6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Vviikkttoorr
    Még azt a cipőt a csajon...azon aszalok már mióta meg az a mininaci...háát.....hol tart mamár a technika!:D
  • Gerob
    Csak a nejed ne olvasson bele a topicba...
  • gumikacsa
    WW...Álmaim asszonya
  • gumikacsa
    a valóban idegesítő az volt, hogy amelyik kanyarba te 40-el felborultál, azt ő gond nélkül bevette 110-el, meg a nyergesek pót nélkül vitték az árút... De még így is fényévekkel jobb mint a 18wos sorozat, a grafikát leszámítva.
  • Vviikkttoorr
    OK.
    Remélem hogy lessz azért free ride.
    De nem értem még mindig miért kell versenyezni egy szállítmányon.
    Na mind1
    Majd meglátjuk ha megjelenik mien is lessz valóságba.
  • Gerob
    Jól mondod Kacsa, valamint volt már neki 6 büntetése, valamint 1 balesete is.
  • Gerob
    Erről a verseny dologról jut eszembe. Nekem a HT2-ben csak az a dolog nem tetszett, hogy amikor vittem egy ilyen fuvart akkor a többiek mindig löködtek, ha előrébb akartak kerülni. Ilyenkor nehéz volt vinni mondjuk P3-as procikat, vagy pezsgőt...ilyen esetekre jöttek jól a konténerek,

fúú meg basszus mennyire tetszett a Foothill-River Valley-Eastwood-nem tom melyik város-Grey Stone útvonal...
  • zolo
    A king of the roadban se kellett elölről kezdeni a fuvart ha nem voltál első.Kevesebb pénzt kaptál ha nem nyertél.Ennyi
  • gumikacsa
    ja, nem stoppos, hanem ha angoltudásom nem csal, kamionos a kicsike... A történetben elvileg lesz egy kis szerelem is, nem lepődnék meg, ha ez a kiscsaj lenne az alanya:

• PLackó
    lol.ennek a játéknak nem a versenyzés kamionokkal a célja.szerencsére..
  • Vviikkttoorr
    sziasztok!
    Miért rakják be ezt a modot hogy versenyezni kell?
    Nem látom értelmét annak hogy viszed a szállítmányt és közbe idegeskecc hogy jajj.....legyek már első meg ienek mert ha enm akkor kezdhetem előre...remélem lessz síma free menet is benne....nah..de azé csábítóak a képek!
  • ILLNeo
    nem konkrétan házaspárra gondoltam: barátnő, vagy office manager
  • M@TriX
    ?
    nem hinném, hogy házaspárokat lehet karakternek választani ;)
  • ILLNeo
    szerintem a csávónak a párja...(mint nő)
  • M@TriX
    hát lesz egy történetszála a játéknak vagy mi, lehet ahhoz kapcsolódik, ha jól emléxem egy interjúban mintha cáfolták volna a stopposokat, de nem biztos.
  • Tom Polsky
    Hello emberek, én azt vettem észre hogy ül valaki az egyik képen az anyósülésen, ki lehet az? stoppos? Vannak tehát stopposok a játékban? :)
    Király lenne
  • Kit--Kat
    Nem a Marty lakott itt, szmbe van a nagy óratorony ugye?:D
  • Kit--Kat
  • mentos-boy
    Az igazi vicces lett volna! kár hogy nem jött össze! :(
    mi ez a kép, vagy honnan van? :P
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    ja, poén. azis az lenne, ahogy kamionnal kavarogsz kaliforniában egyszercsak beérsz egy Hill Walley nevű kisvárosba...( a pttm-be meg akartam csinálni a főteret. :) )
  • mentos-boy
    kitudja!
    lehet hogy az elején 2024-ben elindul a sztori...
    1. Mission: Menj el a Universal Studios-hoz Hollywood-ba, ott keresd meg a DeLoreant...(folytassam, vagy kitaláljátok?)...egy kis időutazás, és már helyben is vagyunk, ahol a képek is készültek...napjainkban!

jó ez elég valószínűtlen, de mekkora poén lenne!
  • mentos-boy
    Köszi a válaszokat, egy baj van...most még jobban várom!
    ez a 2024-es dátum érdekesnek ígérkezik, az külön vicces hogy a kamionok ilyen "régiek", de akkor legalább a közúti autók tényleg lehetnének modernebbek!
    bár ha a dátumtól elvonatkoztatunk nagyon jól össze van rakva az egész a képek alapján.
  • Kit--Kat
    Na igen nekem is ez ugrott be 1ből, lehe ezzel cseszik el..
    19év alatt a fejetetejére változhat a világ, ha annnyira akarták inkább csináltak volna 1 alter jövőt, de ez az ugyanolyan környezet pár hightech computer és a "x"évekkel való dobolózás elég ostobaság.
  • streeter
    Ez a 2024-es dátum meg ezek a kamionok amik a képeken vannak nem nagyon paszolnak össze. szerintem18-19év múlva fullonnem ilyen kamionok lesznek sőt kocsik se. Nem tudom miért kell variálni a dátummal.
  • gumikacsa
    Akkor én válaszolnék, a riportokat és egyébb infokat figyelembe véve:

1. A Rig'n'Roll-ban a játékosok egy váratlan végű érdekes történetbe csöppennek bele. Új barátokkal találkoznak, áruló ellenséggel vívnak meg, felfedve egy összeesküvést, mely a végsőkig próbára teszi képességeiket.
    MÉG EZ A MONDAT ÉRDEKES LEHET:
    a Rig'n'Roll lesz a legpontosabb, legtöbb újdonságot felvonultató, a vezetés élményét tökéletesen visszaadó kamionszimulátor

2. Lesz optikai tuning, meg teljesítmény tuning (ezt lehet nem így hívják)

3. Megint egy mondat a hivatalos oldal bevezetőjéből:
    A játékos egy fiatalemberként 2024-ben Kalifornia független államába érkezik Vagyis 2024-ben ez alapgép lesz.
  • mentos-boy
    Halihó emberek!
    de rég jártam erre...látom szépen épül, szépül ez a remek kis játék!
    Nagyon várom már!
    Egypár butának tűnhető kérdésem azért lenne vele kapcsolatban, tekintettel arra hogy tényleg rég jártam erre, és elég felejtős vagyok!
    1. A játéknak leszvalami "története", vagy csak a kamionozgatás, és vállalkozásunk építése, fejlesztése lesz a cél?
    2. Lehet-e majd a kamionokat tuningolni, gondolok itt: motor, fék, stb., bazinagy bozótrács az elejére, és amit a 18 WoS sorozatból nagyon hiányolok, ami benne volt ha jól emlékszem pl. a Hard Truck 2-ben is a különböző dudahangok,dallamok/kürtök/.
    3. #553-ban mi ez a nagyon komoly hitech center?
    ennyi!

Köszike!
  • zaki
    kúúúl
  • Truck Driver001
    űber
  • M@TriX
    BumpMapping hajrá! :)
  • Truck Driver001
  • loserman
    dönyörű képek !
  • Magnumrolcsi
    szép képek
  • Kit--Kat
  • gumikacsa
    kis frissítés az orosz részlegen (előre is bocsi a képméretér!!!

• PLackó
    Ezt most muszály itt?nézzétek már meg hol vagytok légyszives.
  • loserman
    mivan?
  • Duddits
    Húha de vicces... Én alapból nem arra válaszoltam, de mind1.
  • Duddits
    Nézd már meg mikori a hír!
  • loserman
    HARD TRUCK 18 Wheels of steel !!!!!444

tudtam én !