6107
-
#985 Arra, hogy úgy volt kilehet szálni a kamionból bemenni bárokba meg motelekbe. -
#984 -
K.András #983 Mondjuk NFS szintü prg-töl mentsen meg minket az isten, egy nagy rakás szar minden téren! -
#982 Szerintem legyen szép és skálázható ilyen egyszerű! -
#981 nekem nem a grafika a lényeg, mer nem egy csúcsszuper gépem van :) .Csak a játékélmeény ott más, az "AI" autókat ha úgy megtudnák csinálni mint ott (vagy jobbra) annak naon örülnék -
#980 pontosan ez az én véleményem is. nem tom nézegetted-e az nfs mw topikot, hát ami ott ment... úristen... a sok kis k*******g csak azt leste, h milyen "sz*r" a graf, ahelyett, h kicsit élvezte volna a játékot, ha nem élvezhető szvsz tök midegy milyen csili-vili fiszf*sz graf van... -
rinyavas #979 A haver küldte aki ajánlotta az oldalt:
na és így? -
#978 Persze, hogy lehet majd. Ez ingame screenshot, amit beraktál! -
#977 mondta a halál, ha beszoptad így jártál, én nem mondtam olyat hogy ott van. -
#976 osztom a véleményed!!! Ahogy várjuk, hogy ilyen jó lesz+olyan jó...
Szoval akkora lessz a Csalodás szerintem :(
Kivánom hogy ne igy legyen!!
De Nekem van egy olyan érzésem, hogy sok hűhó lessz a semmiért :(
-
#975 háát mert azt mondtátok még hogy valamien rig'n roll videót raktak fel vagy demót!
De amúgy nem találtam semmit szal.....kamu az egész!
:(
-
loserman #974 jöhetne má' -
#973 és az mért jó nekünk? -
#972 rájöttem hogy lehet bejelntkezni a majomparádés oldalra!
Küldeni kell 1 e-mailt arra a linkre ami ott van az oldalon és elküld 1 linket ahol lehet regelni!
-
#971 1évig nyomtam a pedalt:P,elég wolt ahoz hogy megunjam,mondjuk még néha azért nyomok vele 1et,pl ma is gameltem,de már csak az unalom miatt:P,2hónaponta elöveszem oszt kész,márha wam kedvem hozzá:P.yó mondjuk a rig'n'roll-ba azért lesz fíling is szal nem hiszem hogy olyan könyen majd meg lehet unni:P -
#970 Hát nem tudom, soha nem értettem azokat az embereket, akik a jó grafikára hajtanak. De asszem, volt már erről vita. A képek alapján én ezzel a graffal maximálisan elégedett vagyok, és az is leszek egy év mulva is. Mellesleg a san andreas grafja egyáltalán nem szebb, de ez az én véleményem. Különben is: a kamionos gammákhoz, hogy ne und meg kell egy kis fanatizmus. -
#969 lehet! Gta SanAndreas motorral működő gém kellene! az sztem naon yo lett -
#968 csak az a gáz, hogy amikor két éve láttuk a képeket, még ámult mindenki a grafikán, de ahogy telik az idő, a kiadáskor már épphogy csak megfogja ütni a szintet (nem a 18 Wos-ra gondoltam, az nem szint :DDD). Szóval sztem biztosan csalódni fogunk egy kicsit, de attól még a legjobb lesz a kategóriájában. -
#967 mit lepödsz meg?Amerika:))) -
#966 pfú de gáz! autóút mellett egyből vasuti sinek, egy rossz mozdulat és kampó :P -
#965 satufék :) -
#964 jah, ok akkor már értem a végén a smiley-t, még reggel van ;) -
#963 Világos, a #955-öt már csak viccnek szántam. Biztos, hogy 2005 év végére gondolt. -
#962 te pesszimista vagy én optimista, de közben realista is. Csak neked elmondom mégegyszer lassan ;)
az eredeti orosz nyelvű interjú december 26-án került fel a PG.ru oldalára, ami azt jelenti, hogy legalább egy nappal korábban volt az interjú, utána aligha.
És ebben az eredti interjúban a köv van:
"Планируем до конца года завершить дизайн и перейти к мучительному этапу тестирования своего огромного детища."
ami annyit tesz amit leírtam, kb.:
az év végéig elkészülünk a végleges designal, és akkor jönnek a tesztelések.
és hangsúlyozom még1x, mindezt 2005-ben(!) mondták.
na? mond, hogy megnyugodtál egy picit és akkor nem hiába téptem a számat ;) -
#961 mire gondolsz? -
#960 Végül is csak kiveszik a legjob dolgokat a játékból:o -
rinyavas #959 ok akkor nem kérdezek hülyeségeket! :)
Mehetek? Már ott vagyok!!! -
#958 mehetsz is :D:D:D:D -
#957 Mint mondtam, sajna mi sem tudunk többet a játékról mint te. Azt tudom, hogy lesznek különleges árúk, lehet majd illegális fuvart vinni (csempészni), de szerintem ilyen oversize load nem lesz.
Mellesleg ha jől látom ez egy gőzös. szerintem a pótkocsi kb 2X hosszabb, mint lenni kellene neki. De lehet hogy a terhelés miatt. -
rinyavas #956 És ilyen szépségeket lehet malyd szerintetek hajtani a játékban vagy csak azokat lehet választani amik már megvannak adva?
-
#955 de most szerintem ez év végére gondoltak. -vagyis 2006-ra :P -
#954 én nem vagyok a Truckpolon és én tudom, szerintem ez nem bonyolult és én ritkán tévedek ;)
lehet csúszni fog, és nem valószínű, hogy nyár előtt megjelenik (tesztelések, stb), de most szerintem ez év végére gondoltak. -
rinyavas #953 Ok köszi, kár aszittem hogy tudtok/vagy van 1-2 jóker lapotok amivet tudjátok ámítani a népet! :) -
#952 Hehe, ja az első 18wos nagyon gáz volt, a motor megfogta akamiont...
Mellesleg a Truckpol fórumon is nagy a vita, hogy 2005, vagy 2006 végére gondolt a pali. Hát reménykedjünk, hogy 2005 végére gondolt. (Az előző riportban egyébként azt mondták, mindenképpen megjelenik 2005-ben, és mégse)
rinyavas: Sajna ezt mi sem tudhatjuk, pont annyit láttunk a gammából, mint te. De reméljük, hogy igen -
rinyavas #951 aha, akkor az ilyen hibák már ki vannak javítva már a rig'n'roll-ban? -
#950 A 18 WoS-ban is, hirtelen sávváltás, durvább mint az SA-ban, hirtelen fékezés, stb.
nekem olyanokat csináltak, hogy mentem nyomtam a dudát, hogy húzódjon le erre satufék és az ütközés ezekben a gémekkel azt jelenti, hogy 1mp alatt megáll a kamion ;) -
rinyavas #949 Ja az is igaz, nekem csak a Wos 18-1 van meg a PTTM-et nem ismerem anyira(játékügyileg)! :) -
#948 az eddigi kamionos gémekben még ennél is rosszabbak ;) -
#947 az interjút december 26-án töltötték fel ide és gondolom előtte készítették max 1 héttel. -
rinyavas #946 a 2-et nem nagyon értem? Nekem az SA-ban van olyan amikor álok a pirosnál és hátulról belém jön vagy megyek az autópályán és akkor is belém jön hátulról vagy épp előzöm a kocsit (szabályosan ahogy azt kell) azt gondol egyet és belémjön?