Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azok,minden gép melegszik terhelés alatt ez tiszta....de az elõzõ gépemnél ugyanezzel a táppal ennyire nem melegedett.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

SrAta
mivel bennevan egy akkora trafó mint az öklöd és 30-50 Amperek folynak, evidens h valamennyire melegszik...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

[HUN]FaTaL
Tápcsere olyanra amin van 2x4 pin.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok ha a áp melegszik akkor az azt jelenti ugyebár,hogy nem elég erõs a konfigmhoz?
450-es cheftec.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Köszike,megnyugodtam.....És ha extrem tuningot akarok ????<#vigyor2><#vigyor2>
Solten
Hi. Ne aggodj, elvileg a 8pin az extrem tuninghoz szukseges, dugd ra csak a 4-et.

Saor Alba

Szisztok !
Van egy FSP Bluestorm 500 W-os tápom, és most vettem egy AM3-as alaplapot.
A bibi ott van, hogy az alaplapon van ugye a 24 pines csati, valamint egy 8 pines, ami 2x4V . Namost nekem csak 1x 4V-os csati van a tápomon. Mit lehetne csinálnom vele, lécci gyors választ, vagy linket ha lehet......

Elõre is köszönöm !
köszönöm szépen a gyors válaszotokat :))

386SX-40 CPU, 4MB MEMORY, 5 1/4&#8221; FDD, 120 Mb merevlemez

MrDevil
Nem melegszik az a vicc! hogy lehetne kideríteni hogy le ad egy annyi ampert vagy sem? amúgy van mellé egy külön kis doboz amit rá kell kötni és abból lehet a többi kábelt bedugni

SrAta
leht nem kicsi a táp, de lehet h hibás és nemtud annyi ampert, mint kellene, vagy túlmelegszik és vdelembõl újraindul

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

MrDevil
Sziasztok nem tudják mért lehet az, hogy bizonyos játékoknál újra indul a gépem a tápegység egy Thermaltake W0073RE 520w a táp biztos nem kicsi mert kipróbáltam egy noname 400 W táppal is és azzal faszán futott minden újra indulás nélkül!

Solten
Hi. Siman jo hozza a tapegyseged.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Bõven elég egy minõségi 400as is, VX450 meg pláne. Azért ajánlanak 500Wattot hogy pistike ne dugja rá a 300W kódgányra.

Sziasztok!

tegnap tönkrement a VGA-m és most újat kényszerülök vásárolni gyorsan. Arra lennék kíváncsi, hogy az általam kinézett kártyához elegendõ-e a tápom. A leendõ kártya ez:

http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278

http://depo.hu/index.php?pn=product&c_id=&p_id=250468&page=3

a konfigom pedig ez:
ASUS P5B alap
Cor2Duo E6600 (2.6 GHz, nem húzva)
memoria 2 Gb DDR2
hangkártya SB X-Fi gamer

a mostani tápom pedig ez:
Corsair VX450W

A fent likelt honlap a kártyához 500W-ot ajánl, de mivel nem egyolyan nagy erõgép a gépem, ezért reménykedem benne, hogy mehet a mostani táppal is az új kártya.

Kérlek Benneteket segítsetek, hogy mûködhet-e így!

Elõre is köszönöm! :)

Üdv:
Saylee

386SX-40 CPU, 4MB MEMORY, 5 1/4&#8221; FDD, 120 Mb merevlemez

Solten
<#eljen> <#wave>

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Jah csak PNFet nem lehetett kapni, ezt adták helyette. Nah lekapom az oldallapot és megnézem. xD

12V1 10A 12V2 13A

Hát ebbõl nem lesz HD4850, vagy, ha mégis akkor tápcsere az viszont igen. :D

sith7
Nagyon köszi mindenkinek
Ismételten +köszi My Master... <#worship>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Solten
Nm. Iszonyat komoly tapegyseg 400-as letere :)

Fatal:

Van egy kis bibi. Utanaolvastam, tokjo hogy a CRG400-at FSP350-nek aposztrofaljak, a gond az hogy a CRG-nel mar kicsit sporoltak az anyaggal (ez a gond az ujabb FSP-kkel - gagyulnak); Pl a 450-es CRG mar 12V agankent 12A ill 13A-t ad le. Legjobb lesz ha leveszed az oldallapot... :)

350PNF: link

400CRG, tole jobbra a 450CRG: link

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Igen.

Solten: 350PNFrõl nincs ilyen képed? Lusta vagyok az oldalát leszedni a gépnek. :D

duracellmumus
köszi! iszonyatosan megnyugodtam. 32A-el terhelhetõ 12v-os ág szinte mindenre elég:)

Apunak mindig igaza van! Most is.

Solten

Saor Alba

duracellmumus
üdv!

nézd meg hogy 12V-on mekkora áramot képes leadni a 400-as fsp. A procihoz meg 4870-hez tuti kell legalább 22,5A 12v-ról...

Solten
http://www.youtube.com/v/XhCnwiWBbUY&hl=en&fs=1&

Saor Alba

Solten
Igen

Saor Alba

duracellmumus
üdv!igazából a terhelt és terheletlen feszültségértéketeket kellene összehasonlítani.

utána meg szkóppal megnézni hogy mekkora tüskék kerülnek a névleges kimenõre full terhelés alatt,(lehetõleg ne legyenek szélesebbek 100ns-nál és nagyobbak 120mV-nál)

"a codegen nem szar, csak nincs beépítve az összes felrajzolt alkarrész a nyákra. képesek föld fóliának(ahol sok sok áram folyik)5mm-est hagyni aztán lehet csodálkozni hogy nem stabil a gép."

a "nem szar" alatt azt értem hogy 4000 HUF-ból meg némi alkatrészbõl egész pofás tápot lehet rittyenteni:)

sith7
Sziasztok

Az aláírásomban lévõ táp elég lenne egy Gainward 4870 512MB GS - hez ?
/A 4 molex csatlakozót kell párban, a 2 tápcsatlakozóra rákötni/

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

[HUN]FaTaL
Na majd meglesem. :D Bár nem érdekel, jól meg vagyok az FSP-mmel, de ha ilyen jóárasítótt HD48xx-ek vannak, lehet, hogy le kell cserélnem a 4 vinyó miatt egy 400asra. :/

Solten
<#eljen>

#5501: jobb-e... tokmind1, egyikben sincs ertlemes vedelem, nevleges teljesitmenyuk vicc, kuka mindketto :D. Ajanlott olvasmany van errol a Logouton, egy ficko kibelezett egy HKC "tapot" (tapegysegnek nevezett valamit).

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Amúgy HKC az Codegen minõség, vagy attól azért jobb?:D

[HUN]FaTaL
Jah hm, akkor nem szóltam. Csak 300 a különbség? Múlthéten még 2k volt :D

Na szájhúzva, de kicserélték a zseniális HKC-t, a GB-ra, és 540Ft volt a különbség..<#nevetes1>
Solten
300 Ft-al... <#idiota> Ugy olvastam a Greenpower jobb tap a PNF-nel plusz van hozza 6 pines csati is (legalabb is a Superb-hez van).

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Akkor miért nem a 400as ATX-PNFet ajánlod? Az olcsóbb. :D

rvn
Hello! Van itthon mérõmüszer, és arra lennék kiváncsi, hogy mit hol mérjek? Feszültségek, áramerõsség? stb. Meg ha valaki veszi a fáradságot, hogy ezeket leírja az le tudná azt is irni h hol mennyi az optimális? Rem érthetõ amit irtam:) Válaszokat elõre is kösz.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Köszönöm a segítségedet!
Holnap már megyek is vissza a táppal, meg a plusz 0,6k-val, hogy szépen kicseréljék!
Solten
Na ez mar normalisabb, de a #5488-ban linkelt jobb nala.

Saor Alba

THERMALTAKE W0089RE 470W

* TELJESÍTMÉNY (W): 470 Watt
* TÁP VENTILLÁTOR: 1 db
* VENTILÁTOR: 12 cm

12 cm-es halk mûködésû ventillátor - passzív PFC - fekete színû - hálozott kábelek - túlfeszültség védelem - aktív PFC - intelligens kábelezés - halk mûködés - 4xSATA és PCIE csatlakozó - maximum áramfelvétel: 470W - méretek: 150(magasság)x140(szélesség)x86(mélység)mm - súlya: 1,93 kg - értékek: 5V - 0,5A~32A, 5%~-5%, 50mV 3,3V - 0,5A~20A, 5%~-5%, 50mV 12V - 1A~14A, 5%~-5%, 100mV -12V - 0,0A~0,3A, 10%~-10%, 150mV 5VSB - 0,0A~2,0A, 5%~-5%, 50mV

Esetleg ez? Úgy tudom, ez már a normális márkák között van.
Az elállás joga

A Megrendelõ az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követõ nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól.

Mekkora mák, még ki is írják, jó hogy törekednek rá, hogy tisztában legyél a jogaiddal és a lehetõségeiddel, sokan sajnos ezt nem teszik meg!
Na para van!
Már haver megvette nekem!:(
Tud valaki, valami jó okot, hogy mire tudnék hivatkozni ami hihetõ is hogy legalább kicseréljék, vagy beszámolják egy normális táp árába?
Köszönöm!
Kössz!
Visszamondom a rendelést:D!
Na azt hiszem, elõbb kellett volna olvasnom, és csak aztán írnom!
Tényleg ekkora sz*r? Kinek van vele rossz tapasztalata?
Solten
Hello.

"580 Wattot tud"

<#nevetes1>

Hulladek, meg ne vedd (kommentek lejjebb). Ez mar ajanlott: link. 400-as FSP Greenpower belul, 460-as Gigabyte matrica kivul.

Saor Alba

Üdv!

Valaki ismeri esetleg a HKC tápokat, vagy valakinek tapasztalata velük?
Egy nem kifejezetten erõmû, AMD gépbe lenne! HKC USP-5580 Õ lenne az!
9k-ért adják, 580 Wattot tud, 14 cm-es venti, csendes verzió. Elõre is köszi!
Ha a házadba a rendszerventiket úgy állítod be, hogy bent "túlnyomás" legyen, akkor kevésbé porosodik. A padlószõnyeg használatánál ajánlott a földrõl vmi polcra feltenni a gépet. 500-as Bluestorm II-m van de 3 év alatt nem sikerült ilyet csinálnom vele. Mondjuk én görgõkön tárolom a vasat és szõnyeg a közelében sincs.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

na srácok asszem megoldottam a problémám!! :D ezelõtti tápom is fsp volt és ha jól emlékszek az is csinált ilyet,hogy kerepelt ,de az valahogy ráhagyta ! na szóval eszembe jutott, hogy azt azóta nem halottam mióta kikompresszoroztam a portól! na most is kimentem a kompresszorhoz feltoltam 8bar -ra és jól megforgattam a ventit vele :D és azóta nem kerepel :D tök állat :D ,de azért nem pörgettem szét a lelkét csak ugy mértékkel! Ha már kinn voltam kifujtam mindenhol és igy minden klappol,nincs zavaró ventikerepelés!!
A kompresszor csodákra képes de azért vigyázni kell vele könnyen letod égetni a ventit!
üdv és kössz a segítséget!

ilyen van most benne : YATE LOON D12SH-12 - High Speed , én ilyet néztem ki: Thermaltake A2018, vagy Thermaltake A2029 ! sztetek meiket válaszzam ? vagy mondjatok mást ha ezek nemjók! :D
kösszke!

hehe :D sztem kicserélem a hûtõt! a gari nagyon komplikált lenne a futár vinné ide oda számolgattam olyan 5k-m menne rá, hát akkor már majdnem megérné új tápot vennni :D ! sztetek mien hûtõt rakjak bele? ? jah a matrica nem olyan helyre van ragasztva hogy valamit is akadályoz, szóval nem kell vele törõdni !

duracellmumus
a gari nem probléma:
ha van hajszárítód, akkor ügyesen le lehet mûteni a címkét, egy éles tapétavágó pengéjével...

Hát pedig én visszavinném, nézzék meg mihet ér hozzá, vagy nem e csapágyas a venti. Ha szétszeded, akkor ugrott a gari!!

csá srácok! nemtom mennyire vág a témába meg mennyire nem,de megkérdem! Adott egy fsp saga 450 es táp ami 1hónapos! amikor alapból megy a gép kicsit kerepel a ventije, amikor odamék hogy belerugjak :D nem szószerint, kicsit megdöltöm oldalra a gépet akkor hülyén elkezd zúgni! szerintetek mi tévõ legyek ? én arra gondoltam hogy vissznyomom gariba ,de sztem ez még önmagában nem hiba, arra is gondoltam hogy eladom, de lehet akkor járnék legjobban, ha vennék bele egy uj ventit,ugyis 1 év gari van rá szóval nem valószínû, hogy bármi baja elõjönne addig, én ugy gondolom! na szóval ti melyik megoldást választanátok? meg ha tudtok ajánlani bele hûtõt, meg ha valaki már látott ilyet szétszedve elmondhatná ,hogy csak rádugós a venti vagy forrasztani is kell stb...
elõre is köszöntem a válaszokat! szép estét all!