6107
-
#1025 az életbe nem jön ki ez a játék:( csak várjuk mint a stalkert meg a LRC-t:D ami orosz fejlesztés az ki se jön:( -
rinyavas #1024 Na végre valami, több mint a semmi, nameg igen igen "legyünk optimisták"!!! :) -
#1023 -
#1022 Az a baj, hogy ez a pár sor a rignroll fórumról van, és fogalmam sincs, honnan vette a gyerek az infot, de gyanítom, hogy nem hivatalos... -
#1021 legyünk optimisták...+reménykedjünk:DDD -
#1020 bár ez a 2006 március biztos hogy nem igaz. -
#1019 ideje wolt -
#1018 developer: Softlab NSK
publisher: 1C
genre: sims / cars
strategy / economic
release date:
World: March 2006
play modes: single / multiplayer
multiplayer: LAN / Internet
age requirements: everyone
-
#1017 ÉN vmennyire örülök hogy még nem jön ki mert mire kijön akkor már esetleg jó gépem lesz -
#1016 Gyere gyere ó úgy várunk rád!
-
rinyavas #1015 Jaja lassan én is erre a vélerményre jutok, ami volt biztospotntom/biztos oldal/patron mindet elsülöttem és semmi sehol se találtam semmit a játék teszt verzió letöltéséről, semmi. Ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy vagy én vagyok a hülye vagy nincs is teszt verzió vagyis lehet, hogy van csak azt nem lehet letölteni a netről!! :( -
Flyman #1014 Ne mondjátok hogy csak az év vége felé jön mert zokogok....erre mióta várok....remélem igorék ki tesznek magukért nem úgy mint a mostani ruszki fejlesztők, hogy egy-két éves csúszás náluk simán befér.
Tudnak az orosz fejlesztők ha akarnak csak el ne fogyjon közbe a vodka mert akkor még az élet is megáll de félre téve a tréfát nagyon bizakodva és kiváncsian várom ezt a kamionszimulátor-manager-mittomén mit.
a képeket elnézve nem lessz rossz, bejött pl az hogy a sofőr éppen egy alkatrészboltban álldogál bár azt olvastam ezek csak átvezetők lesznek de akkor is tetszik az hogy ki is szállnak a sofőrök a járművekből.
Csak jönne már!!!! -
#1013 mint a rákkendroll :D -
#1012 Nincs a Majomparádén SEMMI róla! -
rinyavas #1011 Aha köszi a kérdés után egy félórával meg is találtam hogy: "Дальнобойшики 3"
Mert kerestem azon a majomparádén és nem találtam! :( -
#1010 Dal'noboyshchiki-3 asszem ez lesz az orosz címe, vagyis hardtruck 3 -
rinyavas #1009 gyorsan gyorsan....
A roll orosz nevét nem tudjátok?
Ezen a fórum élete múlik! :) -
#1008 pont azt:DDDD -
#1007 most erre mit írjunk? szép... hát szép... -
#1006 csak hogy walami legyen,már woltak de legalább nem felejtjük el....már nagyon várom:P,mint mindenki más.
-
#1005 Ez a belső nézetes kép nagyon jó! -
#1004 csorog a nyálam :) -
#1003 még nem, amortizálós képet nem láttam eddig soha -
#1002 erre a képre nem is emléxek,bár biztos wolt már:P
-
#1001 ne haljon már ki:P
-
#1000 nincsenek -
#999 én vok a 999. :))))) -
#998 vannak a játékhoz már új képek? -
#997 Aszem azért vitték, szállították másik helyre mert ott már leakarták bontani.
De így megmenekűlt a bontástól. Vmien állomás volt. -
#996 :D:D:D:D:D LoL -
rinyavas #995 Azt szerintem én is láttam? Asszem az volt a neve, hogy költöztetők?
De az biztos, hogy láttam egyet és abban az volt, hogy egy régi házat akartak legurítani a hegyen fúú tök frankó volt! -
#994 vmelyik nap discoveryn mutatak hogy kamionnal vittek el vmi ilyesmimódszerrel egy házat:O -
#993 Gyanítom, lesznek bárok, ha jól gondolom, lesz egy anim, ahogy bemész, választhatsz, kivel akarsz beszélni, és vagy lesz egy beállított beszélgetés, vagy kérdéseket lehet feltenni... nem tudom, de nem is érdekel, kamionozni akarok...
Melleleg már a King of The Road-ban is voltak kissebb átvezetők, mikor megállított a rendőr, vagy mikor a maffia lerabol (Maffiával asszem csak a bányában lehetett nagy ritkán összefutni a KOTR-ban. Csak ott nem a játék motorjával készültek, mert az animok sokkal szebbek, mint a játék.)
-
#992 az jó gamma -
#991 Jöhetne már az biztos! A játékmenet legyen jó a grafika annyit nem számít én elvagyok a 18 wos... grafjával is, de azért nem árt ha igényes....
MAN 8x4 I love you.... -
#990 persze. dugni a pultos nőket :D -
#989 De nem így volt az elején, vagy igen? és utána lehet duhajkodni a bárokban??? -
#988 De kiszálsz, nem? Csk nem te fogod irányítani, de ezt nontam is, még korábban, hogy az ilyen dolgok átvezető videókkal lesznek megoldva. -
#987 pedig az pont az a játék, ami ha nem grafikus szemmel nézed, egy kalap szart sem ér, gafikával talán esetleg megvan a kalap szar szint, de nem biztos :DDDDD -
#986 na ja