6979
Melyik tápot?
-
Solt #6179 SC csak postáz, én meg előre nem tudom, hogy mikor vagyok otthon... :( Máshol nem kapni ilyet... mivel lehetne kiváltani?
Szabályozható, 1350rpm körüli, és gondolom az áramfelvétel is fontos... viszont 0.30A körülit nem találok... :S -
Solt #6178 Igen ő az... :) Közben szétszedtem, csak ahogy látom nem csatlakozós, tehát blankolhatok... :S -
#6177 Udv! FSP-kben tobbnyire Yate Loon ventik vannak, (volt egyszer egy ilyen 12-es rendszerhutom, nagyon korrekt):
Nepszeruek meg az Adda ventik a tapegyseg-gyartok koreben.
link -
Solt #6176 Üdv Urak!
Haldoklik a 400w-s FSP BSII-s tápom ventije... milyen ventik vannak ezekben? Milyenre cseréljem? -
#6175 Tárgytalan, kicserélték! -
#6174 Tegnap vettem egy chieftec 650w modular tápot, pár óra üzemelés után, ezt az idegesítő hangot vettem észre, ami win bekapcsolás után jelentkezik kb 15 percre és a falra mászok tőle.
Szóval ezt a sípoló hangot felvettem egy diktafonnal, közel raktam hátul házon a táphoz, mivel a ventik hangját is lehet hallani, illetve azok eléggé elnyomják ezt a hangot, erősítsétek fel a hangerőt, akkor már elég jól hallani, amikor egy kis időre csönd lesz, akkor épp leállítom a gépet, akkor lehet igazán hallani, ahogy a proci is dolgozik leállítás közben, ekkor a hang is megváltozik, szóval így veselkedik, ha megnyítok bármilyen programot.
Cseréltethetem szerintetek?
Sipoló hang, adj rá volume-t... -
#6173 :D Meg nem talalkoztam magyar billentyuzettel, jelenleg notin potyogok igy kicsit mas az elrendezes egy hagyomanyos billentyuzethez kepest, az ekezetek hasznalata ebbol kifolyolag meg problemasabb :) Ha olyan bongeszot hasznalok ami rendelkezik magyar szotarral ki szoktam javitgatni (ha epp nem vagyok lusta). -
#6172 Skóciában él, nem Angliában, amint az Avatarja is mutatja. Valószínű nem árulnak magyar billentyűzetet, de egyébként a magyar kiosztáshoz nem is kell, nekem is angol a billentyűzetem. -
#6171 solten angliában nem árulnak ékezetes billentyűzetet?:D
Vagy csak nem szeretsz ékezetet írni?:D
Jóltom h angliában élsz nem?:P -
#6170 Tudjak ott is mi a jo... -
#6169 Hihetetlen, hogy te is ezeket ajánlod!
PH-n is csont ezeket ajánlották. xD -
#6168 Hihetetlen, hogy mindenki ezeket ajánlja! :)
Köszike! -
#6167 Ez esetben: link1, link2. -
#6166 Azért írtam, hogy egyszer. :) -
#6165 A tápom sajnos beteg. Nem viccből szeretném lecserélni.
Hidegindítás után szokott befordulni (nem mindig), illetve tegnap fel akartam nyomni éjjel a neont és abban a pillanatban megint dobott egy hátast. Reset után újra teszteltem neonnal, hát nesze. Ugyan azt csinálja mint amit hidegindításnál szokott: kép elmegy és csak a reset segít.
Olyan mintha a táp nem bírná már a feszültségingadozást.
Eseménynaplóban meg mindig ez jelenik meg az összes processzormagot felsorolva:
WHEA-Logger
Súlyos hardverhiba történt.
Jelentő összetevő: Processzormag
Hiba forrása: Gépellenőrzési kivétel
Hiba típusa: Busz- vagy összekapcsolási hiba
Processzorazonosító: 2
-
#6164 Ezt huzott Quad-al (45nm) merte a PH:
-
#6163 Csak épp az aláírásodban Q9400 szerepel nem Q6600... -
#6162 Felesleges ekkorakat venni a konfigodhoz, max ha szeretnel tobbet fizetni az aramert. A mostani tapod boven jo, es modularis.
#6161: Q6600-al elvileg lehetseges, az nem fogyaszt hanem zabal.
-
#6161 Q6600-as procit tuningoltam magas feszültségen. Ment a Prime blend, és közben megküldtem a videokártyát kis FurMark-al.
De te biztosan jobban tudod... -
#6160 Elég szar fogyasztásmérő lehetett, a géped nem fogyaszt többet 300Wnál. -
#6159 Nem. De szeretem ha túl van biztosítva a gép. Illetve ha rám jön a tuningolhatnék, akkor jól jön a power. Egyszer már mutatott a fogyasztásmérő 500W feletti értéket is. :D
Másik lehetőség. -
#6158 CF-hez kell? -
#6157 Srácok!
Ezek közül melyiket?
Árkülönbség minimális. -
tmisi #6156 Tápvásár. Telis tele van jobbnál jobb darabokkal. -
Munyos #6155 Azt a tesztet én is olvastam és azért bátorkodtam nézegetni a hipro-t....380 as oem a pcx-en 5,8 eFt..... -
#6154 350-es eleg neki (FSP, Hipro). -
#6153 "chicony szintén fos"
Nem egeszen...: link -
#6152 350es elég, chicony szintén fos. -
Munyos #6151 Annyi változás lépett fel hogy lehet változik a konfig:
athlon II x3 425 (95w),
gigabyte m68m-s2p,
2 gb memo,
sapphire 4670,(???w)
samsung 250gb sata(??w).
Kár hogy nincs oan kalkulátor ami 1 adott konfignak kiszámolná az üresjárati és a max terhelésnél a Watt igényét......a kérdés az hogy ehez már kell az fsp 400 as vagy még eldöcög 350 esel???
Még nézegettem chicony 430W osat. -
#6150 LC egy rakat fos!
Beleztem már LC-t és belül a 400Wosban olyan alkatrészek vannak amit egy normális gyártó vagy nem vagy a 150Wos tápjaiban használ -
Munyos #6149 400 as lc power??? Jah láttam a képet 1 kicsit lejebb(hozzászolás)....nem volt az 1 kicsit tulterhelve, hogy ugy megolvadt?
-
Munyos #6148 hm 350 es re nem is gondoltam...azt hittem nem fogja birni....de ha te mondod.
-
#6147 Azert hulladekokat ne vegyel. Ertelmetlen. Probalj keresgelni pl. egy 350-es FSP-t (eleg lesz a gephez): link
Vagy Hipro-t: link -
Munyos #6146 Kösz a gyors választ....szinte éreztem hogy ezt fogod majd linkelni :) az a baj hogy szoros a nadrág szíj és nem engedhetem meg magamnak 10k hoz közeli tápokat(sajna). Én 2 táppal szemztem de értelmes hozzá szolás nem láttam roluk: 430 W HKC
Mercury 550W Black edition -
#6145 Hi.
"Mercury tápok tényleg ratyik?"
Tényleg.
link -
Munyos #6144 Sziasztok! Ehhez a konfighoz ti mit vennétek???
athlon II x2 240e, 2 gb memo, 250gb winyo, 9600gt.....
A Mercury tápok tényleg ratyik? -
#6143 Hi.: link vagy link. -
M412305 #6142 Sziasztok! Ehhez a konfigurációhoz milyen tápot ajánlanátok 15000 Ft-ig?
ASUS P5k alaplap, E 6550 proci, LG belső dvd író, EN7300 GT Silent Videókártya, 4 GB RAM, 120 GB Seagate merevlemez, 320 GB Samsung merevlemez, 500 GB Samsung merevlemez, Samsung 2243SW monitor. -
#6141 de azt te nem tudod megfizetni
minimum 3x annyiba kerül, mint 1 normális minőségi darab -
#6140 "ami nagyon tartós annak nagyon megkérik az árát"
Hát én inkább ez mellett teszem le a voksom, persze azért olcsón is lehet jót kapni, de ha sz@rt veszel akkor az azis marad :D
És azért tápok, egyéb számítógépes alkatrészek mennek tönkre mindig, de azért a normálisabb dolgok ugyanolyan jól bírják mint régen szerintem.