6979
Melyik tápot?
-
#5179 GigaByte 460W SuperB, 10.080Ft, Aliencomputers. -
BenceYCE #5178 A kérdés jogos, nem mondtam, hogy Pesten kellene :) -
#5177 Melyik város belvárosa? -
BenceYCE #5176 Na most lenne szükségem egy tápra ~10k-ig bezárólag lehetőleg nem az IPON-ból. Ajánljatok légyszíves egy belváros közeli boltból terméket. Köszi! -
#5175 Megint egy isteni Seasonic táp: link
-
#5174 Szünetmentes táp, más megoldás nincs, ha a gép nemkap áramot nemfog működni :) -
WorldTorrent #5173 Nincs valami cucc hogy a gep ne vegye esszre az aram ingadozast , mert itt van amikor aramingadozas van es ilyenkor a gep mindig ujranindul:S -
gabesz012 #5172 Oké, akkor ez lesz, köszi a válaszokat! :) -
#5171 Everest pl, de én látatlanban mondom hogy a táp lesz a ludas :)
Előttem szólók meg leírták mik a lehetőségek :) -
#5170 GPS-450AA-101A: ez egy qrvajó táp, 12-ért vettem 2 éve. -
gabesz012 #5169 Nagyon sok táp van... De akkor asszem maradok a Chieftech-nél, csak jókat hallottam arról a superb460-ról, azért akartam olyat... (már 5 éve megvan a Ct-m és soha semmi gond nem volt vele, de az új gépbe új táp kell, mert a régit eladom) Abból van egyszer egy ilyen : "CHIEFTEC DT450A2 450W AKTÍV PFC ATX2.0 12CM FAN", egy ilyen "DT-450A2B 450W - bulk" és végül ez: "GPS-450AA-101A Bulk450W ATX". A gép pedig: Giga ep45-ds3L lap, E8400, Radeon 4850, 2 vinyó (sata 2-es), 2 dvd író. -
#5168 Hi. Milyen 400-asaik vannak? 460 Superb pl. a 400-as FSP Greenpower Gigabyte matricával. Ezeket nyugodtan megveheted:
- FSP 400 PNF
- Chieftec 400 GPS
-
gabesz012 #5167 Hali!
Mivel nem tudnak rendelni Giga 460 Superb-et, ahol veszem a gépet, így kéne helyette valamilyen másik táp... A jelöltek: FSP Saga 450 passzív pfc, Chieftec DT450A2 aktív pfc-s, Thermaltake silent pp 470W. 13 ezernél többet most nem igazán szeretnék tápra kiadni. Ill. nem tudom hogy ezek közül mi van nekik, esetlegesen írhatom nekik, hogy ezek közül bármelyik lehet? -
#5166 Kosz szepen az infot.Es hogyan lehetne megnezni a VGA proci homersekletet? -
tmisi #5165 ZITO??? Na erről még nem hallottam. :D
Biztos nem a FSP leányvállalata... xD
Szó mi szó, cseréld le a tápot egy MINŐSÉGI 400W-osra (FSP, Chieftec, Corsair, Gigabyte Superb neveket keress) és nem kapcsol ki többet. -
#5164 Hát az a táp irtó karcsú, valami túlmelegszik és azért kapcsol ki, lehet a proci is, én megnézném vga proci hőmérsékletét és ha azok nem akkor tuti a táp lesz a ludas.
(ZITO táp omg megint egy Best Buy ) -
#5163 Sziasztok!Van egy problemam mikor elkezdek jatszani egy 10 percre ra kikapcsol a gepem.PL:Cysis t jatszanam ha nem kapcsolna ki folyton.Mikor kikapcsol a gepem akkor a tapom eleg meleg.Ez lehet a tap hibaja?A tapom ZITO 400W.A konfigom:AMD Dual-core 2.6ghz,Gigabyte alaplap,GeForce ASUSen9600GSO 512MB,128bit,ddr2,1GB ram. -
tmisi #5162 Ha hozzáérsz a gép fémházához, nem ráz? Földelés jó?
De az is lehet hogy erős géped van és mindig gyenge gagyi tápokat veszel. Ne csak a wattot nézd, hanem az ampereket is, meg hogy hány 12V-os ága van. És persze a márka is számít.
Codegen, LCPower, JNC, Mercury, EuroCase, Noname, stb. tápokat kerüld! -
#5161 Hát több infó kéne, először is hogy pontosan milyen tápok voltak eddig,és kéne a gép leírása hogy mit is hajtasz vele, ezenkívül azse ártana ha tudnánk hogy hogyis ég ki, áram szünet, ki be kapcsolásnál stb? -
gyurmi91 #5160 Üdvözletem!
Egy olyan nagy problémám lenne hogy a tápok amiket veszek kiszoktak égni, azaz nem valami tartósan bírják, pedig már sok fajta volt a gépemben.
Erre a problémára kérnék valamilyen megoldási lehetőséget, vagy hogy mi okozhatja ezt a kiégést.
Választ előre is köszönöm. -
tmisi #5159 Függetlenül hogy mi adja a hangot én azt az EC tápot mindenképp cserélném, ilyen gépben már Corsair VX450 a minimum. Jobban jársz. Gondolom nem örülnél ha a drága pénzért vett proci vagy vga kinyúvadna egy túlfesz esetén. -
nagyi87 #5158 5154 hsz-ben jártam erre:D csak azt akarom irni h mostmár minden játéknál ezt sercegést csinálja, tuti a táp, kibontani nem akarom még van rajta gari!akk az ateendö h visszaa boltba?? -
nagyi87 #5157 köszönöm, megnézegetem! -
#5156 Hát ha sercegő hangot akartál írni akkor én megnézném a csatlakozásokat, esetleg levett oldallappal megnézném rendesen mi is adja ki a zajt, lehet a vga a ludas mivel nagyon leterheli a GTA és magasabb fordulaton jár a ventilátora, esetleg meg kellene nézni hogy nem-e a táp ventilátora adja-e ki a zajt ügye a megnövekedett terhelés miatt nagyobb fordulaton jár, esetleg súrlódik..
Szóval elsőnek derítsd ki pontosan a zaj forrását.
(alt tabnál ügye egyből visszaveszi magát a VGA és ezzel együtt kisebb a terhelés így a tápnak is kevesebbet kell leadnia, szóval akármelyik lehet a ludas, esetleg a csatlakozások nembírják a többlet áramátvitelt és azok sercegnek. -
nagyi87 #5155 ha alt+tabozok akkor is abbahadja azt a hangot! -
nagyi87 #5154 bocs h ideirok ezzel de a többi tápos téma le van zárva!
van nekem egy Eurocase 550W-os táp!Asus maximus formulára, 2gb 1066mhz ramra, gainward 9800gtx+ 512mb és egy q6600 proci alapfeszen és alap mhz-n!a procit 4napja tettem bele!
jáccok a gta4-el és egy idö után elkezd kercegö hangot kiadni, de ha manübe lépek elcsendesül vagy halkabb lesz, ha kilépek a játékbol egyböl csendben van!
szerintetek mi lehet a probléma?
kezd elromolni?nem ad le annyit amennyit kéne?
de csak a gta4nél csinálja ezt! -
mikiking #5153 későbbi fejlesztés nem kell. Ez lesz egy jo 2 évig, havernak. utanna ha kell vesz tápot -
tmisi #5152 Elég, de 400-as jobb lenne, az esetleges későbbi fejlesztések miatt. -
#5151 elég -
mikiking #5150 Sziasztok ! Egy Amd 4200 + hoz kicsit huzva (2,7 ghz) + 2 gB ram 800 mhz Cl5 ,és Egy Ati 3850 -hez elég egy ilyen Táp ??? Ha nem nyitná ki ,akkor Forton 350 W PFC -
crossy104 #5149 Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segitséget!E84400 proci,ill.HD4850 kártya van a gépemben.Most noname 550-es táp van bent, de rohadt hangos.Normális áron melyik a legcsendesebb táp?Előre is köszönöm! -
#5148 Mit csináltál vele, tettél rá hűtőt? Milyen ez a VGA? -
#5147 mit mire cseréltél ki és hogy
és hogyan
ez a kérdés
és milyen állapotban -
Gery Sniper #5146 450W-os Chieftec-re lett cserélve, de nem szünt meg a hiba tőle! Közben kiderült hogy a túlmelegedő VGA volt a tettes... -
BenceYCE #5145 Havernak IS7-es deszkán az alap fesszel indult mindig újra. Kicsit emelt és kőstabil lett a gép. Ad valamilyen hangeffektet a gép? Hogy indul újra? Mintha Win-ből nyomnál egy újraindítást vagy mintha benyomnád a reset gombot? -
#5144 Próbáld meg az órajeleket visszahúzni, pl ramét ha abbahagyta a szarakodást megvan a bűnös...ugyanezt járd körbe cpuval is, ha az első kőr nem segít...
Egyébként hardverhibát általában nem old meg egy oprendszer reinstal... -
#5143 Végülis milyen tápot vettél a királykobra helyett? Hány Wattos? Lehet hogy nem csak a tápot kell az eladó fejébe húzni.. Milyen egészen pontosan az alaplap és a videókártya? Hűtés oké, nem melegszik nagyon fel valami? Feltetted az alaplapi chipkészlet drivert, majd hang, videókártya legfrissebb driver, directX ebben a sorrendben? Minden játékban ezt csinálja? Filmezés és netezés közben nem? -
#5142 Csak úgy kíváncsiságból mire cserélted ki? -
#5141 "Állítólag az is lehet az oka, hogy 4 giga ram van benne, és azt a 32 bites XP nem tudja használni, ezért sokat hibázik!"
Baromság... -
Gery Sniper #5140 Hi! Kicseréltem a tápot, de továbbra is ujraindul a gép! Állítólag az is lehet az oka, hogy 4 giga ram van benne, és azt a 32 bites XP nem tudja használni, ezért sokat hibázik! Lehet hogy megoldaná egy 64 bites op rendszer?