6979
Melyik tápot?
-
#657 Hát enermaxot nem láttam még M.O.-on!
Chieftec az üt!!nekem is az van -
#656 A PCI-ex az kétszer gyorsabb mint az AGP port!
A PCI-ex az a jővő már AGP az megy ki a "divatból"!!Azaz ritkán fognak már gyártani!
A Pci-ex-es VGA-nak már új tápcsatijuk van(6 pines) nem a régi hagyományos molexcsati(ami csak 4 pines)! Ime:[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/6 pines.jpg[/IMG]
Ezt nagyon nehéz külön beszerezni!!Annak gratulálok aki szerez ilyet M.o.-on!!
A másik dolog a PCI-ex feltételének az alaplap!PCi-ex-es alaplapot kell venned hogy Pci-ex-es VGA-kat tudj használni!
De vannak olyan PCI-ex-s Vga-k amelyiknek nem kell plussz áram (pl6600,x600,x700)csak a nagyobb VGA-k igényelnek plussz áramot! -
#655 Nem rossz nem rossz!Szerintem ez is megfelel minden követelménynek! -
bazze #654 Fiuk vettem 1 350W os chieftec tápot jó????(remélem hogy igen mert 10 ropogos ezresembe került! -
trabant #653 Ez jó? Aktív PFC azt látom, de rövidzár védelem az van-e benne?
OVP / OCP / OTP / OLP / Short / Full protection
Ez mi? -
trabant #652 Chieftech az jó vagy szarabb mint az Enermax? -
Pill #651 Mar csak azt nem ertem hogy mire is jo az a PCI-Ex-es csati? Akinek mar most van PCI-Ex-es kartyaja akkor annak mar ilyen tapja is van?
Szoval ha nincs ilyen csati akkor nem megy bele a PCI-Ex-es kari? -
Pill #650 Igazad van hulye voltam bocs.
Ez a tap azert is jo most hogy igy belegondoltam mert jo darabig nem kell venni masikat akkor!
Amugy a masik amit kineztem az ITT van. Errol mit gondolsz? -
#649 a plusz venti azért is jó mert több levegőt szív ki a házból...annyira nem hinném hogy hangos lenne... -
#648 az már gáz!! :D -
ymi #647 szerinted ez milyen lenne:
Coolink COOL AP400DX vagy
Coolink COOL AP400X
ha adx-est veszem az sokkal hangosabb?
vagy megéri a plussz venti a zajt?
köszi -
trabant #646 Lehet, de aki maga fizeti a villanyszámlát... -
#645 Lehet leszopja de biztos hogy qrva jó egy ULTRA géphez!! -
trabant #644 680W azért kicsit sok, leszopja egész Paksot. SLI 6800 Ultrahoz persze biztos alap, de nekem is elég lenne egy 450 duplavés. -
trabant #643 Hmm, nekem épp olyan kéne. Mármint 24 tű, sata madzag, lehetőleg vmi megbízható (Enermax és bandája), egy 300-as Mercuryra nem merem rábízni a 60 rongyos alaplapom. -
#642 Ez nem megbízható??
Ritkaság 400-500 Wattos tápoknál a 24pin-es csatlakozó!Meg a Sata!
Főleg a PCI-ex-es VGA-hoz az új tápcsati!
Nemtudom hogy neked a 17db az sok???
Meg a 2,7 kg??
Hol élsz te ember!?
Minél nehezebb egy táp annál megbízhatobb!ez azt jelenti hogy nem sporoltak ki belőle minden szart... -
Pill #641 Nekem nem kell ekkora nagy dog. Nehez is meg hangos. Nekem egy 400-500W kozotti olcsobb de magbizhato tap kellene! -
#640 MELYIK TÁPOT?
HÁT EZT!!! -
Pill #639 Na atolvastam egy kicsit a topicot es latom Chieftech meg Enermax amik jok.
En mindekepp itt az USA-ban akarok venni tapot mielott visszamegyek mert itt olcsobb. De itt nincs Chieftech csak Enermax.
ITT van egy csomo. ezek kozul melyik illene a leendo gepemhez? -
Pill #638 A lenyeg hogy gondmentesen mennyen az allabbi konfigon: #625
Szerintem 400-500W kozotti. De fogalmam sincs milyen. Azokrol amikert belinkeltem mi a velemenyed? -
ymi #637 akkor a lényeg hogy a 400 w elég de valami konkrétabb márkát vegyek?
ha veszek akkor nem jobb lenne egy nagyob ha már cserélem vagy elég lesz a 400-as ? kb mennyiért lehet venni egy jobbat ,és milyet tudnál ajánlani ami árban is türhető.
előre is köszi! -
#636 mekkora tápot akarsz venni? mondjuk rendes táp 10-nél kezdődik.... -
Pill #635 Vagy ez?
Nem akarok 10-12 ezernel tobbet kolteni tapra.
-
Pill #634 Errol mi a velemenyetek?
-
#633 Egyik osztálytársamnak is mercury tápja volt büszkélkedett vele hogy 400 wattos meg minden de fagyott a gépe rendesen tőle!ingadozott az áram faccán neki... -
#632 elméletileg igen, gyakorlatilag a mercury táp hulladék szal ha tudsz minél gyorsabban cseréld valami rendesre -
ymi #631 hello mindenkinek
most akarok váltani procit nem tudom elég lesz e majd a tápom ehez:
athlon 64 3000+
maxtor 120g 2 ventis rack
maxtor 120g
pioneer dvr 108
ati 9600 pro 128 mb
a mostani tápom : mercury 400w
előre is köszi
-
#630 a gagyi 400-as tápom az utólsókat rúgja, ezt meg most megkaptam "olcsón" és jó lesz (remélem) a köv generációs cuccokhoz is. -
Aspyrin #629 kissebb erőműved van? -
#628 és megjött :) -
Pill #627 A chieftec-en kivul meg milyent ajanlanal? -
#626 Chieftec 420 12cm ventivel az örökgarancia miatt! -
Pill #625 Hi all!
Uj tap vetelen gondolkozom mert a gepemet is folbovitenem egy kicsit.
Szoval ilyen lesz:
Abit IS7-E, P4 [email protected] (fesz. emelessel), 1024DDR400, Geforce 6600GT, 2 vinyo es 2 optikai ezkoz.
Ehhez milyen tapot ajanlotok olyan 18-20ezer FT-bol? -
#624 őt fogom megrendelni -
#623 hát igen kevés a tápod, mindenképpen márkás tápot vegyél azon nem szabad spórolni, pl 420 Chieftech -
Veno #622 A gépemben ezek vannak: 3GHz/512MB 120/80GB vinyó, 2dvd meghajtó, GeForceFx5500...és egy 300W-os codegen táp.
Dvd tömörítés közben a proci 80-90%-on dolgozik 2 órán át és a táp höfoka felmegy 80 fok fölé. Beraktam még egy ventit a házba de így is 70-73 fokos a táp. Lehetséges, hogy kevés a 300W? A 400-assal megoldódna a gondom? Milyet vegyek ha új táp kell bele? Ha valaki tud, kérem segítsen!Köszi. -
#621 Azért remélem csak egyszerűen poros volt.
(padlófűtés van, fekete az egész rendszer, fal mellett)
:( -
#620 "mondjuk ha nem jnc meg vargánya akkor elpukkan a táp és kész"
ez mit jelent?
Amúgy ha a lapátot cserélem és mégsem neked volt igazad és úgy megy el a táp akkor meg cseszhetem a garanciát.
-
#619 köszönöm akkor még mindig várok egy picit de ha újra durvúl (tuti hogy a tápból jön sőt az is biztos hogy a ventijéből mert ha pl csak simán újraindítom a gépet, tehát nem kapcsolom ki akkor is tovább pörög és füllel meghalgatva pont onnan jön a hang)
akkor csere.
Bár elég bosszantó egy fél éves gépnél ezáltal fél éves tápnál hogy máris csapágy hiba nem?
-
#618 mondjuk ha nem jnc meg vargánya akkor elpukkan a táp és kész. olcsobb egy venticsere mint egy uj táp csak emiatt.
a boltok 99%a meg leszarja hogy búg a tápod 3 óra használat után, elötted bekapcsolják jó és elküldenek