6107
-
#2882 neszójábe -
#2881 mint legtöbben, én is... "csendes lopakodók" :D -
#2880 :DDD
Teljesen kész a gyerek..Háttérből figyelek!:D -
#2879 Szófosás rulz..-.- -
#2878 de haggyuk ezt a témát.jó?!
-
#2877 jóvan má todom az este megoldottam
-
#2876 csak úgy elmondom neked hogy most is VIP vagy -
#2875 nemszóltam má értem -
#2874 nemigazán értem mire gondolsz az sms-el -
#2873 SMS-ben -
#2872 kormánnyal megyen de mégis...hülye sofőrök átjönnek a te sávodba meg ilyenek(én 1 7 után meguntam) -
#2871 már nem fogják a nevét megváltosztatni? mer a rig'n'roll ojan furcsán hülyén kimondható ha valamit csatolunk hozzá, mer magába jól hangzik. vagy csak nekem hanzik hülyén? de viszont a (Dallnobishiki 3 vagy mi), meg a (hard truck 3) könnyebb -
#2870 akkó sorry -
#2869 pejsze..még régebbiek -
#2868 joccakát a ,,volán'' legyen veletek -
#2867 ezt a 12 videót má láttátok? -
#2866 :) alszotok? :) -
#2865 na megoldottam -
#2864 de hol kell fizetni -
#2863 nem
privát vagy msn
válassz de csak ha segítessz
-
#2862 az ilyet muszály/j itt ? -
#2861 nem ez a topicja, mellesleg fizetni kell érte, nem meghívót küldeni egy mail-re, ez nem társkereső oldal
innentől on -
#2860 ha jóra gondolok: akkor hívjon már meg valaki légyszi.
normális vagyok és még meg is köszönném -
#2859 vagy hogy lehetek vip tag? -
#2858 most tom hogy ez nagyon nem jön ide de mit kell tennem ahhoz hogy a nevem hejére képet tehessek?
-
#2857 főleg, hogy már 50ért is lehet kapni -
#2856 az jó de az picit nem sok érte.
én is láttam kuplungosat kirakatban 45-é és 6 seb-es -
#2855 OFF
lool..ma láttam 70 ezerért "lodzsitek kuplungos fékes gázpedálos 6sebességes váltós másfélfordulatos" kormányt..biztos sokan veszik
ON -
#2854 ezzel én is így vagyok :(((((((((( -
#2853 hát ha ennyi ideje fejlesztenek valamit annak csak jónak kell lennie ,nem? -
#2852 A ht2 (king of the road) még most is veri hangulatban a 18 wos sorozat bármelyik részét. Szerintem (persze kormánnyal, váltóval...). -
#2851 na ja, igazad van, elcsesztem -
#2850 Mert azzal mi a baj? Nekem KOTR volt meg igaz, de az bejött nagyon , most is elővenném lehet, csak valahova elkeveredett a Cd :((
A HT2-t csak egyszer láttam, de azok a bombák az úton nagyon nem jöttek be... -
#2849 csak azt szertném hogy ne olyan hangulatú legyen mint a Hard T.2 -
#2848 Pedig a grafikát azt szinte mindenhol fikázzák... Pedig szerintem is fényévekkel szebb, mint a 18wos részei. És ha nem is egy cry-engine, ennél szebb grafika nem kell egy kamionos játékba. Én inkább abban reménykedek, hogy a fizika, és az irányítás rendben lesz. Én egyébként nem hiszem, hogy szeptember/október előtt megjelenik. -
Flyman #2847 Te most meterológiailag gondoltad az 1 hónap múlva nyarat? mert a nyár elég tág fogalom, de legalább már nem valamikor 2007-et mondanak... -
#2846 nyáron jön -
#2845 1 hónap (se nagyon) -
Flyman #2844 Tényleg mikor jelenik meg? :P na jó hülye poén.......
Grafikailag hihetetlen hová nőtt, a 18Wos csak gagyi tamagocsinak tűnik mellette, ha ez bejön és a játékélmény/játszhatóság is jó lessz, akkor azt se bánnám ha nem lenne több 18Wos.
A S.T.A.L.K.E.R-né lmár bizonyítottak az Oroszok, hogy tudnak ők, ha megjelenési dátumot tartani nem is, de tudnak nagyot alkotni.
Na igen a gépigény, hát a 18 Wos-nál mindenképp magasabb, elnézve az árnyékolást, a nagy poligonszámú tájat, jármúveket, és az igért időjárási effekeket. Az is kérdés mennyire tudják majd optimalizálni, mert ez is szempont, de min. egy mostanság középkategóriás konfig szerintem kelleni fog a jó futásoz.
Csak jönne már, plíz! de soká jön még a nyár.... -
#2843 szerintem mindenki