158
ingyé aggyák
-
#69 Te vagy az első aki kérdezi, úgyhogy legyen a főszarver mondjuk a pluto -
#68 na jo de hol szoktatok lenni? mindehol uj kari kell -
#67 Ahol a legtöbb ember van -
#66 melyik serverre menjek vagy mi:) -
#65 Van egy rossz hírem... "Your account has expired" :( -
#64 Na akkor hogyan is kell hackelni? Erre még a bétában se jöttem rá. -
#63 Nem szóltam... -
#62 Mikor járnak le a kártyaszámok, stbstb. -
#61 A Setup.exe-t kell csak elindítani. A lényeg hogy egy helyen legyenek a fileok -
Jacky #60 Na en most szedem a dome of yorkrol 5 fajlban. Ha lejöttek, össze kell fűzni vagy mit? -
#59 De vannak úgynevezett warzone-ok ahol bűntetlenül pvpzhetsz, persze csak Neocron falain kívül. -
#58 Nem tudom pontosan hogy van, de van egy chip alapból az ember fejében amivel a "rendőrök" copbot-ok azonosítani tudnak. Ha ezt kiszeded akkor nem fognak megtámadni akkor sem ha sokat pvp-zel -
#57 9 frakció van asszem és ebből van 3-4 agresszív -
#56 Lassú a fejlődés? Az miért rossz? Egy hét alatt kimaxosz három szakmát és élvezkedj. Értelme rengeteg van. -
#55 Ez Daocos szótárból való :P Realm vs Realm szóval vannak-e különböző frakciók amik egymás ellen küzdenek? -
#54 ez még a nagy swg szótárban sincs benne :P -
#53 rvr - azaz? -
#52 Hát én azzal csak bétáztam, de úgy tudom azóta nem változott sokat . Na leszedem ezt, kipróbálom.
Tényleg láttam régebben ilyen tankos-dzsipes képeket erről a gameről, van benne valami rvr-es rendszer vagy hasonló amiben lehet ezeket használni? -
#51 Jah, de szerintem nagyon lassú a fejlődés -
#50 Próbáltad azt is? -
#49 Nekem jobban tetszik mint az swg -
#48 Ahá szóval lehet illegál játszani a Neocronnal? :) Kipróbáljuk :D Swg még úgyse jött meg, adjunk neki egy esélyt. -
#47 jól hangzik,várom már! -
#46 És mielőtt még valaki elkezd egymagában játszani, elárulom hogy ha többen vagyunk sokkal jobban jön az xp -
#45 Én inkább járműre gyűjtenék ;) -
#44 Na akkor lesz egy nyugis házam egy nyugis környéken. :D -
#43 Házat csak venni lehet -
#42 Szóval házat nem? -
#41 Mindent ami a játékban található, csak alapvető dolgokat nem (pl a fegyver alapanyagának az alapanyaga). Fegyvert, implantátumot, páncélt, gyógyszert és még sokmindent -
#40 Na jó kipróbálom. Amúgy mit értettél az alatt, hogy SPY építeni tud? Házat, fegyvert cuccot, ruhát, mit? -
#39 Én mindenesetre örülök neki! :) -
#38 Ez meg azért érdekes, mert egy átlagos MMORPG csak akkor ad extra időt az acchoz, ha a pénz át lett utalva és nem hiszem, hogy a neocron készítői ezt figyelmen kívül hagynák. -
#37 viszont a regisztrációnál elfogadja -
#36 Már mondtam hogy nem lehet velük fizetni... nem von le róla pénzt, a 10 nap lejárta után sem -
#35 Márpedig ha tényleg azok, akkor majd jön egy per, hogy illetéktelenül használtad és fizethetsz vissza mindent. Elég cinkes a dolog. -
#34 De ha a kártyaszámok lopottak, akkor nem hiszem, hogy sokáig használhatóak lesznek. -
#33 Én egy fityinget nem fizettem és így 3 hét múlva ott játszok és ott kreálok karaktert ahol akarok. Lehet hogy direkt nem törlik a karaktereket mert elég kevés player van a szervereken. -
#32 Ezeknek működnie kell
http://www.dome-of-york.com/download/ -
#31 Amúgy szvsz nem nagyon érdemes beleélni magunkat, mivel nekem nagyon gyanus ez a Mastercard kártyaszám lista. Erősen lopott szaga van. Mert nem hiszem, hogy van olyan hülye, hogy ennyi hitelkártyaszámot tartson fent csak azért, hogy mások kedvükre lophassák a pénzét. Mert ugyebár a havidíj az havidíj. -
#30 Akkor én Spy leszek ez tény. :DDD