6979
Melyik tápot?
-
#1177 valami geb@sz van a linkekkel :) -
Borg #1176 Kis tagan reklám :)
Szal egy picit azért lehidaltam a minőségen, és a supporton :)
Tegnap vettem át a tápot, 75 euro volt. (ez ugye 18500 ft, míg MO-n bruttó 29 lett volna...)
Egykét highlight:
-3 év gar
-minden csati aranyozott
-ESD árnyékolt táp és belső kábelek
-4 SATA, 2 PCIE csati, 8 molex + 2 floppy
-4/8pines P4 csati, 20/24 pines univerzális ATX csati
-túlfesz, túláram,rövidzárlat védelem
-elektrosztatikus kisülés (ESD) elleni védelem 3kV-ig
-extra vastag aranyozott földeléskábel
-50% terhelésig 21dBA alatt dolgozik, 100%-on éri el a 28dBA-t.
-fekete eloxált alumínium ház
No meg a support :) Nézzétek meg a csomagolást...
-5tépőzáras kábelbinder, meg 2 műanyag
-csavarok
-kézikönyv (egy táphoz..), amiben még glossary is van az összes elektronikai meg táppal kapcsolatos röviditéshez, illetve a táp összes kapcsolási rajza megtalálható benne
1
2
3
4
5
6
(bocsi a képekért, de itt csak egy mini casio van :) -
Borg #1175 Jaja, csak az ára röhelyes.
27+áfa = 33750
itt meg 100 euro = 24500ft bruttó...
De én nem 2forceot vettem, hanem black seriest. -
#1174 itt is lehet kapni Tagan 2 Force-ot. -
#1173 ha te mondod biztos úgy van :) -
Borg #1172 Nem! :)
Megnéztem apcc.com-on, a tied is, meg az enyém is kváziszínuszos jelet ad ki magából, szal elvileg ha nálad nincs gond az aktív pfc-vel, akkor nálam sem lehet. -
#1171 hm? :)
(Ter kórságot elkaptad?:) -
Borg #1170 Hm. -
#1169 nekem az AX van elméletielg aktív -
Borg #1168 Nekem Back UPS-CS 650VA van.
De az enermaxod aktív PFC-s? -
#1167 Back ES 500:
-
Borg #1166 De az passzív PFC, nem? Milyen APC-d van? -
#1165 kiskerrel nem foglalkozok :) -
#1164 enermaxom pfc-je nem genyózik az APC-vel -
Borg #1163 75 euro (18500Ft)
Itthon bruttó 29 ezer ft :)
A tesztek szerint az egyik leghalkabb táp a 480-asok között, sőt, egykettő szerint _A_ leghalkabb. Két db venti van benne, egy elöl, egy hátul, mindkettő automatikusan szabályozott, hőmérséklet függvényében.
A 28/48/28 Amperek meg nem éppen rosszak :)
Már csak az a kérdés, hogy az Aktív PFC-je nem e akad össze a szünetmentesemmel :? -
jihad #1162 Nekik van, ráadásul kisker. Ha nincs raktáron, akkor hoznak. Nem kamura, mint a legtöbb cég ("hátö, mégsincs" - Kékhal, Víz, stb.), ezért tudom ajánlani. -
#1161 nem láttam még itthon nagyker listán :( -
Borg #1160 Asszem ilyenem lesz...
-
Borg #1159 Jah, ezzel egyetértek. Én is most sasolom milyen tápot vegyek, még az is lehet, hogy Tagan lesz belőle.
Csak ez azért függ az ártól, meg a kínálattól is. -
#1158 Azti ez nagyon komoly most nézem hogy a 20 pinesnek hitt tápomon van + 4-es csati tehát 24-esbe is belemegy.Tehát erről az elágazásról beszéltetek jó tudni :) -
cyberbob29 #1157 Azt mondom aki király tápot akar annak Tagan tápot ajánlok, www.tagan.de az abszolút csúcskategória! -
#1156 Márkás 450-500W kúl lenne sztem bele...De lehet kevesebbel is beéri. -
#1155 A francba elfelejtettem beirni előző hszba na mindegy.
Egy olyan gépbe amiben lesz 3 vinyó 1 dvd rom 1 dvd iró olyan 3700+ körüli proci + 1 7800GT vagy X800XL VGA mekkora táp kell majd?? -
#1154 "Olyat vegyél ami külön van,és nem egyben."
Miért olyat vegyek az mivel jobb? -
#1153 Enermax-nak több ilyen tápja is van, pl az én 565-ös (535W) SLI-s tápom. -
izb #1152 Itt egy link hogy van nagyobb.
Táp -
izb #1151 Ez a 20-24 pin igy néz ki.
Olyat vegyél ami külön van,és nem egyben. -
izb #1150 Szerintem hülyeség. -
#1149 Köszi az infot akkor most veszekegy tápot.
Egyik srác mondott valahi olyat hogy 24 pinesből nincs nagy vagyis 500Wattos nemigen van.Igaz ez? -
izb #1148 A plusz négy külön szálon fut,tehát egyszer van egy huszas és egy külön négyes csati.
Igy a mostaninál ugyanúgy tudod használni.
Legalábbis tudomásom szerint. -
#1147 talán ez -
#1146 Szeretnék venni majd új gépet és vele jár persze az új táp is.
Namármost az új alaplapra 24 pines vagy hogymondják tápcsati megy a mostani alaplapomra meg csak 20-as megy.
Van átalakitó kábel 24-esről 20-asra??
Ha hülyeségeket irtam bocsi full láma vagyok ebben a témában.
-
#1145 Ja sorry, nem láttam az előzményeket.
Szal ha van lehetőség próbáld ki másik gépben is, ha ott is gázol akkor visszaboltba, és megmondani mi a helyzet.
nEm láttam még ilyen átalakítót, de jól dugtad rá? -
#1144 -5V? Nemtom pontosan mi is ez, de a deszkán 2 csati van. Mindkettőt dugd be ha jót akarsz... -
fakos #1143 ABIT NF-7-es alaplapom van, annak kell a -5V??Egyáltalán mire jó ez a -5V??Mihez van rá szükség? -
Torta #1142 Sajnos azt nem tudom, meg kell nézni az alaplap leírását, ha ír benne -5v-ot, akkor valószinűleg kell az alaplapnak (persze pont az enyémnél írja, de úgy néz ki nem kell semmihez). -
#1141 Tényleg ez a -5 volt mire kell?
Mármint mire használja a alaplap? -
Torta #1140 Tudomásom szerint ezek az új tápok már nem támogatják a -5 voltot. Ha az alaplapodnak kell, akkor ciki van:(( Én is FSB tápot vettem 350w-os és nekem ABIT BE7-es alaplapom van és nálam mükszik. -
fakos #1139 Sziasztok!
Segítsetek pls!!!
A probléma a következő: vettem egy FSP Green Power 400W-os tápot. Mivel ez a táp 24 tűs, az én lapom meg 20 tűs, ezért vettem egy átalakítót is. Beszereltem az új tápot+átalakítót, s -5V-nál hibát ír ki az alaplapi figyelő progim (ABIT NF-7), mintha a táp nem adna le -5V-on feszültséget. Az értékek -5.50->-4.50-ig vannak és nálam +3.55-öt ír...szal valami gáz van. Most nem tudom, hogy az átalakító vagy a táp rossz...egyáltalán miért felel a -5V. Most visszatettem a régi tápom, az jó, -5V-on is tökéletes, csak azért kellett új, mert a régi csak 300W-os.
Pls help! Sűrgős! Előre is köszi!
sziasztok! -
Zöldszakáll #1138 Annyit mondhatok, hogy én CSAK a Chieftecben bízok, semmi másban. Először rámsózták a M*str*l-ban a készleten lévő legdrágább Sirtec tápot, aztán 3 hónapra rá leégett, és simán becserélték (persze ráfizetéssel) egy 10W-al nagyobb Chieftecre. azóta tökéletesen működik.