6107
-
Sztem simán nem lenne a 2006 nyár sem gáz, mert, ha tényleg olyan jó lesz akkor megéri rá ennyit várni. -

Én azért remélem moddolható lesz. -
Ezért haladnak olyan lassan, mert nem győzik a telefonokat felvenni...
Egyépként, ha megjelenik, és tényleg olyan lesz, amilyenre lefestették, (ha már a kingoftheroad szinvonalát eléri -fizikailag-, akkor nekem már jó lesz) akkor szerintem ki sem tudom fejezni mi lesz... :) Nagyon komolyan várom ezt a játékot...
Az meg hogy 3 éve halasztgatják...eddig 1 évet késett, mert az első dátum 2004 év vége volt. Ilyet meg már láttunk nem egy játéknál, arról nem is beszélve, hogy ez egy elég kis fejlesztő csapat. Inkább késsen, mint hogy olyan legyen, mint a 18wos sorozat... -
Ja hát ezt mondom én is, de egyszer a kiadó is megelégeli ezt dolgot... -
K.András #496 Minden játéknál ez van, évek ota, ezzel nem tudsz mit kezdeni van egy ütemterv aztán vagy tudják tartani vagy nem, ha nem akkor az nem csak neked rossz hanem neki is mert a kiado mindennap 140x hivja telefonon, hogy mi a lofaszt csináltok?! :D -
Ez rendben van csak akkor ne igérgessen ilyen olyan dátumokat, hogy meg fog jelenni, fölösleges, és hiteltelenné válik maga cég, és annál nincsen rosszabb szerintem ezen a piacon... -
K.András #494 Azért mert mert fingod nincsen meddig tart egy ilyet megirni, jobb játékokat 3-4 évig lazán csinálnak de nem ritka az 5 éves fejlesztés sem, aztán pedig a grafikus motort még jo pénzért árulgatják természetesen a prg- mellett... -
Huha tényleg 

-
volt 2 videó is :) -
Én nem építenenék egy olyan játékra, amiről 3 éve csak screenshot-okat látunk csak. -
Asszem, tavaly nyáron azt mondták, hogy május. Aztán év elején február körül eltolták decemberig. Sok helyen már 2006 első negyedév van írva. Úgy másfél hónapja a készítők azt mondták, 2005-ben mindenképpen ki lesz adva, de én nem hiszek nekik, én 2006 nyár környékét jósolnék inkább... remélem, azért meg fog jelenni, bár az biztató, hogy a 2005-ös E3-on volt egy kipróbálható verzió, asszem 200 km-nyi úttal. -
Szerintem igen.De eltolódott december végéig.:( -
Elvileg ién januárjára volt a legoptimistább meggjelenési dátum ugye? -
K.András #487 Ha nem szo szerint nézem hanem betü szerint akkor is oda van irva :P -
Jóh, nah, nem kell szó szerint érteni!
-
"Akkor elöszőr olvasd végig a topikot" -
Ki mondta, hogy olvasd el? Elég a linkeket, képeket nézni.És az 480-sn hsz. nem is sok. -
SomAdam #483 Jó lenne ha télleg megjelenne még idén a gém. Én már nagyon várom:) -
valószinü hogy az összes hsz-t elfogom olvasni.. 

-
Akkor elöszőr olvasd végig a topikot!
-
nekem még ujak:P -
Ez a kép is van kb 1 éves. a már a Hard Truck 2 ben is normális volt, és a softlab nem hinném, hogy viszafelé fejleszt.
A megjelenéstől kicsit félek, azért remélem megjelenik. (mikor katona voltam, akkor mondtuk: az hogy hazamehetsz a hétvégén, az csak akkor biztos, mikor már visszafelé jössz...) -
Hát basszus már kezd olyan "gyomorgölcsölős-fellelkesedett" érzésem lenni, mint anno az nf4-nél, vagy a C2-nél......nagyon jó lenne már vmi demo féle...
-
rgida666 #477 Akkor ideje lenne már kiadni. -
modellezése szép, és még arrébb van a megjelenés szóval azt még nem cisnálták meg ennyi, tuti nem így lesz a véglegesben. -
a visszapillantó viszont 

-
:) Ezek voltak az első képek amik megjelentek a játékból, 2003 elején... :) -
Adják már ki, vagy legalább egy demót amiben van max vagy két város csak hogy megcsodálhassuk!! 

A képek marha jók!

-
ehh, ez egyre jobb! -
ezeket most találtam..nem tom votak-e már:S
kép 1
kép 2
kép 3---gyááá még el is lehet ütni az embereket..tiszta carmageddon csak kamionokal:)))))
kép 4---itt is lehet majd convoyba menni ahogy láttom...
kép 5
kép 6 -
nyámi
-
Akarom-akarom-akarom! -
tudom nem sok de több mint a semmi:((( -
na akkor link
1 kép
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5 -