Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
VGA: Integrált HD4200
Processzor: AMD Athlon X2 240
Memória: Geil 2GB 1333Mhz
Ez eddig: 47260Ft
50000-bõl ki kéne jönnie (bár ugysem fog).
Egy olyan táp kéne amivel a jövõben tudok kezdeni valamit (pl.: uj vga,OC,stb.)
Saor Alba
Csak azért kérdeztem, mert olcsó volt és hogy van-e valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban, mert másik forumba segítettek összerakni egy gépet de most van egy (codegen 300w-om) és azt javasolták hogy vegyek egy gigabytot de nem a legolcsóbb.És ezért kérdeztem.
Esetleg tudnátok ajánlani egy viszonylag olcsó de jó minõségü tápot?
#6013: Energon-rol a Transformers jut eszembe, energon kockakkal mukodtek nem?! <#hehe>#hehe> Vagyis az volt az uzemanyaguk.
Saor Alba
http://www.iway.hu/index.php?pg=termekek&fokat_id=1&kat_id=12&gyarto_id=315
Ha igen akkor szerintetek milyenek?
Saor Alba
http://goo.gl/gd6Zi5
Saor Alba
namost ebbõl 72W megy el hõbe és 328Wot használsz arra amit akarsz...
A régieknél meg 150 megy el hõbe és 250et használsz arra amit akarsz...
Szóval hiába van rajt a tápon ha szr, hogy 500 W az csak 300at tud leadni, mert rossz a hatásfoka
Egy rossz 500Wos táp el se hajtja a rendszert, ezen felül még el is füstöl😄
Legalábbis én így tudom...
De majd jön SOLTEN mester és megmondja a frankót😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
82%os hatásfok felett teljesít a táp 100%os terhelés mellett, ergo legfeljebb a teljesítmény 18%a disszipál el hõ formában,
A szar Mercuryknak meg ilyeneknek 55-65%os a hatásfokuk.
85+ os tápnál jobb nagyon nincs is...
Szóval a 82+ az nagyon jó
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha legalább spammels, akkor annak is add meg a címét, hogy mit kell megnéznünk😄
egy dolog érdekelne még, hogy mit jelent az ,hogy 82+ ?
82% os a kihasználtsága? azaz, maximum 18 % os lesz a felesleges energia fogyasztása, és a többi a ténylegesen használt fogyasztása a gépnek?
Régi tápoknak mennyi volt? lehet sokat ezzel spórolni az áramszámlán?😄
eMagyarország: Elõre Erdélyért!
Hazánk hadserege támadásba lendült, átléptük a román gúnyhatár és jelenleg is harcolunk Erdély megszállóival. A hadmûvelet célja Románia eltörlése, Magyarország szempontjából pedig egyértelmûen Erdély hazatérésének kivívása.
Ma reggel 9 óra elõtt néhány perccel csapataink megkezdték az elõrenyomulást Romániában, a Kõrösök partjainál ütköztünk nagyobb ellenállásba, itt folyik éppen nagy csata. Ha itt megállítana Románia azzal elbukna egész hadjáratunk, ez a támadás olyan, mint a II. világháborúban az Ardenneki áttörés. Ha ez sikerül, azzal megtörhetjük ellenfelünket és egy hídfõbázist alakíthatunk ki, országunk területét növelhetjük, mely egyelõre még csak hadi célokat szolgálna, de késõbb szerves részévé válhat Magyarországnak, a magyar gazdaságnak.
Romániát csatlósai segítik a harcokban, országunk szövetségesei pedig más frontokon harcolnak, így egyedül kell szembenéznünk a román-horvát-jenki- lengyel fõseregekkel. Ellenségeink beásták magukat, de hazánk hõs katonái haladnak elõre, lövészároktól lövészárokig harcolnak és szorítják vissza õket a Havasalföldi kifli irányába.
Csakhogy közben a bolgár hadsereg is támadásba lendült, ellentámadásba, hisz Románia néhány hete megtámadta Bulgáriát, de onnan sikerült szövetségünknek kivernie a román haderõket, de most a bolgár hadsereg indult meg, hogy õk is kivegyék a részüket a megsemmisítésre ítélt országból.
Sajnos ez nem a valóság, "csak" egy internetes szoci-stratégiai játék, az erepublik, de én amondó vagyok, hogyha már a valós életben ezt nem tehetjük meg, akkor tegyük meg ebben a játékban és bizonyítsuk be a több ezer fõs román játékosgárdának, hogy igenis Magyarország része Erdély.
Regisztrálj most és vegyél részt Erdély visszacsatolásában, majd késõbb segítsd hazánkat, hogy egy esetleges román ellentámadást könnyûszerrel kivédjünk, hogy Erdély ismét Magyarország szerves rész legyen.
Regisztrálj ITT és segítsd hazádat!
Tisztelettel:
raszta,
eMagyarország ex-elnöke
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
nem szeretem az oda égett nyák szagát😊
Apunak mindig igaza van! Most is.
Szeretnék egy nagyon halk, megbízható tápot az alábbi konfighoz:
x945 AM3 (3000ghz*4mag)
4giga ram(1333/2giga*2)
1satás vinyó
8800Gt
Mindenképpen moduláris tápot szeretnék. 500W környékén, lehet bõvíteni fogom pár éven belül a videokártya részleget.
Ár mondjuk 30 alatt, dizájn nem fontos, bár én is az enermaxok felé húzok, azok nekem irreálisan drágának tûnnek-- miért van ez? ennyire megbízhatóak?
Jó lenne, ha több alternatívát mondanátok, hogy utána olvasással dönteni tudjak. 😊
kösz
Saor Alba
Trance&Friends nothing more..
Milyen videókártyát tud max teljesen kihajtani az AMD X2 4200+ processzorom kihajt?
És klasszisokkal jobb mint a mostani X1950GTm?
Köszi
SrAta
(a configom az aláírásban)
Saor Alba
ipon.hu-hoz hasonlo UK-valtozat: scan.co.uk
Szinten viszonylag bovebb valasztek: overclockers.co.uk
Erdemes meg megtekintened az ebuyer.com-ot.
Comet - "hulyeazertnemvagyok-szeru" elektronikai aruhaz, laptopok szoktak jo aron lenni, valamint egyeb periferiak, az online shopjuk se rossz: comet.co.uk. Currys hasonlo (currys.co.uk).
Saor Alba
honnan szoktál rendelni ?
itt worcesterben nem sok igazi pc-s bolt létezik, így marad az online vásárlás, ebay-en tudsz valami normális boltot mondani, ami tisztességes kínálattal rendelkezik ?
vagy ha van valamelyikkel tapasztalatod, az is érdekelne.
thx.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha azt a tápot venném meg akkor milyen VGAt tudnék beletenni max?