6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • [HUN]FaTaL
    az életbe nem jön ki ez a játék:( csak várjuk mint a stalkert meg a LRC-t:D ami orosz fejlesztés az ki se jön:(
  • rinyavas
    Na végre valami, több mint a semmi, nameg igen igen "legyünk optimisták"!!! :)
  • Kit--Kat
  • gumikacsa
    Az a baj, hogy ez a pár sor a rignroll fórumról van, és fogalmam sincs, honnan vette a gyerek az infot, de gyanítom, hogy nem hivatalos...
  • Truck Driver001
    legyünk optimisták...+reménykedjünk:DDD
  • gumikacsa
    bár ez a 2006 március biztos hogy nem igaz.
  • Truck Driver001
    ideje wolt
  • gumikacsa
    developer: Softlab NSK
    publisher: 1C
    genre: sims / cars
    strategy / economic

release date:
    World: March 2006

play modes: single / multiplayer
    multiplayer: LAN / Internet
    age requirements: everyone
  • Sleepy Bone
    ÉN vmennyire örülök hogy még nem jön ki mert mire kijön akkor már esetleg jó gépem lesz
  • Cream78
    Gyere gyere ó úgy várunk rád!
  • rinyavas
    Jaja lassan én is erre a vélerményre jutok, ami volt biztospotntom/biztos oldal/patron mindet elsülöttem és semmi sehol se találtam semmit a játék teszt verzió letöltéséről, semmi. Ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy vagy én vagyok a hülye vagy nincs is teszt verzió vagyis lehet, hogy van csak azt nem lehet letölteni a netről!! :(
  • Flyman
    Ne mondjátok hogy csak az év vége felé jön mert zokogok....erre mióta várok....remélem igorék ki tesznek magukért nem úgy mint a mostani ruszki fejlesztők, hogy egy-két éves csúszás náluk simán befér.
    Tudnak az orosz fejlesztők ha akarnak csak el ne fogyjon közbe a vodka mert akkor még az élet is megáll de félre téve a tréfát nagyon bizakodva és kiváncsian várom ezt a kamionszimulátor-manager-mittomén mit.
    a képeket elnézve nem lessz rossz, bejött pl az hogy a sofőr éppen egy alkatrészboltban álldogál bár azt olvastam ezek csak átvezetők lesznek de akkor is tetszik az hogy ki is szállnak a sofőrök a járművekből.
    Csak jönne már!!!!
  • Speedbreaker
    mint a rákkendroll :D
  • Duddits
    Nincs a Majomparádén SEMMI róla!
  • rinyavas
    Aha köszi a kérdés után egy félórával meg is találtam hogy: "Дальнобойшики 3"
    Mert kerestem azon a majomparádén és nem találtam! :(
  • gumikacsa
    Dal'noboyshchiki-3 asszem ez lesz az orosz címe, vagyis hardtruck 3
  • rinyavas
    gyorsan gyorsan....

A roll orosz nevét nem tudjátok?

Ezen a fórum élete múlik! :)
  • Truck Driver001
    pont azt:DDDD
  • Speedbreaker
    most erre mit írjunk? szép... hát szép...
  • Truck Driver001
    csak hogy walami legyen,már woltak de legalább nem felejtjük el....már nagyon várom:P,mint mindenki más.

• Tomo15
    Ez a belső nézetes kép nagyon jó!
  • Speedbreaker
    csorog a nyálam :)
  • Kit--Kat
    még nem, amortizálós képet nem láttam eddig soha
  • Truck Driver001
    erre a képre nem is emléxek,bár biztos wolt már:P
  • Truck Driver001
    ne haljon már ki:P
  • Istencsászár
    nincsenek
  • Speedbreaker
    én vok a 999. :)))))
  • Speedbreaker
    vannak a játékhoz már új képek?
  • Magnumrolcsi
    Aszem azért vitték, szállították másik helyre mert ott már leakarták bontani.
    De így megmenekűlt a bontástól. Vmien állomás volt.
  • Speedbreaker
    :D:D:D:D:D LoL
  • rinyavas
    Azt szerintem én is láttam? Asszem az volt a neve, hogy költöztetők?

De az biztos, hogy láttam egyet és abban az volt, hogy egy régi házat akartak legurítani a hegyen fúú tök frankó volt!
  • akyyy
    vmelyik nap discoveryn mutatak hogy kamionnal vittek el vmi ilyesmimódszerrel egy házat:O
  • gumikacsa
    Gyanítom, lesznek bárok, ha jól gondolom, lesz egy anim, ahogy bemész, választhatsz, kivel akarsz beszélni, és vagy lesz egy beállított beszélgetés, vagy kérdéseket lehet feltenni... nem tudom, de nem is érdekel, kamionozni akarok...

Melleleg már a King of The Road-ban is voltak kissebb átvezetők, mikor megállított a rendőr, vagy mikor a maffia lerabol (Maffiával asszem csak a bányában lehetett nagy ritkán összefutni a KOTR-ban. Csak ott nem a játék motorjával készültek, mert az animok sokkal szebbek, mint a játék.)

• Speedbreaker
    az jó gamma
  • Cream78
    Jöhetne már az biztos! A játékmenet legyen jó a grafika annyit nem számít én elvagyok a 18 wos... grafjával is, de azért nem árt ha igényes....

MAN 8x4 I love you....
  • Speedbreaker
    persze. dugni a pultos nőket :D
  • Kit--Kat
    De nem így volt az elején, vagy igen? és utána lehet duhajkodni a bárokban???
  • gumikacsa
    De kiszálsz, nem? Csk nem te fogod irányítani, de ezt nontam is, még korábban, hogy az ilyen dolgok átvezető videókkal lesznek megoldva.
  • DJ Bee18
    pedig az pont az a játék, ami ha nem grafikus szemmel nézed, egy kalap szart sem ér, gafikával talán esetleg megvan a kalap szar szint, de nem biztos :DDDDD
  • Schwarz
    na ja