Melyik tápot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Én meg veszek egy 7800Gt elég rendesnek tünik! 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Fõleg a vinyóimat féltem. Ezért kéne egy megbizható, stabil táp.
Szóval nekem bevált a Coolink. Nem tudom, hogy mi különbség van az AP és CP között, de nem hiszem, hogy csalódnál benne...
A legjobb tuningeredményeket ilyen epoxokban érik el amúgy.
Csakhát így két évesen ezt is utólérte a szar kondik halála. De jövö héten úgytünk meg lesz javítva, 2000ft-ért kicserélik rajta az összeset. Jobb minõségû lesz mint újkorában 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A két ventije szinte alig forog, szinte csak "lehel" hátul. Mondjuk jó meleget 😊 De a chieftecem ennél melegebbet nyomott hátul.
Punker neked tetszene ez a táp, egyenesen nulla hangja van 😊
Mondjuk sajnos ahogy szétszedtem a gépet, találtam 3 pupos, kifolyt kondit az alaplapomon 😞 Szal most még kereshetek erre is valami megoldást... vagy újrakondiztatom az egészet, vagy veszek újat..
Next PC upgrade: 2022
A házam meg a tápom együtt nem lesz annyi 😄 (még a rendszerhûtõkkel sem)