Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
jó lesz ez, ha egyszer megjelenik... (egyre jobban kezdem hinni, hogy abban a riportban 2006 végérõl, és 2007 márciusáról beszéltek. Mert az lehet, hogy decemberben készült, de csak január közepén publikálták.) Tuti, hogy a 18wos-okat tarolni fogja, bár azokat a grafikán kívûl még a king of the road is veri...
Szal szerintem ha a fizika legalább olyan lesz, mint a KOTR-ba, +ez a grafika...

Renault magnum http://kamionszim.hu

M@TriX
ez nema való világ, tökösebbnek kell lenni 😉
lépj oda

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

daf xf
Ja igen de nem olyan szoros idõ mint a gémben.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

allock
valóságban is megadott idõre megy 😊

#hhwnd

M@TriX
mind1, azért újabbak mint a lentibbek az tuti 😉
jah amúgy a márciust a legutóbbi riportjukban mondták decemberben, ha nem olvastad nézz vissza a fórumba lefordítottam.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

allock
Nekem csak az amcsi kamionokkal lesz bajom :S
mert nemlehetlesz modolni a gémet

#hhwnd

daf xf
Ja meg még az hogy idõre kell szállítani az árut.😞

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Nekem ezzel csak annyi bajom lenne hogy majd versenyeznikell😞
A king of the roadban se szerettem verseznyezni.

Truck Driver001
wolt már mind1ik😄DD,mind1,engem nem zavar😛,idén március?én már abban is kételkedek hogy megjelenik...100% hogy nem adják ki márciusba.legfeljebb 5 év múlva😛

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

M@TriX
én ezeket még nem láttam ha volt akkor sorry (de szépek így nem kár értük 😉), bocsi a méretekért...

M@TriX
az utolsó infók szerint idén március, de hamarosan kiderül, mert 1 hét múlva március 😉

daf xf
Ebbe a gémbe pótot is kell venni ?
Vagy ugyan úgy akazgatni kell?

Truck Driver001
én is wagyok már vele,kurvára nem érdekel,nem lesz ebböl semmi.4évig wagy csinálni 1 gémet,wagy meddig....pffff...kapják be..ki a faszt érdekel,csak a népet hülyitik a szaros képeikel.én már lemondtam róla.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Speedbreaker
pedig még várnod kell 😛 😞

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

daf xf
Egyre jobban kezd érdekelni ez a gém.😊

Speedbreaker
nem vót még má 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

daf xf
Ha vót má akkor sorry!

Cream78
Nálunk nem! 😄
De azé köce!

akyyy
a muszáJ az pontos J!!!!!!!!!!!!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Slayerboy
Szar se lesz ebbõl...

Voltam zárás előtt. _______________

Speedbreaker
kettõezer-hét???????????????????????????????

allock
<#wow1><#confused><#levele><#shakehead><#dumcsi> jól eltologatják

#hhwnd

gumikacsa
2007 március 😛

Speedbreaker
elvileg március

MAN TGA
KÖszi

Speedbreaker
Ma olyat hallottam, hogy az egyik haveromnak a haverjának a haverja játszik az rnr-el. ezt a haver mondta. Én ezt rohadtul nem hittem el 😊 (rem értitek)

allock
még a készítõk sem tudják pontosan

#hhwnd

MAN TGA
Tudja valaki mikor adjákki ezt a játékot??
<#confused><#confused>

Cream78
Na és Kraz+Ural, vagy hansonlók??
Ja ez nem truck trial!!
😄 <#nyes>

Speedbreaker
ilyen szerintem nem lesz benne 😄

Cream78
Amíg nincs game muszály a gyakorlatban nyomni.....
Tegnap egy 3 tengelyes MAN-t vittem Sopronból Szombathelyre....
Feltettem a trélerre, indulnék nem mozdul...Öszkerék neki alig akart kivánszorogni a telephelyrõl, ami a gyors olvadás miatt úgy néz ki mint egy off road pálya...Jön a tavasz Sár dagonya juj de jó! <#eljen>

Speedbreaker
Csicska készítõk 😞

streeter
Nincs semmi idõpont vagy valami demo? Szerintem egy demo-t már simán kifutna.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

kesenyi
nincs

...:::kesenyi:::...

Kit--Kat
1111 és még mindíg nincs:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Magnumrolcsi
1110 üzenet és még nincs játék!

<#wilting>

Cream78
Új info nincs?<#eplus2>

Cream78
Nem szándékoztam senkit megbántani ám! Csak hát ez a tapasztalat....
Alig várom már a game-t rohadt kiváncsi vagyok milyen lesz!

Speedbreaker
<#worship>

"Vannak akik nem szeretnek a másiknak segíteni."

Én segítenék ha tudnék, de én se tudok többet mint ti. STIMT??????
Egyébként, hogy megnyugodjon szegény lelketek ez úton kérek bocsánatot. <#vigyor1><#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#duma><#duma>

Web: http://www.tir.extra.hu

Azt gondoltam/sejtettem, hogy csak viccelsz de ezért megkérdeztem. 😊 <#eplus2>

gumikacsa
Hogy Orosz lesz, az alap. Na meg lesz angol verzió is, az is alap.

Schwarz
magyar <#hehe>

Mi az a windows?

Cream78
Nyugi ne húzd fel magad! Vannak akik nem szeretnek a másiknak segíteni.
Meg ha már tudnak valamit, amit a másik nem akkor hülyének nézik....

Cream78
Jaja jöjjön hát, de ha fejre állunk akkor sem fog elõbb kijönni....
Engem meg igen is érdekel milyen nyelvi verziók lesznek!
De remélem nem baj, hogy megkérdeztem.....
Túl kihalt volt a topic.

Tomo15
BANNER???<#taps><#wilting>
Duddits
Kit érdekel? Inkább jöjjön...

Speedbreaker
nem b+ viccelek. van mögötte smiley? nincs. akkor valszeg komolyan gondoltam...

Cream78
Írjon má valaki valamit ide.... 16 órája nem írt senki.....

Jah aki képben van megnondhatná, hogy milyen nyelvü verziók lesznek? Ha tudni rola valamit...Gondolom orosz az lesz..... <#kerdes>

Ezt most komolyan kérded?<#conf><#csodalk>