6979
Melyik tápot?
-
MacrosTheBlack #1137 Nem házzal, hanem alaplappal kell kompatibilisnek lennie. -
fakos #1136 Hi!
Vki pls help!
A kérdés a következő: most készülök venni egy FSP Green Power 400W-os tápot, már csak azt nem tudom, hogy ez minden házzal kompatibilis? nem találtam erről adatot sehol. Csak vmi olyat írtak, hogy ATX 2.0 kompatibilis, de nem tudom, hogy az milyen, s nekem olyan házam van-e. Légyszi segítsetek!
Sürgős!Előre is kössz! -
#1135 -
#1134 lesz + átb@sztak az árral...... -
#1133 A régivel sem volt semmi gondom, pedig az is noname, és 6 évig már a 3. konfigom szolgálja...Ez alatt meg van egy 12cm-es venti és 6 ezer forintot adtam érte.....remélem nem lesz gond vele! -
#1132 hát annál jobb, de ha tudsz gyorsan szabadulj meg tőle. -
#1131 Hali! Vettem egy Codegen tápot, 400W-osat, de mindenhol csak a legroszabbakat hallom róla. Tényleg ilyen rossz lenne? Egy 300W-os Artec tápot cserélek rá, már közel 6 éves. Megéri?.. -
flashX #1130 Na vazzeg 270körül zabál a gép monitor nélkül, meg modem stb nélkül..
Érdekes -
flashX #1129 2,6os celeron az melyik ot?? -
#1128 Max amit alant irtak,kisebb proci,kisebb VGA,dehát azugye visszaléps:o
Nem a táp a hibás,hanem amik "kérik" a kakaot a gépben.
Itt "elvileg" ki lehet számolni mennyit kajál a gép: itten
Vagy azt is meg lehet tenni,ezt a weboldalt megmutatni ösöknek,persze minimumra beállitva, azt lehet mondani " há'de nézéttek ez a gép alig fogyaszt 103 Watt-ot." blablabla.
Kis sumákság sose árt:) -
flashX #1127 ezt mondják otthon is :/ -
flashX #1126 :) -
#1125 Persze, menjen kevesebbet a gép:P -
#1124 lehet, kisebb proci, kisebb VGA, kevesebb meghajtó szal végülis C64 is frankó gép :) -
flashX #1123 nemjöttbe lál -
flashX #1122 O_O
akkor vmit csak lehet tenni vagy nem? -
#1121 és szerinted ha kisebb tápot raksz be, akkor majd kevesebbet fogyaszt? :)
elárulom hogy nem fog kevesebbet enni a géped, max kinyírja a kis táp. -
flashX #1120 persze hogy erre fogják ,de nem fognak engedni belőle inkább én lépek -
#1119 még jó, hogy erre fogják:)) nincs valami nagyobb cucc a kéróban? hűtőláda, heggesztő, mittomén mini-génlabor?? mer akkor azokra lehet fogni:)
egyébként mennyit fogyaszt egy gép? monitorostul, hangfalak meg minden egyébb átlagteljesítménnyel? mondjuk játék alatt? -
flashX #1118 túl nagy villanyszámla, szüleim meg kiakadnak néha.. :/ -
#1117 mi? kisebbet akarsz? ilyet se hallottam még :) -
flashX #1116 Hi!
a mostani tápom 400as és szeretnék egy kisebbet venni, nemtudom elbírná-e.
nemtudom milyen adatot írjak gépről, remélem ti tudjátok -
#1115 figyelj nekem volt mercury tápom pont ilyen két vinyot tönkretet az egyik vadonatúj volt nem cserélkék ki jó gondold meg hogy megtartod -
Szirob #1114 Lenne egy ilyen konfigom: Abit ic-7, 3.00 Ghz P4 HT, 2*512 mb ddr, Geforce 6600, 2 db vinyó és egy dvd meghajtó. Ezt egy 400 wattos Mercury táp viszi. Tudom hogy szar meg minden sokan figyelmeztettek, hogy lehet kiüti pár napon belül a gépem meghogy nem fogja bírni. De elmentem Lan Partyra ezzel a géppel és 3 napig napi 10 órát ment gond nélkül. Ez jelentheti azt hogy nem kell uj tápot vennem? De ha kell akkor milyet vegyek? -
Torta #1113 Vagy esetleg erről: Chieftec CT420A2? -
Torta #1112 Zaj szempontjából a Chieftec ATX-410-212 táp milyen? Van benne hőfokszabályzó?
Ja és mi az a PFC? Sűrgős lenne... -
#1111 mint a szél! -
#1110 Szerintetek ezt a konfigot elviszi egy Chieftec 300W-os tap?
Abit NF7-S
2400+ (200*10)
2*256 DDR400
Gf4 ti4200
2 vinyo +1 cdrom -
Csaba #1109 Szerintem elmenne, de én biztos nem vennék használt tápot. Ki tudja, milyen állapotban van, és meddig húzza még...
Én vettem egy újat (350 wattos coolink, 11 ezerért), és megbirkózik a 3ghz-es prescottommal és az új 6600Gt-mel. -
#1108 szerelés szempontjából igen, kis szűk házban sz@r a levegő keringése. -
Torta #1107 Érdemes berakni egy jó tápot egy régi házba(codegen tápos ház)zaj szempontjából, vagy érdemesebb új házat is venni? (azok vannak jobbak is sulinetre) -
#1106 sulinetre én még csak gaygi codegen-t láttam. -
#1105 Pill szerintem nem lesz jó arra a konfigra ilyen kis wattos táp Mininum 400W
a megfeletö -
Torta #1104 Sulinetre szeretnék vanni valami csendes házat táppal. Tudtok valamit? Érdekes zaj szempontjából, hogy milyen a ház vagy inkább a tápon múlik? -
Pill #1103 Lenne meg egy kerdesem:
Szoval olcson tudnek szerezni egy hasznalt Enermax 330-as dual-fan tapot. Es nem tudom hogy stabilan elmenne e a kovetkezo config-gal.
P4 [email protected], 1GB, 6600GT, 2vinyo, 2optikai ezkoz.
-
pauly #1102 Oké,meggyőztetek :)Végülis már mindegy ha 2-3 ezret még ráköltök. -
pauly #1101 Hát még az talán belefér,úgyhogy lehet az lesz. -
#1100 de nem is kötöttél rá olyan erőműveket mint a mostani gépek, nekem everest szerint 84-155 watt között fogyaszt csak a procim, ezt rákötni 1 hulladék codegen 400-asra örültség lenne. -
#1099 ne sajnáld, mert nagyon szívhatod utánna a fogad... -
#1098 így van.