6107
-
#865 Feleségem már van, alkohollal nem élek. Cs-hez még csak hasonló játékokkal sem játszom, szinte csak kamionozok, vagy autózok, de az arcade versenyeket nem szeretem, csak ahol szabadon lehet autózni, és van némi fizika is (néha egy kis fifa, vagy repülés, és ennyi). Mondjuk főleg szerkesztek. Eszem ágában sincs format c: nyomni, mert a munkámat is a gépen végzem. -
#864 Szerintem meg igaza van. Miért van az, hogy nagyon sok helyen a 30 évesek is sírnak, hoy mikor jelenik már meg... Jöjjön már... -
#863 szerintem meg mindenki magából indul ki -
#862 ahelyentt, hogy itt várjuk ezt a szart (király game-t), mennyen mindenki el, dugja meg a csaját, és basszon be. Ez kell. Nem pedig siránkozni, hogy jó lenne már a game. Nekem pl az egész hobbimat megváltoztatta egy játék interjú.
Nagy CS fan vagyok (gyengébbek kedvéért Counter-Strike) é cs.hu-n azt olvastam egy nagyon pro gamer-től, hogy töröljük le a játékot, és ideje lenne előre gondolkodni, a saját életetek elé nézve. Nem kell ez a sok játék, meg számítógép. Gondoljatok jövőtökre. Nem lesz semmivel sem jobb, hogy ülsz előtte és lesed. formázd le, dobd ki. Mennyél csajozni, házasodj meg, dolgozzál. ez az élet. Na meg a pia :)))). Elnézést ha valakit megbántottam, vagy megsértettem jogait. Ez az én véleményem, és most kissé kibontakoztam. :) szóval: Format c: -
#861 Ez így biztos nem igaz,meg ilyenekről nem is volt szó. -
#860 Szerintem ez csak reklámfogás... -
#859 Amit elmondtál az mind igaz a játékkal szenbe!
Lehet hogy csak álom marad mert ez a tempo ahogy csinájják a játékot!!!
Háát.....nyugdíjjasoknak valóó.... -
#858 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Az tényleg igaz hogy majd olyan lesz ez a játék mint a Gta: Kilehet majd szálni a kamibol+ saját lakás beállhatsz majd a Ház elé a kamionnal.... Meg ilyesmiket hallodtam rola.
Szoval ebböl mi az ami igaz és mi az ami nem?
Köszi elöre is! -
#857 ott csak versenyezni lehet nem?
Kicsit uncsik a versenyek!
Az a baj hogy elvileg a rog'n roll-ba is leszs verseny mint ennek a játéknak elődjeibe!
:( -
#856 utcai autókázásra world racing 2:) -
#855 Én is örülnék egy olyan játéknak ahol lehet kocsikáznim, nézelődni útközben aztán ha rámjön a mehetnék akkor lehetne egy kicsit zúzni is! Én például egy csomószor játszom úgy a Mafiával, hogy csak megyek ide ida és baromra élvezem pedig nem lövöm szét senkinek az agyát meg senki nem kenődik fel a szélvédőre. Szóval jó lenne egy ilyen játék már. -
#854 Ja, az lehet, de pont arról van szó, hogy azok zárt pályás versenyek. -
#853 GTR.... GT Legends.... Mind létezik. -
#852 nekem nem feltétlen fontos a kamion téma, de bejönne egy utcai autókázós valami. személyautók, buszok, miegymás. herótom van már nagyon a kötött pályás fantáziátlan autós játékoktól. picit se vagyok rágerjedve a versenyautókra. inkább autókáznék olyannal, ami létezeik is a mindennapi életben:) legalább össze lehetne hasonlítani, mennyire találták el a menettulajdonságait stb. -
#851 Hát nem vagyunk ellátva kamionos játékokkal, az tuti. Bár ha jobban belegondolok, normális autós játék sem jött ki mostanság. Sőt, egyre kevesebb az autós gamma. Sajnos. Pedig igazán készíthetne valaki egy pofás truck & bus simulatort, szerintem lenne rá kereslet, csak nem szabad olyan szart csinálni, mint a 18wos sorozat. Ezekben a lényeg szerintem inkább a fizika, és nem az hogy csilli-villi legyen a graf. Bár beszéltem erről egyszer valamelyik magyar játékfejlesztők egyikével (még itt az accross america topicban), de ő azt mondta: feldobta a témát, hogy készítsenek kamionszimulátort, de körberöhögték.... Sajna ez van. Hej, ha tudnék programozni, de jó lenne... :P -
#850 ahha. ahoz képest jól nyomják:) kár érte:( alig van jó játék. mindenki csak szétreklámozza a termékét, és kapsz egy fantáziátlan xart. ami estleg egy bughalmaz is ráadásként. -
#849 Ez a nem semmi, látom alaposan visszaolvastál. Sajnos nem biztos, hogy ez különösen érdekli a fejlesztőket, hiszen, amennyire én tudom ez a cég nem nagyon készít játékot, ezt is munkaidőn kívül szerkesztik, azért halad ilyen lassan. -
#848 őszinte gratulációm eme nyomorék üzletpolitikához. az előzőek is ezért mentek már a kukába. pedig nagyon tetszettek. csak hát ugye az ember egy idő után megunja a dolgokat. a modolás meg értelemszerűen sokat dobna az élettartamon. vagy erről ők lemaradtak?:/ -
Szerintem ez még lazan belefer! legalabb addig is van elet a topikban -
#846 Én nem:O -
#845 megbocsájtjuk :) -
#844 #838 ""Mind1ik B.U.É.K.""
Téma lezárva!! Sry, hogy beírtam! :) -
#843 Te meg hamár beírtál a fórumra te is nyugodtan odairhattad volna hogy BUEK!
"hát grat" -
#842 húúúú -
#841 "hát grat."
pedig szép gesztus, ha nem tetszik elhúzhatsz. -
#840 .
Látom nem érted! Mind1 -
#839 Kellemes húsvéti ünnepeket -
#838 nézem 6 új üzi
Mind1ik B.U.É.K. hát grat. -
#837 Buék Mindenkinek! Nem akarok illuzio rombolo lenni de annyira várjuk már ezt a Játékot, hogy a végén nehogy csalodás legyen:(
Nem kivánom de nehogy az legyen hogy a leirtak fele nem lesz benne a játékba és a grafika is más lesz mint amit a képeken látunk!
Kivánom tiszta szivemböl hogy NE IGY LEGYEN!!!!!!! -
#836 Azt hittem, legalább demoval meglepnek minket. De én megmondom őszintén, már abban sem vagyok biztos, hogy nyáron megjelenik -
#835 De lehet, csak 1 szűk orosz multimilliárdos körnek, élükön Abramovichal:D
BUÉK! -
#834 BUÉK -
#833 BÚÉK. Hát ez biz nem jelent meg 2005-ben... -
#832 Jajaja BUÉK! -
#831 BUÉK -
#830 Békés Boldog Új Évet kivánok Nektek!!!! -
rinyavas #829 Akkor már énis mindenkinek BUÉK-ot kívánok!! :) -
#828 Mindenkinek Rig'n'Roll-ban gazdag Boldog Új Évet kívánok!!! -
#827 Én is Kívánok kellemes Ünnepeket meg persze BUÉK!
-
#826 MOST!!! MA BUJJÉKKK!!!!!! MINDENKINEK ;)