6979
Melyik tápot?
  • MaSzKa
    fogalman nincs
    nekem ilyen nincs
    az alappoddal van a gáz
    bios-t frissitsd
  • CroftManor
    Maszka, az mitől van, ha a corsair 450es tápomat, a gép hátulján lekapcsolom és később bekapcsolnám a gépet, visszanyomom a gombot, akkor bekapcsoláskor hirtelen leáll a gép, majd 3-4 másodperc múlva indul be újra?
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  •  Evil
    Hát majd még elvállik, amúgy meg azért mert nemigazán akarom 20 helyről rendelni a gépet azt ha valami baj van az ilyen kisebb boltoknál mire eljutok addig hogy kicseréljék, utazás, stb addigra vettem volna két másikat..
  • Solten
    Gagyival csak aláásnak maguknak. Egyszerűbb átmatricázni nevesebb gyártók termékeit. Úgy néz ki ez növekvő tendencia, ami jó benne hogy lenyomja az árakat.
  • MaSzKa
    TX650W miért nem jó?
  • MaSzKa
    van 1 sejtésem hogy most több neves gyártó is megjelenik olcsóbb gagyibb táőegységekkel :S
  • Solten
    Glacialtech tápok...

• CroftManor
    Az a két darab különálló 4es egymás melett van :D
  • Gyöször
    egyébként úgy néz ki rááldozok még dellát és 520asHX lesz, azt tudjátok ajánlani? Nem lógnának a plussz kábeleim, és később ha esetleg bedurvulok crossfire-be, akkor sem lesz akadály.
  • Gyöször
    tehát végülis akkor nem egybe van egy dugóba 8 tű, hanem 2 darab különálló 4eset kellett rádugnod? Az király lenne, mert egy egybe 8as csati sehogy nem menne az enyémre a kondik miatt.
  • CroftManor
    Hát a tápból ( Corasir 450) két darab 4 tűs csati van arra, ami a képen van.
    Az alaplapomon is 2x4es a csatija
  • Gyöször
    meg tudnád nézni nekem, hogy azt a csatit szét lehet-e szedni 2db 4 tűsre? Emiatt!
  • Ari18
    Corsair HX520W
  •  Evil
    No és akkor 4870x2 mellé melyik lenne majd a legjobb választás?
    Corsair HX520W
    vs
    CHIEFTEC GPS-650AB
    vs
    FSP Epsilon FX-600-GLN 600W
  • Solten
    Ez jó ennyiért s Seasonic.
  • MaSzKa
    corsair tx650W 5év 20eFt
  • Solten
    Chieftec 80+
  • Solten
    Ez is 80+ -os: link

Kicsivel drágábban: link
  • MaSzKa
    amúgy még az enermax 82+ osok a jók meg asszem van 84+ is
  • Solten
    Ez Seasonic Corsairnak matricázva
  • MaSzKa
    ez halkabb
    ez 80Plus
    ez moduláris
    ez 5év
    ez Seasonic
    ez ADDA ventis
    ez Corsair :D
  •  Evil
    És az menyivel jobb mint egy CHIEFTEC CFT-650-14CS 650W nál mondjuk? Az oké hogy minőség is számít, de azért akármennyivel is kevesebbet ad le azért van kis különbség..
  • MaSzKa
    Corsair HX520W 22500Ft
  •  Evil
    20k ig melyik tápot érdemes venni? (gondolok én itt a legerősebbre és legmegbízhatóbbra)? Ipon-ról.
  • CroftManor
    Jót kérdezel nem tom :D
    sztem 8 tűs
  • Gyöször
    neked milyen alaplapod van? 8 vagy 4 tűs EATX vagy milyen plussz csatlakozót kell rádugni?
  • CroftManor
    Na hát annyival javult a helyzet, hogy mondjuk 5 leállításból 1x nem áll le.
    Bios frissítés volt. Jumperekhez nem nyultam, ahogy vettem, ugy vannak.
    cmos clear is volt.
    Uj windows? Háát, lehet hogy az a baja, vistám van, kb tavasz óta. Xpn sose volt ilyen gondom.
  • MaSzKa
    bios frissits

jumperek jó helyen vannak? kézikönyv

cmos clear

új windows
  • tmisi
    Vagy a Windowssal...
  • CroftManor
    Na Maszka, megvettem a Corsair 450es tápot, nagyon fasza meg minden, de a gép továbbra sem hajlandó leállni kikapcsoláskor :S
    Sztem akkor az alaplappal lehet vmi gibasz
  • MaSzKa
    ja bocs a radoen topicba ment volna a gigabyte superb 460w 8eft-ra
  • MaSzKa
    ez 1 fsp greenpower gyakorlatilag

ph-n olvasgass
  • Gyöször
    szerintetek menne ezzel a Powercom BNT 600VA Black Knight UPS emmel? Azt írja a dokumentum hogy: simulated sine wave itt az adatlap
  • MaSzKa
    vx450w a jó fajta 15eft
  • Solten
    "Nem lehet panasz a VX kábelezésére. Fő (20+4 tűs) tápcsatlakozója 60 centiméteres vezetéken lóg, tehát azokban a házakban sem bizonyul majd rövidnek, ahol a táp alulra kerül. Ugyanilyen hosszú a 4+4 tűs alaplapi kiegészítő 12 voltos csatlakozó vezetéke is. Egyszerűbb alaplapokhoz készítettek négytűset, melynek kábelkötege 55 cm hosszú."

link
  • Gyöször
    köszi már ráolvastam, hogy az 550esből van kint rossz széria.. maradok is gyorsan a 450esnél nekem bőven elég, de a kérdés továbbra is adott: Vajon ketté lehet e húzni azt a 8 tűs csatit rajtuk? Van valakinek ilyen korzer VX tápja? Meg tudná nekem nézni? Lécci!
  • Solten
    Nem igazán éri meg az árát ez a táp, nézz valami jobbat. Ha nem szeretnél CF-et/SLI-t, elég egy 450-es is pl.
  • Gyöször
    Sziasztok! Gondolva a jövőre szeretnék venni egy normális tápot.
    Corsair 550VX-et néztem ki. A EPS/ATX12V 8-4 tűs csatlakozót szerintetek ketté lehet választani ennél a tipusnál? Sajna elég csíra az alaplapom, a 12Vos 4 tűs csatiját mindkét oldalt megáldották egy egy kondival, erre nem fog rámenni az egybe 8tű..