Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
460W elég lesz?
1 éve megvan ez a tápom?
1 éve megvan ez a tápom?
hmm, Solten, az általad ajánlott konfighoz (Phenom II X4, HD5770, 2 hdd, 1 odd) mien tápot lenne érdemes venni? minél olcsóbb, annál jobb (15 alatt), csak bírja jól a konfigot, és ne legyen teljesen fostos. csak mert ha a haveron múlna, gépházzal együtt venné a brand tápot, annál azért biztosan vannak olcsón is sokkal jobbak.
van egy mercury 450 W os tápom milyenre cseréljem le hogy késõbb is jó legyen? mármint ha netán akarok venni egy csúcskártyát!
olcsó márkás táp nincs ?
olcsó márkás táp nincs ?
Köszi szépen mind a kettõtöknek. <#worship>#worship>
Úgy igazából a "bóóótos" sem tudta megmagyarázni miért jobb...de szerinte jobb... Mind1 is nektek jobban hiszek. Mégegyszer köszi.
Úgy igazából a "bóóótos" sem tudta megmagyarázni miért jobb...de szerinte jobb... Mind1 is nektek jobban hiszek. Mégegyszer köszi.
Amugy jo tap, High Power belso, Adda venti, passziv PFC, szinte elpusztithatatlan. A teljesitmenye erzesem szerint azert keves lenne ehhez: #5942
Persze az FSP Greenpower beles Gigabyte Superb azert minosegibb darab (es erosebb)...
Persze az FSP Greenpower beles Gigabyte Superb azert minosegibb darab (es erosebb)...
Saor Alba
Szia.
"a "bóóótba" aztmondták nekem hogy a 350es Hipro jobb mint a Giga superb "
Szam.tech boltokban nem dolgozik ertelmes ember? <#rolleyes>#rolleyes> Elkepeszto. Ja olcsobb, abban igazuk van...
Fatal! Nem 80+ -os es ~300W-ot ad le a 12V-os agakon.
"a "bóóótba" aztmondták nekem hogy a 350es Hipro jobb mint a Giga superb "
Szam.tech boltokban nem dolgozik ertelmes ember? <#rolleyes>#rolleyes> Elkepeszto. Ja olcsobb, abban igazuk van...
Fatal! Nem 80+ -os es ~300W-ot ad le a 12V-os agakon.
Saor Alba
Nem jobb. A 460as Superbe egy 400as FSP, 348Wattot ad le a 12V-os ágain. 80% feletti hatásfokkal rendelkezik (80+-os furcsa hogy nem marketingelnek vele), kétlem hogy a Hipro ezt tudná (a 80+-t még esetleg, de a 348at a 12V-os ágain biztosan nem).
http://goo.gl/gd6Zi5
Szia Solten. Múltkor beszéltünk a táppal kapcsolatban. Hát sajnos most nemsikerül megvenni mert becsúszott egy kis gixxxer mind1 nemis ez a lényeg hanem az hogy a "bóóótba" aztmondták nekem hogy a 350es Hipro jobb mint a Giga superb ésmég olcsóbb is. Meg egyéb hozzáértõ emberkék is mondták hogy inkább a HIpro. Szóval nemtudom most kinek van igaza 8-) Szerinted?
Hol tudom megnézni, hogy mekkora táp van most a gépben (szétszerelés nélkül)? Nemrég füstölt el egy és új lett belerakva, havertól kaptam, de meg sem néztem mekkora.
Másik kérdésem pedig, hogy egy ilyen gépnek kb. mekkora táp kell?
- Amd Phenom II X3 720 Am3 2.8GHz BE
- 2Gb DDR2 800MHz ram
- 1Gb HD4850 vagy 1Gb HD5750
- meg valami AM3-as lap
Másik kérdésem pedig, hogy egy ilyen gépnek kb. mekkora táp kell?
- Amd Phenom II X3 720 Am3 2.8GHz BE
- 2Gb DDR2 800MHz ram
- 1Gb HD4850 vagy 1Gb HD5750
- meg valami AM3-as lap
hahó.
hosszu távra, majdani i7-hez és Ati 5xxx-hez milyen választás egy Corsair TX750 ?
gépben van még 4 hdd, 2 optikai meghajtó... ööö nagyjából asszem ennyi.
hdd-k sora még bõvülhet, talán.
hosszu távra, majdani i7-hez és Ati 5xxx-hez milyen választás egy Corsair TX750 ?
gépben van még 4 hdd, 2 optikai meghajtó... ööö nagyjából asszem ennyi.
hdd-k sora még bõvülhet, talán.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Valami mas lehet a gond, mert a Superb 2A-t tud a +5Vsb-n.
Eleg ha radugod csak a 4 pin-es csatlakozot, a 8 eros tuninghoz szuksegeltetik.
Eleg ha radugod csak a 4 pin-es csatlakozot, a 8 eros tuninghoz szuksegeltetik.
Saor Alba
Hello,itt is kérdezek egyet ha már így belejöttem<#vigyor4>#vigyor4>
Szval, most váltottam egy Chieftec házikóra...aminek ajtaja van ugyebár. Na most kitaláltam egy olyat,hogy mi lenne, ha a billentyûzettel indítanám a gépet.Viszont beállítottam a BIOS-ban mindent ahogy kell..és az alaplapon (ASUS M2N-E) is átraktam a jumpert,ahogy a kézikönyvben mutatja...mégsem indul el a gép.A kézikönyv ezt írja : This feature requires an ATX power suppy that can supply at least 1A on the +5VSB lead,and corresponding setting in the BIOS.
Gigabyte Superb 460-as tápom van.Azt nem hiszem el,hogy ez nem tud ilyesmit.(4-5éve haver simán így indította az akkori Celeroncsát)
Még1 apróság,a közeljövõben váltanék alaplapot,és ahogy elnéztem azon a 24pin csati mellett nem 4pin ATX van hanem 8pin...az említett tápomon pedig csak egy 6pin-es van(gondolom ez meg VGA-hoz való) szval meg lehet oldani valami átalakítóval ezt a kis problémát?
Szval, most váltottam egy Chieftec házikóra...aminek ajtaja van ugyebár. Na most kitaláltam egy olyat,hogy mi lenne, ha a billentyûzettel indítanám a gépet.Viszont beállítottam a BIOS-ban mindent ahogy kell..és az alaplapon (ASUS M2N-E) is átraktam a jumpert,ahogy a kézikönyvben mutatja...mégsem indul el a gép.A kézikönyv ezt írja : This feature requires an ATX power suppy that can supply at least 1A on the +5VSB lead,and corresponding setting in the BIOS.
Gigabyte Superb 460-as tápom van.Azt nem hiszem el,hogy ez nem tud ilyesmit.(4-5éve haver simán így indította az akkori Celeroncsát)
Még1 apróság,a közeljövõben váltanék alaplapot,és ahogy elnéztem azon a 24pin csati mellett nem 4pin ATX van hanem 8pin...az említett tápomon pedig csak egy 6pin-es van(gondolom ez meg VGA-hoz való) szval meg lehet oldani valami átalakítóval ezt a kis problémát?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
😄
Rendben köszi szépen 😊
Megy a többieknek is thx
Rendben köszi szépen 😊
Megy a többieknek is thx
És a 370es? Giga? Én úgy olvastam hogy annak 3 12v-os ága van a superbnek meg "csak" 2. Meg a superb 1500al drágább. többet ér annyival?
Saor Alba
Hipro jo es minosegi cucc. De mivel "csak" 350-es, a jol bevalt Gigabyte-ra szavazok en is (#5949).
Saor Alba
Vagy Hipro 350w
Egy sorrendet esetleg tudnátok írni hogy melyik az elsõ második....
Elõre is köszönöm szépen.
Egy sorrendet esetleg tudnátok írni hogy melyik az elsõ második....
Elõre is köszönöm szépen.
Visszatérve a tápra..
Gigabyte 370W Odin GE-C370P-C2
Chieftec 350W GPS-350EB
Gigabyte 460W SuperB GE-R460-V1
A 3 közül melyik lenne a jó?
Gigabyte 370W Odin GE-C370P-C2
Chieftec 350W GPS-350EB
Gigabyte 460W SuperB GE-R460-V1
A 3 közül melyik lenne a jó?
Azért messze nem tartunk ott, egy giga superb 10k. Egyébként meg teljesen egyetértek a #5947-ben írtakkal.
http://goo.gl/gd6Zi5
Jah, de még mindig jobb tápra költeni, mint új lapot, procit, vga-t venni, mert gallyra vágta õket a noname szar.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Hát "csak" annyival, hogy ez 30A képes leadni 12V-on, a mostani noname "tápod" jó, ha képes 10-12A-ra <#kacsint>#kacsint>
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Egyébként milyen gépet vegyek topicban ilyen géphez is 400as tápokat írogatnak.
AMD Phenom II X4 965 dobozos Socket AM3 Black Edition
-ASUS M4A79XTD EVO alapalap
-Asus Radeon EAH5850/G/2DIS/1GD5 PCIExpress
Meg 4 giga RAM, 2 vinyó.
Ennek pl jóval több sztem az áramfelvétele és mégis jó a 400as táp?:S
AMD Phenom II X4 965 dobozos Socket AM3 Black Edition
-ASUS M4A79XTD EVO alapalap
-Asus Radeon EAH5850/G/2DIS/1GD5 PCIExpress
Meg 4 giga RAM, 2 vinyó.
Ennek pl jóval több sztem az áramfelvétele és mégis jó a 400as táp?:S
Az én tápom is 400as akkor ez mivel jobb?
Bazz lassan többek kell költeni tápra mint procra vagy alaplapra:S
Köszi azért mindenki😄
Köszi azért mindenki😄
nem írta hogy milyen vga-t akar venni hozzá😊
Én elhiszem, de abban 85°c-os pufferkondi van az meg felsõ tápos megoldásnál nem szerencsés...
Én elhiszem, de abban 85°c-os pufferkondi van az meg felsõ tápos megoldásnál nem szerencsés...
Apunak mindig igaza van! Most is.
Corsair cx400 Bõven elég oda.
Akkor milyen tápot ajánlanál ehez a konfighoz? tudnál linkelni?
ha nem kapcsolod be a gépet akkor talán nem😊
szerintem ne kockáztass, vagy azt akarod hogy kiröhögjenek a szervízben???
szerintem ne kockáztass, vagy azt akarod hogy kiröhögjenek a szervízben???
Apunak mindig igaza van! Most is.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy egy 785ös chipes ASus lapot meg egy phenom 2 x4 945öt 2 giga rammal elbírna-e egy noname 400as táp 1-2 hónapig?
Aztmondták nekem boltban hogy nem bírná és kiégetné a lapot meg a procit. Igaz ez?
Aztmondták nekem boltban hogy nem bírná és kiégetné a lapot meg a procit. Igaz ez?
Ja, PH kicsit le van maradva mostanaban... <#vigyor>#vigyor> Ez egy remek minosegu cucc, itt van rola egy jobb teszt: link
83% a hatasfoka.
83% a hatasfoka.
Saor Alba
már 1éve kapni ilyet. amúgy tetszik
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______