a tesztkészítõk
régebben(15éve) a tápoknál nem igen kellet figyelni a márkára mert akkor még minõség volt mindenhol a szempont ahogy az autóknál is 20évre terveztek mindent
nekem van 1 csomó at-s tápom a mai napig hibátlanul müködnek igaz 2kb a súlyuk de valahogy a 15év alatt nem tudtak kiszáradni a kondik a mostani jó tápok 3-5évig bírják csak igaz akkoriba 150-200W-os tápokat gyártottak a pc-kbe most meg sajnos hiába a technika ha ezt csináják a gyártók(tömegtermelés)
hát.. egy 7900 GTO van benne most... gondolom addig amíg a konfig viszi a játékokat nem lesz lecserélve... de ki tudja meddig lesz ez így 😊
a lap tudja az SLI-t, bár nem tervezem hogy valaha is használni fogom... inkább hiszek a fejlesztésben mint a "duplázásban" 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
segítsetek... ti otthon vagytok tápban 😉
ha most szeretnék egy tápot venni a masinámhoz, és nem kell hogy világítson meg zenéljen és nem akarok rajta tetrisezni sem, akkor mit ajánlotok?
C2D E6750, 2x1 gb ram 2.2V-os emelt feszkón, 3 vinyó, 1 optikai drive
"A kereszt a csomag resze? Codegen fele tulfesz vedo? "
<#nevetes1>#nevetes1>

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
de én Corsair VX450 lesz a választá 90%-ra esetleg VX550
5év garancia 18e ill 21500Ft és halk és nincs morgos ventije mind mellette szól+dobos+táska+stb 80Plus is :-)
Maszka amit adtál "top 80" táp listát azon nincs rajta az asus...de aztse mondnám hogy asus noname szar lenne...pláne hogy drágább is mint a chieftech 450 w os..habár ez betudható annak hogy a tápkapcsoló pirosan világit igy könnyû megtalálni és a fan kék világitása beviléágitja az egész házat belülrõl...
Itt a hivatalos link:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=7&l2=59&l3=202&l4=0&model=556&modelmenu=2
amugy kaphatsz e-mail bombát azt hirtelen megtelik levéllel :-)
<#falbav>#falbav><#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting>
Akkor ittvan...
Thx a tippet...
vagy ide: http://www.speedyshare.com/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megadom az msn cimem igazolj vissza átküldöm a hangot és lökd az okosságot... 😊
msn: [email protected]
Aztán jön a reset, és "indul a gép".
Szóval próbáld meg egy másik táppal elsõ nekifutásra.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
remélem sikerült normálisan leírnom 😄
Én ezt kizárnám..
A gép egyébként nincs húzva... odáig még nem jutottam el 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Egy olyan kérdésem lenne... talán kicsit off, de azért remélem nem lesz harag... szóval:
Az elõzõ gépemnél, az indítás hosszabb kikapcsolt állapot után, csak úgy mûködött, hogy bekapcsolás után 1 reset. És aztán ment...
Most lecseréltem a vasat, ugyanez a probléma megmaradt. Most van a gépben még egy plusz vinyó és egy optikai meghajtó is, egyébként minden maradt a régi.
A gépben van egy ASUS lap, egy core2 E7650-es procival, egy GF7900GT (külön táp igénnyel), 2 sata vinyó, egy dvd, meg a szokásos többi cucc, ja és még a memórinak is a szokásos 1.7V helyett 2.2-t kell adni, mert igényli 😉
Egy 450es chieftec táp van benne most. Lehet hogy ez kevés?
A hibajelenség annyiban módosult az új masinával, hogy pl. ha egyik vinyóról a másikra másolok, lehal közben, kék halál, vagy sima reset.
Mekkora táp kéne ennek a konfignak, ami elvinné rendesen?
zseblámpával nézd meg nem e hozzáér valami a ventihez tápba vagy más hûtõhõz
Naszal..nemtom pontosit e vmit az az infó hogyha nincs bekapcoslva a gép jelentõsebb ideig (2-3 óránál többig ) és kkor bekapcsolom a gépet akkor nem szercseg a "táp"...Mert mosthogy erre felfigyeltem hiába hallom ugy h a tápból jön a hang sztem az intel hütõ lehet mert az az a mi a gép bekapcsolásakor sokáig nem kapcsol be meg ienek... Vagy a táp is lehet?