6979
Melyik tápot?
-
#5859 En Enermax Infiniti-t vettem . Ezzel nem lesz gond bar olcsonak sem mondanam . -
#5858 Hát szerintem a bele elég fontos azért, mármint nem a hatásfokra gondolom, hanem arra, hogy adja le ami rá van írva és legyen benne túlfeszvédelem stb. Most gondolok itt kódgány, merkjuri és egyéb csudajó tápok vs Chieftecre. :D
Bár 50% hatásfokkal nem vennék tápot, ennyi pénzért botrányos. -
#5857 Mi mas ha nem a hatasfok minosit egy tapot Azert 50% atlagon aluli . -
#5856 Jók is, de ezekszerint a hatásfokuk nem túl jó. Én azt hittem 80% körül van mint az FSPknek. -
#5855 En azt hittem a Chieftec tapok jo tapok .... Evekkel ezelott hasznaltam ha jol emlekszem 400W-at . -
#5854 Elég fos hatásokú tápegység akkor. -
#5853 jah 350et vesz le de mivel 40-50% a disszipációs vesztesége a Chieftec 550ABA-nak akk az pont 150-175W -
#5852 az a hálózatból felvett értéket mutatta, nem annyit ad le a tápegység.. -
#5851 Szerintem a halozatbol felvett erteket mutatta nem? Bar ki tudja, lehet az X1950GT egy zabagep... -
#5850 pedig a konnektorba dugható hitelesített fogyasztásmérőnek annyi volt a mxxa játék közbe átlagba 125-130W ha üresbe megy a gép... -
#5849 Messze nem eszik az annyit.
350es FSPről ment a configom még c2d-vel és 3 vinyóval. 348W-t ad le a tápom most és erről megy az aláírásomban látható config 3 hddvel és még bőven van benne tartalék, 4890et is elbírná, csak nincs pénzem, hogy megvegyem most :D -
#5848 nekem 350W tuning nélkül amiot megeszik az aláírásomban levő conf -
#5847 én most a felénél járok(alapfeszesprocituning/minimálispluszdisszipáció), ezért mertem írni a 4 vgat -
#5846 összejön az egy penom X4el egy k... jó alaplappel 2 1 terás vinyóval meg 2 kurvajó ati crossfirebe kötve:D -
#5845 vedd ki belőle azt a fölösleges 40W-ot és rakd el késöbre
ha beleraksz a gépbe 4 darab vga-t símán összejön az 1kw-t.:) -
#5844 ui: elektrós vagyok középsuli 3. osztály:D pont aktuális:D -
#5843 hát nemtudom barátom beleztél már Chieftec 550 tápot?
Én elcsodálkoztam rajt, hogy milyen gyönyörű és baszottdrága tranyók kondik és diódák vannak benn
sztem simán... -
#5842 Aha és milyen géped van p1?:D -
#5841 baromság ez az 1000 watt... kb akkora hütés kéne rá hogy azt a vilanyszámlát nyögnéd ugymint az 1000 pmpos cuccoknál is... ha nem fogyaszt anyit akor hogy ad le anyit.Édesapámal nézegetem a 300 vatos tápegységet és mondta arra a tranzisztora hogy ha ez kibir anyit...
no mindegy nekem 125 wattos dübörög a gépebe több nem iskell és számitásaim szerint még 40 watt feleslegesen van benne pedig fullosan kipakoltam a gépemet... -
#5840 Elég, és azt a tápot amit nem lehet kikapcsolni azonnal helyezd a kukába. :D -
zsoleer #5839 proci:e2220
lap:abit lc 95
videokari:3850 256
ram:3gb
wincsi:samu f3 500 gb
fps 350 elég hozzá nem? illetve ha nem tudom kikapcsolni a tápot seogy csak ha hátul kinyomom az tuti táp hiba nem? -
#5838 Attól függ milyen configod van mert azt nem írtad le. Inkább egy Giga Superb 460 egyébként. -
zsoleer #5837 mondjuk egy fsp 350pnf? -
#5836 Semelyikkel, leszeded az oldalát a gépnek és megnézed. -
bmx56 #5835 melyik programmal tudom megnézni mekkora a táp -
#5834 Tápot gyorsan cseréld le.
A képernyő meg nem fagy le csak lassan vált. Tiltsd a floppyt a biosban, ne csak a bootnál és jó lesz. :) -
zsoleer #5833 sziasztok az lenne a kérdésem pontosabban a bajom hogy ma vettem egy samsung F3 500 -as wincsit a samsung 200 -as mellé és beraktam minden simán ment felismerte formatáltam stb... kikapcsoltam a gépet lehuztam a 200-ast mert csak egy wincsim lesz bekapcsolom a gépet beraktam a win 7 dvd hogy bootoljon de ahogy megjelenik az elsö szines képernyö lefagy és semmi! vissza raktam a 200-ast be is indul simán az xp megnéztem hd sentinelel hogy hátha valami baja van az uj wincsinek de minden ok 100 százalék tesztet is csináltam az is jó simán megy másolgatam minden ok ez az egyik probléma a másik az hogy a tápot nem lehet kikapcsolni csak hátul a fökapcs gombal amugy sehogy rámegyek hogy leállitás olyan mintha kikapcsolna nem ég egyik led semmi de még is forognak a wentilátorok meg az egyik bekapcsnál sippolt is szerintetek mi lehet a baj? táp tipusa: mtech 450W
köszönöm elöre is lehet rossz a megfogalmazás de nehéz ezt igy leirni
Fontos lenne! -
#5832 Hello. Mi a tapegyseged markaja, tipusa? -
Marci D #5831 Sziasztok!
Szeretném a gépemet felújítani. Cserélni szeretnék belülről mindent (alaplap, proci, memória, videokártya. Most egy 400W-os tápom van az érdekelne vajon elég lesz e ezeknek a cuccoknak?
alaplap: asus M4A77TD Pro
proci: AMD pheanom II 550
memoria: Corsair XMS3 DDR3 4Gb 1600Mhz dual
video: Radeon 5770
Örülnék ha most elég volna később persze szeretném fejleszteni. akkor majd tápra is befektetek de most enniyre volna keretem. -
Justil #5830 vágom. de télleg csupa jót mondtak róla, és ekkora felárat még megér így :) -
#5829 Azt azert nem ajanlottam mert 20-25k kozott keresel tapot, az meg 30k korul kaphato. -
#5828 -
Justil #5827 Azt olvastam, az enermax még a corsairnél is babább, és biztonságosabb.. -
Justil #5826 hmm, most nézegettem, mondják h inkább enermaxot kéne nézni, abból is ez a modu82 elég jóféle. 525ös gondolom bőven elég egy ilyen konfigra.. -
#5825 Ezeket meg ne vedd;
link -
Justil #5824 Most akartam egy Corsair PSU-520HX-et rendelni, de mondták, hogy kifutott termék, nem lehet beszerezni. Persze valszeg máshol biztos van még, de ajánlották helyette ezt a kettőt:
Gigabyte Odin Pro GE-M550A-D1
Sharkoon Silentstrom CM 460W
ezekről mit lehet tudni, nagyon gagyik?
Core2Q9650, HD4890Toxic, 3 HDD, 1 ODD ennyi lesz egyébként kb a gépben..bár később még 1-2 HDD bejöhet -
#5823 nekem 1.5 éven keresztül fűtötte passzív cm z600as 1cm-erről -
#5822 100ból 5 fingik ki 1év alatt magától
arra meg bőven elég az 5év gari
ez meg szürke importból lehet és a tulajdonosa nem ismert előélettel vette olcsó a bolhán
ki tudja mit csináltak vele előtte
megbízható helyen kell venni
http://logout.hu/tema/re_mi_lessz_veled_foldbolygo/hsz_64-64.html -
#5821 Kerdojel lemaradt a mondat vegerol. Irta stol hogy az OEM ajanlas ellenere leszabalyoztak a ventit, szoval a Seasonic tapegyseggel ilyesmi nem fordul elo (legalabb is az adott tipusnal hogy pontos legyek)... -
#5820 nem teljesen helytálló a megállapítás... azért van a fórum hogy megosszuk a a többiekkel a tapasztalatokat...
vannak jó corsair termékek is, és ez a többi gyártóra ugyanúgy igaz...