6979
Melyik tápot?
  • MacrosTheBlack
    Nem házzal, hanem alaplappal kell kompatibilisnek lennie.
  • fakos
    Hi!
    Vki pls help!
    A kérdés a következő: most készülök venni egy FSP Green Power 400W-os tápot, már csak azt nem tudom, hogy ez minden házzal kompatibilis? nem találtam erről adatot sehol. Csak vmi olyat írtak, hogy ATX 2.0 kompatibilis, de nem tudom, hogy az milyen, s nekem olyan házam van-e. Légyszi segítsetek!
    Sürgős!Előre is kössz!
  • tangabuvar55
  • Punkerwork
    lesz + átb@sztak az árral......
  • tangabuvar55
    A régivel sem volt semmi gondom, pedig az is noname, és 6 évig már a 3. konfigom szolgálja...Ez alatt meg van egy 12cm-es venti és 6 ezer forintot adtam érte.....remélem nem lesz gond vele!
  • Punkerwork
    hát annál jobb, de ha tudsz gyorsan szabadulj meg tőle.
  • tangabuvar55
    Hali! Vettem egy Codegen tápot, 400W-osat, de mindenhol csak a legroszabbakat hallom róla. Tényleg ilyen rossz lenne? Egy 300W-os Artec tápot cserélek rá, már közel 6 éves. Megéri?..
  • flashX
    Na vazzeg 270körül zabál a gép monitor nélkül, meg modem stb nélkül..
    Érdekes
  • flashX
    2,6os celeron az melyik ot??
  • Banyapapa
    Max amit alant irtak,kisebb proci,kisebb VGA,dehát azugye visszaléps:o
    Nem a táp a hibás,hanem amik "kérik" a kakaot a gépben.
    Itt "elvileg" ki lehet számolni mennyit kajál a gép: itten

Vagy azt is meg lehet tenni,ezt a weboldalt megmutatni ösöknek,persze minimumra beállitva, azt lehet mondani " há'de nézéttek ez a gép alig fogyaszt 103 Watt-ot." blablabla.
    Kis sumákság sose árt:)
  • flashX
    ezt mondják otthon is :/
  • flashX
    :)
  • Banyapapa
    Persze, menjen kevesebbet a gép:P
  • Punkerwork
    lehet, kisebb proci, kisebb VGA, kevesebb meghajtó szal végülis C64 is frankó gép :)
  • flashX
    nemjöttbe lál
  • flashX
    O_O
    akkor vmit csak lehet tenni vagy nem?
  • Punkerwork
    és szerinted ha kisebb tápot raksz be, akkor majd kevesebbet fogyaszt? :)
    elárulom hogy nem fog kevesebbet enni a géped, max kinyírja a kis táp.
  • flashX
    persze hogy erre fogják ,de nem fognak engedni belőle inkább én lépek
  • bigapó
    még jó, hogy erre fogják:)) nincs valami nagyobb cucc a kéróban? hűtőláda, heggesztő, mittomén mini-génlabor?? mer akkor azokra lehet fogni:)

egyébként mennyit fogyaszt egy gép? monitorostul, hangfalak meg minden egyébb átlagteljesítménnyel? mondjuk játék alatt?
  • flashX
    túl nagy villanyszámla, szüleim meg kiakadnak néha.. :/
  • Punkerwork
    mi? kisebbet akarsz? ilyet se hallottam még :)
  • flashX
    Hi!
    a mostani tápom 400as és szeretnék egy kisebbet venni, nemtudom elbírná-e.
    nemtudom milyen adatot írjak gépről, remélem ti tudjátok
  • biomage
    figyelj nekem volt mercury tápom pont ilyen két vinyot tönkretet az egyik vadonatúj volt nem cserélkék ki jó gondold meg hogy megtartod
  • Szirob
    Lenne egy ilyen konfigom: Abit ic-7, 3.00 Ghz P4 HT, 2*512 mb ddr, Geforce 6600, 2 db vinyó és egy dvd meghajtó. Ezt egy 400 wattos Mercury táp viszi. Tudom hogy szar meg minden sokan figyelmeztettek, hogy lehet kiüti pár napon belül a gépem meghogy nem fogja bírni. De elmentem Lan Partyra ezzel a géppel és 3 napig napi 10 órát ment gond nélkül. Ez jelentheti azt hogy nem kell uj tápot vennem? De ha kell akkor milyet vegyek?
  • Torta
    Vagy esetleg erről: Chieftec CT420A2?
  • Torta
    Zaj szempontjából a Chieftec ATX-410-212 táp milyen? Van benne hőfokszabályzó?
    Ja és mi az a PFC? Sűrgős lenne...
  • czky
    mint a szél!
  • Emery
    Szerintetek ezt a konfigot elviszi egy Chieftec 300W-os tap?

Abit NF7-S
    2400+ (200*10)
    2*256 DDR400
    Gf4 ti4200
    2 vinyo +1 cdrom
  • Csaba
    Szerintem elmenne, de én biztos nem vennék használt tápot. Ki tudja, milyen állapotban van, és meddig húzza még...
    Én vettem egy újat (350 wattos coolink, 11 ezerért), és megbirkózik a 3ghz-es prescottommal és az új 6600Gt-mel.
  • Punker
    szerelés szempontjából igen, kis szűk házban sz@r a levegő keringése.
  • Torta
    Érdemes berakni egy jó tápot egy régi házba(codegen tápos ház)zaj szempontjából, vagy érdemesebb új házat is venni? (azok vannak jobbak is sulinetre)
  • Punker
    sulinetre én még csak gaygi codegen-t láttam.
  • biomage
    Pill szerintem nem lesz jó arra a konfigra ilyen kis wattos táp Mininum 400W
    a megfeletö
  • Torta
    Sulinetre szeretnék vanni valami csendes házat táppal. Tudtok valamit? Érdekes zaj szempontjából, hogy milyen a ház vagy inkább a tápon múlik?
  • Pill
    Lenne meg egy kerdesem:
    Szoval olcson tudnek szerezni egy hasznalt Enermax 330-as dual-fan tapot. Es nem tudom hogy stabilan elmenne e a kovetkezo config-gal.
    P4 [email protected], 1GB, 6600GT, 2vinyo, 2optikai ezkoz.
  • pauly
    Oké,meggyőztetek :)Végülis már mindegy ha 2-3 ezret még ráköltök.
  • pauly
    Hát még az talán belefér,úgyhogy lehet az lesz.
  • Punkerwork
    de nem is kötöttél rá olyan erőműveket mint a mostani gépek, nekem everest szerint 84-155 watt között fogyaszt csak a procim, ezt rákötni 1 hulladék codegen 400-asra örültség lenne.
  • bigapó
    ne sajnáld, mert nagyon szívhatod utánna a fogad...
  • bigapó
    így van.