6979
Melyik tápot?
-
#697 coolermaster az üt :P -
trabant #696 Hmm, itt is az én tápommal tesztelnek, annyira szar nem lehet. :) -
#695 -ezelőtt mekkora tápod volt!
350Wattos Chieftec táp az pont jó neked... -
#694 és egy táp ajánlást kérek.
PIV 2.4(inside), 2*80giga, 512, 2 optika, Ti4200, SBLive, a hálókártya integrált. -
#693 ma lett elegem az áramingadózásból.
milyen szünetmentes tápot ajálotok ? -
Dr DeViLKiNG #692 nem tudja valaki, hogy hol lehetne kapni vmi f@sza kis 20-24 átalakítót külön? -
trabant #691 Igen. Pl. ehhey is adnak. -
#690 V.ki vágja az új táp témát?
Létezik 24pin-->20pin -re alakító? -
trabant #689 Mindkettő: igen. -
trabant #688 Nekem 9800 pron füstölt már el flopicsati, ebből okulva nem ártana ide is egy tartalék. :) -
trabant #687 24 pin igen, sata is 2, 6 pines "PCI-E" csati meg a videokártyához volt mellékelve. Ami nagyon teccik rajta az hogy csak 1 db 12 cm-es ventije van, tök halk. Aktív PFC, rövidzár, túlfesz védelem (halt már be így alaplapom, szal nem árt ha van). A kék uv világítás csak ingyen extra. -
Pill #686 Es ahhoz a tapho amit vettel volt 24pin-es csati meg PCI-Ex-es csati meg SATA? Mert ha igen akokr nem rossz!
Amugy en eddig meg a 485-os Enermax mellet vagyok. -
#685 Nincs mit majd szólj ha baj van%! -
bazze #684 THX -
#683 nekem is bírta a "kódgány" az Fx5900-em mellett csak bekrepált az egyik zsenyor is ingadozik benne az áram!azóta lettt cserélve! -
#682 Nekem 2 vinyó 2 író cd/dvd 2000+xp 512 ddr ram 2 hálókártya 9600 pro.
És csak 300W-os kódgány táp.Tunningot is bírja. -
#681 Ennek bőven megfelel!azt hittem hogy olyan VGA-d van a mire tápcsit kell rádugni!!!
tökéletes a Chieftec hozzá... -
bazze #680 jajj már félre írok akarom mondani Hálo kártya -
bazze #679 PIII 1,1 tualatin felhúzva 1500re
Abit R9600SE
384RAM
+Hangkártya
LAN kábel
+2 vinyó
+1CD író
+DVD író
+TV tuner kártya -
#678 A tápodon már gondolom a 24 tűs csatlakozó van!
Adtak hozzá átalakítót is (20pineset)?
Sata van rajt vagy az is átalakítós? -
#677 Hát M-O.-on tuti nem találsz! ha találsz akkor szóljál mert veszek egyet én is!!Csak úgy! -
trabant #676 Télleg, nekem is a vidkártyához csomagolták. Most szerelem össze írás közben, még nem néztem át mindent a cuccokban.
Tápnak ajánlom amit én is vettem, sztem az jó, és én is PCI Expresshez vettem (nforce4). -
trabant #675 Az X850 XT-men van mind a kettő féle. A tápomon meg csak a mezei flopicsati. Árulnak valahol 6 tűs átalakítót? -
trabant #674 Pedig van. Mondjuk én most egy Coolermaster 450-est vettem, asse rossz. -
#673 Hát igen az sok!De jó Táp!! -
#672 Hát ja!Talán hozzáadják!! -
#671 amúgy az a táp itthon 33k bruttó :) -
#670 normális tápok 20k körül kezdődnek. -
Pill #669 ITT a link. Ezen van 24pines csati meg PCI-Ex-es is es kb 23e FT ami sok. -
Pill #668 Na utananeztem egy kicsit es ahogy emelkedik a teljesitmenye a tapoknak ugy egyre tobb uj dolog kerul bele.
Pl a 485Wattos Enermax-ban van 24-pines csati de csak egy PCI-Ex csati van.
Viszont az uj 600w-os Enermaxba es az uj Thermaltake-be mar 2 PCI-Ex van az SLI-hez.
En nem hiszem hogy fogok SLI-t hasznalni, de ki tudja -
#667 VGA-ról vagy alaplapról beszélsz? :)
VGA-hoz valszeg kapsz átalakítót, régi tápból újfajtát nem tudsz csinálni :) -
Pill #666 Hat ha adjak akkor az jobb mert akkor valszeg nem fogok ennyit kolteni egy tapra.
Bar nem tom. Van olyan tap amit ha most megveszek akkor kesobb ha atallok a PCI-Ex-es rendszerre nem kell lecserelnem?
es mi a helyzet az SLI-vel? -
#665 nézd meg a leírásban, mondjuk a 6 pin-es átalakítót valszeg adják a VGA-hoz. -
Pill #664 Szoval akkor a jovore gondolva olyan tapot kellene vennem aminek vannak ilyen PCI-Ex-es csatlakozoi. Igaz most meg nem szandekozok venni olyan alaplapot meg vidkarit de egy ev mulva mar lehet es akkor nem jonne rosszul az olyan tap.
Ja meg egy kerdes: Az az Enermax amit kineztem annak is van 24pin-es esg PCI-Ex-es csatija?
-
#663 hopp az gáz!Szériahibás!
Hát ez felháborító!! -
#662 20-pines lapom van, a táp gyárilag 24 pines, és a hozzá adott átalakítóból hiányzik 1 kábel szál. -
#661 mért olyan lapod van ami már 24 pines csatlakozó kell?vagy mi? vagy hiányzik a 24pin? -
#660 nekem adtak ilyet a táphoz, csak éppen az alaplapra menő 20 pin-es csatinak hiányzik 1 kábele úgyhogy mehet vissz a gar-ba :( -
#659 Attól függ hogy milyen géphez vetted?mennyi cuccot használsz a gépben? -
#658 Ezekbe már mindent beleraknak!Full protection jelenti a védelemet!
12cm venti az facca...