Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
felesleges
úgy is kb most 100-150Watt körül fogyaszt a gépem átlagban
így 20-25% között van kihasználtságban a 450W
az a gáz nem moduláris a mostani tápegységem
sok a felesleges hosszú kábel
eléggé halk, a tápegység maga
a 2év alatt csak kicsit hangosodott
most a leghangosabb egység a gépemben a hdd meg a tápegység
legközelebb valami passzív vagy H2O-ban kellene gondolkodnom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Megvan a leendo tapegysegem. Csak nem tudom mit kezdek a boduletes 3 x 25A 12V-os agakkal (492W)... <#idiota>#idiota> Lehet ertelmesebb lenne egy Modu 82+ II 425W.
Saor Alba
Megvan a leendo tapegysegem. Csak nem tudom mit kezdek a boduletes 3 x 25A 12V-os agakkal (492W)... <#idiota>#idiota> Lehet ertelmesebb lenne egy Modu 82+ II 425W.
Saor Alba
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Saor Alba
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Akkor az elmúlt 30 percben, komplett népvándorlás lehetett, mert 4 - szer is "megforgattam" a gépet
Most 15 perce kuss van...egyelõre...
va
Néhány napja a tápból kerregõ, surrogó hangot hallok, ami rapszódikusan fordul elõ, hol 2 napig semmi, hol pedig naponta többször is hallom a hangot
A legérdekesebb az egészben, hogy ha hallom ezt a hangot, és oldalára fektetem a gépet, akkor abban a pillanatban csend van ...
Ha viszont 5 perc után ismét visszaállítom, akkor van, hogy elkezdi megint, de van, hogy nem ...
Mi lehet a gond ?
Saor Alba
Saor Alba
azóta lehet még jobb lett
Saor Alba
Saor Alba
én ajánlom
te ajánlod
õ ajánlja
mi ajánljuk
ti ajánljátok
õk ajánlják
All hail the double x!
ilyen is van
szerintem nyelvtantanárt kéne mégkérdezni
én ajánlok
te ajánlasz
õ ajánl
mi ajánlunk
ti ajánlotok
õk ajánlanak
és a mozilla szerint is helyes az ajánlotok😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Tegnap elbasztam 😄 T/2
http://goo.gl/gd6Zi5
Azt is, hogy ilyen jót tudtál AJÁNLANI!! : ) -.-
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Saor Alba
Mi bajod az "ajánlotok" szóval...?
ON
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
ajánlani!!!!!! FSP Corsair Gigabyte
Ami most van azzal az a bajom, hogy nagyon hangos, és általában úgy használom a gépet, hogy folyamatosan megy éjjel-nappal ( akár hónapokat is egy huzamra ). Most fogalmam nincs ( valami "nóném" van benne, elég régi már 6-7 éves kb. ) és ezt szeretném lecserélni. lehetõleg egy minél olcsóbb, de nem szarra 😄DD
Elõtérbe csak azt helyezné, hogy ne legyen hangos. köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"lists power supplies certified for data center applications" Mind1, hasznald a szotart... <#alien>#alien>
Saor Alba
nagyon jónak tûnik ennyi pénzért
"Két új, kedvezõ árú, aktív PFC-s táp jelent meg az FSP kínálatában. Az APN utótagú modellekrõl azt írja a gyártó, hogy megfelelnek a 80 Plus minõsítés bronz fokozatának, tehát 20%-os, illetve 100%-os terhelésen 82% fölötti, 50%-os terhelésnél pedig 85% fölötti a hatásfokuk. Egyelõre még nem láttuk õket a 80 Plus honlapján, de minden bizonnyal nem a levegõbe beszélnek az FSP-nél. A kisebb, 350 wattos modell két 12 voltos részlegén 16-16 amper leadására képes, míg a nagyobb, 400 wattos egy-egy amperrel tud többet. Úgy tudjuk, csatlakozóból az eddigi passzív PFC-s modellek szintjét hozza az új széria, tehát PCI Express tápcsatlakozót nem kapunk. A 350, illetve 400 wattos újdonságok vételára két év garanciával 6500, illetve 7300 forint. (PH!)"

Saor Alba
Saor Alba
115V-s listat nezd, gy.k. odairjak hogy pl. a desktop szegmens oda tartozik (input voltage 100-240V).
Saor Alba
Angliában a 115V-t meg nem kell figyelemben venni ugyanis ott szinte ingyért van az áram azért a fizetésért
😄
1napos max