A tudomány szolgálatába szegődik az origami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az se véletlenül törik totálkárosra. Megúszhatná az autó kissebb karcolással is, de lehet, hogy akkor Te lennél totálkáros(bocs a morbid példáért).
Egyébként a természet és a régi idõk embere szinte már mindent feltalált, csak észre kell venni és hasznosítani...
Egyébként a természet és a régi idõk embere szinte már mindent feltalált, csak észre kell venni és hasznosítani...
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
szerintem ezt mar amcsik regota alkalmazzak, F117 lopakodo pl tisztara ugy nez ki, mint egy nagy papirrepcsi 😄D
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
lol ez jól néz ki remélem beválik és hasznos is lesz 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Xebi ez meg anal is elavultabb. Japanban nem ember hajtogat hanem "gép".
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Tudod, hogy mi kell egy Trabi karosszériájának javításához? Egy origamis könyv és kartonpapír! 

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
azt hiszem, én azt a triceratopszot egész életemen át hajtogathatnám... :-)
egyébként jó ez az autóbiztonsági ötlet, csak éppen a legkisebb koccanástól is totálkáros lesz a kocsi :-D
egyébként jó ez az autóbiztonsági ötlet, csak éppen a legkisebb koccanástól is totálkáros lesz a kocsi :-D