6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Boconadi
    nem :P Majd 2007 elején (talán)
  • leho94
    hy!bocs a kérdés miatt,de kiadták a gamet?
  • Magnumrolcsi
    #2101, első kép ........
  • gumikacsa
    ??? kézikamerás felvétel, mit látsz a grafból??? Semmit.
  • Magnumrolcsi
    Elég tréj egy grafika, ezen dolgoztak annyit, vagy ezen 640x480 és minden low-on van??? Belső nézet is ....., főleg a kijelzők... Régebbi videókon jobban nézett ki.

nade majd meglátjuk!
  • King of Roads
    nem tudtam, hogy bugokat kéne keresgélnem a videókba...
  • [HUN]FaTaL
    irányjelző lesz egyáltalán a játékban? mert egyikképen sem látok a kanyarodó autón irányjelzőt:D
  • bertino
  • Kit--Kat
    Sztem jó lesz, legyünk türelmesek és higgadtak:)
  • PLATINO
    mikor jön ki a teljes a bug tuti ki lesz javíva semmi para
  • Truck Driver001
    Ha Kacsa nemszól,azt sem tudod milyen bugok vannak benne!:Dlol-.-
  • gumikacsa
    Meg nem árt hozzátenni, hogy ezt a demo-t már májusban az E3-on is tolták, tehát nem igazán a végleges játékból való
  • Boconadi
    Hát szerintem nem kéne azt elvárni a game-től, hogy még kész sincs, bétát nemsoká fogják tesztelni, szóval még ki sincs adva. Túl sokat vártok az alig "félkész" játéktól. Majd kijavítják őket, vagy ha mégis maradnak lessz peccs. NA! :D
  • King of Roads
    tényleg elég szarul vezet a gyerek.
    lehet lejártnak tünik ennyi idő várakozás után, vagy csak a videó minősége rontja le a hangulatot, mindenesetre jobbra számítottam. bár képen mindig minden szebbnek tűnik.
    na meg ahogy te is mondod kacsa az a sok bug. sztem elég gázok ezek a hibák ennyi idő fejlesztés után. bár ez a kotr úgymond újjabb része, remélem mégse olyan komolytalan lesz mint maga a kotr volt. mert ahogy ez a barom nyomta elég annak tűnt.
    ja meg azis elég komolytalan amikor ráakasztja a pótot arra a piros Kenworth-re...
  • King of Roads
    Kb ilyesmi: 5 pontból 4.5 pontot kapott a játék, de elég sok bug van benne és hát ugye ki kéne javítani.

Valaki mondta (nemtom kire gondol ), hogy a demoban sok olyan autó volt amiket nem raktak fel a honlapra ez azt jelenti, hogy nem kell aggódni affelől, hogy nem lesz elég AI autó a játékban. ezt láthatod is a videóban ha megnézed közelebbről.

ez a valaki mondta azt is, hogy a játék fantasztikus, de sok benne a bug, de ha ezek ki lesznek javítva ez lesz az év játéka

nagyjából ennyi...
  • exodu020
    de ha megfigyelték kicsit fura a potnak a nyomvonala:S követi a kamiont, jobbra kanyarodik a gépes a pót meg balra csúszik, ha ez igy márad elég vicces lesz:D
  • Boconadi
    alátámasztom. Erre gondoltam a #2102-ben, csak rosszul fejeztem ki magam.
  • Boconadi
    mert úgy játszanak vele. A játék egy töredékét láttad. Szerintem nem így van ahogy gondolod. Ha meg lessz neked is fogadjunk hogy más véleményen leszel. De majd meglátjuk :)
  • gumikacsa
    nem, ezzel inkább az a baj, hogy a gyerekek nem vették komolyan a dolgot. Ha ezt a kiállítást tudom, hogy van, tuti, hogy elmegyek, és én normálisan mentem vola ( a videokon a gyerek iszonyat szarul megy, nagyon béna. Pedig még kormány is volt)

• Slayerboy
    Hát ez elég gagyi... kicsit komolyabbra számítottam. És nem a bugokra mondom mert nyilván még nincs kész, de olyan alapszarnak látszik.
  • gumikacsa
    He also added that overall the game is realistic to 4.5/5. But there are still some bugs that need to be worked out.

He also said that there were many cars in the demo which are not listed at the official site, and that means we will never have to worry about there not being enough AI cars. You can see this in the videos if you look closely.

He also said that the game is fantastic, but there are bugs and many of them, but when they are fixed this will be the game of the year.
  • gumikacsa
    vannak a videokban bugok, majdnem mindegyikben találtam:
    1. kép: Autók összepuszilva, na jó, mondjuk, ez nem bug, csak baleset...
    2. kép: Ez megállt ott, nem lehet tőle bekanyarodni
    3. kép: Ahogy nekiment a kamionnak felrepült vagy 20 méterre (minden ütközésnél)EZ A LEGDURVÁBB EGYÉBKÉNT
    4. kép: Ez milyen manőver? Irányjelzőnélkül, a kihajtósávból visszavág a pályára...
    5. kép: EZ NEM BUG, eccerűen csak tetszik az éjszakai város így messziről.

• King of Roads
    pl milyen bug? én annyira beleéltem magam, hogy csak azt néztem ahogy játszik.
  • gumikacsa
    hát, mire azt a sok bugot kijavítják, nem most lesz, hogy megjelenik
  • King of Roads
    ez nagyon király, jó lenne ha jönne még több ilyen video aztán maga a game.
  • gumikacsa
    nem tesztelik, valami játékbemutató volt oroszban, ott mentek vele, akik készítették a videót.
  • DJ BP
    jónak tűnik a fizika. Nem hc szim, de billeg, rángatásra meg is pördült. Legalább érezhető kicsit, hogy nem sínen mész
  • Vlala #2092
    Yeah, ezeket majd megnézem otthon. Nagyon várom már... :)
  • DJ BP
    ki mondta, hogy ez teszt? csak kipróbálják páran sztem
  • DJ BP
    biztos kiállítás...
  • Boconadi
    A ruszki sarki kocsmában .

Amúgy elég fura a játékmenet. A tesztelők csak funolnak vagy tényleg tesztelik? Olyanokat röhögnek rajta. Meg mennek nekik az autknak, stb.
  • Kisvigyori
    ezeket hol tesztelik?? mert a hátérbe olyan hang van mint valami szerelő mühely vagy valami kocsma
  • bertino
    ez aztán tud vezetni... :)
    legelsőre értve
  • gumikacsa
    ha valaki nem akarja leszedni őket, itt megnézheti:
    http://video.google.com/videoplay?docid=5512220105383555250
  • Boconadi
    Szegénynek nem sikerül felakasztani a pótot :DD:ADS:D:SA
  • Kisvigyori
    meg szeretném kérdezni h meikbe találom meg a váltot ahogy váltanak vele meg minden mert szerintem az a legédekesebb ?
  • Boconadi
    MEG!
  • exodu020
    Megéri őket leszedni?
  • gumikacsa
    12 ingame video (ezeket elnézve asszem hosszú lesz a béta teszt...):

80.4 Mb
    45.8 Mb
    50.7 Mb
    46.1 Mb
    27.2 Mb
    29.6 Mb
    45.7 Mb
    62 Mb
    16.9 Mb
    12.9 Mb
    10.7 Mb
    14.6 Mb
  • Boconadi
    Szia, nézd meg őket a saját topikjukban. Amúgy a Rig'n'roll -t még nem adták ki