6107
-
#660 ez rnr topik ha jól látom -
#659 Elvileg jövőre. -
#658 Bocs nincs annyi időm, hogy visszaolvassak.Mikorra várható a megjelenés? -
#657 Hát sajnos nem a legjobb motor, az tény. De szerintem ON!
Menj a Convoy topikba, és nézd meg mit szórakozik Vviikkttoorr! Még azt se tudja milyen videókártya van a gépébe azt elvárja, hogy segítsünk! -
#656 Ja
Mer Duddits azt írja hogy a gép szar! pedig maga a game! -
#655 -
#654 az a fos motor csak simán az alapjátékot sem képes hiba nélkül kezelni.... -
#653 most mi bajod van?
Senki se tud normálisan válaszolni abba a convoy topikba!
Még szép hogy ott izélek nekik!
Háát....... -
#652 De te is láthatod hogy a prism3d nem valami jó motor mivel a PTTM modot sem igazán viszi! ha már jobb textúra van benne elkezd akadni meg szarakodni!! -
#651 nem tudom, te láttál már képet a játékból. Olyan a motor. Egyébként ezt ők írták, hogy a hardtruck2 teljesen átdolgozott motorját használja a játék. -
#650 -
#649 Kicsit ilyesztően régi már az a motor, nem? -
#648 Nem a prims3D-vel (lehet, hogy azzal is, de én nem tapasztaltam) van a baj, hanem veled/a gépeddel! A szenvedésedet látva a Convoy topikba... -
#647 CSAK A MULTIRÓL MUTASSANAK MÁ KÉPET HAHEHÁHŐ! -
#646 nem fake ha erre gondolsz...szerintem meg minél több kamion van annál jobb...lehet majd convoy-ba nyomulni mint a convoy-ba:P...meg azért ez realisztikusabb 1 kicsit...(élvezhetöbb) -
loserman #645 azért ez a kép eröltetett. vagy 5 kamion a képen .... -
loserman #644 megjelenés ,ilyesmi?K -
#643 De remélem rendesen menni fog az egész de erre a multira leszek kiváncsi hogy lesznek serverek és belehet menni és ott fog mindenki nyomulni a kamionokkal?
Eléggé elképzelhetetlen de biztos csúcs lessz?
Jah..és lehet majd boltokba kapni szerintetek?
Mert a king of the road-ot is árulták úgyhogy remélem ez is kint lessz a polcokon mert inkább eredetibe megveszem és akkor gond nélkül lehetne neten gamelni vele elvileg ugye?
Vagy akkor is kell patch meg stb?
-
#642 A Hardtruck2 (King of The Road) feljavított grafikus motorját fogja használni, ez a képeken is látszik -
#641 prism3 mindenre jó csak kamion szimulátor készítésre nem :D:D:D::D ez megis láccik a vele alkotott gémeken -
#640 Nem prism3-as lesz.Nem is ugyanaz a csapat készíti. -
#639 A rig'n roll ugye nem azzal a prism3 grafikai motorral készül?
Mert akkor túl szép lenne hogy igaz legyen hogy minden símán mennyen.....itt én is beleélem magam mindenbe mint mindig és kiderül hogy hoppáá....hiba!!!
Nem értem meg hogy 2005-be vagyunk és nem bírnak hibátlan dolgokat kifejleszteni? -
mentos-boy #638 Csak tartanánk már ott! -
#637 majd beindul ha megjelenik, vagy kijön a demó...eccer csak lesz valami -
#636 én sem láttam még, király a fű -
#635 pangás wan... -
#634 lehet votmá...mondjuk én nem emléxek rá:D
-
#633 lehet votmá de ez a kép nagyon yóóóó:P
-
#632 :D -
#631 te is a cipőt nézed hülye :D -
#630 akartam én is mondani, a kis oldalamat nekem is állandóan törölték az uw-n most a dox-on vagyok, eddig semmi gondom nem volt, bár 450MB nemtom felmegy-e oda ;)
de egy odlal talán igen, bár azt is lehet, hogy az oldal a dox-on a többi cucc meg másol aztán linkeled ha törlik, akkor legalább az odlalt nem kell belőni. lehet gondolkozni ;) -
#629 Hagyjd már a francba az ATW-t! Menj srv-re vagy dox-ra. -
loserman #628 várjuk a demot/teljest. -
#627 Köcsög az ATW. Nekem 2x törölték az oldalam. Volt rajta egy PhP rendszer meg 450mega cucc Street Legalhoz, de azonkívül semmi és vlaamiért 2x is törölték az oldalt. Persze e-mail-t nem küldenek, hogy miért törölték. -
#626 Vasald ki őket 1 Mackel:PPPP -
#625 negatív. Ez a fa**szo** atw már megint törölte az oldalamat, pedig most télleg nem volt semmi okuk. -
Gerob #624 Nyugi, Kacsa oldala nem nyílik valamiért, ill. nem regisztrált, legalábbis ez a bajja. -
mentos-boy #623 összekarmolom magam...csak nekem nem jelenik meg ez a 2 kép??? -
loserman #622 fincsi. -
#621 hát ha ő lesz az alany én lennék az állítmány ;)